Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1953 з 3000 ПершаПерша ... 9531453185319031943194419451946194719481949195019511952195319541955195619571958195919601961196219632003205324532953 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 39 041 по 39 060.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 395

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Я не менее извиняюсь.
    А Вы имеете об упомянутом совершенно точное представление, поскольку принимали участие в строительстве или проектировании ?
    педрометодички они такие))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А те, що будівля на Банковій це не просто будівля, а цілий комплекс з підземними комунікаціями, обладнаний сучасною технікою від прослуховування, для швидкого реагування тощо, ніхто з дебілов не каже. І щоб побудувати таке з нуля треба чималі гроші, ну це теж на думку ідіотам не впадає.

где вы этой коммунистическо кгбисткой мутни начитались ...

порошенко бог что опускается с неба на колеснице ...

привыкайте что президент всего лишь менеджер и политическая фигура . отвыкайте от коллосов . это куда важнее переименования улиц . нужно еще и сделать так чтоб следующий президент вынужден был работать в обычном нормальном офисе .

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    предыдущего управленца никак не могут оторвать от руля))
    А я то думаю що это зебобы з петей ложатся и с петей встают.А он понимаешь со своими посипаками не дает зебобам погордится.Нечем.Даже крошек нема?Вот же бида-бида))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 395

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    А я то думаю що это зебобы з петей ложатся и с петей встают.А он понимаешь со своими посипаками не дает зебобам погордится.Нечем.Даже крошек нема?Вот же бида-бида))
    тише едешь, дальше будешь)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Я вибачаюсь - Ви маєте хоч приблизне уявлення що таке центр управління державою? Які там системи захисту, які комунікації? Все створювалося роками і десятиліттями. І чого буде коштувати змонтувати все це на новому місці? І все це тільки тому, що новий президент некомфортно себе почуває у старому приміщенні? Жодних раціональних пояснень чи обгрунтувань надано не було - хочу і все!
    Зачем весь этот КГБшный совковый обвес менеджеру? Или там чемоданчики с секретными кнопками приваренные к полу для запуска ядерных ракет ?

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я бы на Вашем месте, Angelinn, обратилась к модераторам с этими угрозами, чтобы их автор парился в бане вместе с Шестидесятым.
    хіба за таке треба банити? за одне його "щоб павучків порозривало", треба було витряхнути з "почесних"...
    як може писати таке українець?? скільки життів врятовано! скільки подяк отримано!..

старий маразматик.... у найкращому випадку!..

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Який бізнес у недолугого!? Відігнали від годівниці свого часу, тоді, після Майдану.
    Так а я об чем.
    Помню неадекват обсерал всех в теме куплю/продам компьютерные комплектующие. Его бесило что б/у шка продается чересчур дешево. А он тут весь такой плательщик НДС не может из за демпинга хорошо зарабатывать.
    Существо, пока не поддающееся классификации.

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Зеленський показав свій кабінет

https://www.youtube.com/watch?v=9M_FWdSRwLg
    Лень говно смотреть, скажите, главное, рояль там есть? Или хоча б пианино.

Дописів
    21 960

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Лень говно смотреть, скажите, главное, рояль там есть? Или хоча б пианино.
    зря не посмотрели, а там может голые все, на скрипках играли, сами догадываетесь, каким "смычком" по струнам ... и в трубы дудели не традиционным методом

Дописів
    14 559
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    7 619

Типово

Советую тебе прикрыть свою помойную яму, обвиняя МЕНЯ во вранье: "внимательно" посмотрев на тот "малюночок", ты умудрилось увидеть там РАТИФИКАЦИЮ! И, обвиняя Абисса во вранье, ты в "доказательство" привело дату именно РАТИФИКАЦИИ, а не подписания. Так что усохни!

Боже, какое фееричное идиото! В скрине ни слова нет ни об авторах, ни об усилиях, ни о сроках - это там было бы лишним. Там всего лишь сравнивали события двух президентов на 20-й день правления каждого из них. Просто СРАВНИЛИ. ВСЁ!!! Только круглое дебило могло узреть там дату ратификации, авторов и приложенные усилия.
    Тобі б краще книжечки читати, а потім вже щось тут розповідати.

Пеця на 20 день міг розписатися хоч де : хоч під Угодою (яку він не відпрацьовував) , хоч на заборі, хоч у туалеті в АП.
    Доки Парламенти усіх країн, включаючи Україну, не ратифікували Угоду вона була тільки папірцем.
    Без ратіфікації Парламентом будь яка угода - то "бамажечка" яка не має юридичних наслідків.
    Для тебе звісно це тяжко зрозуміти, що мені не дивно.
    А якщо ти це розумієш, то виходить що ти знову брешеш.
    Тому залишаю тобі самій на вибір : ти або брешеш, або геть не розумієш що ДРУГИЙ підпис під Угодою , яку підготував не Порох
    і яку ще не ратифікували Парламенти ЄС - то не може бути якоюсь відзнакою щоб єю пишатися.

И, обвиняя Абисса во вранье ...
    Знов збрехала.

От скажи мані : ти що, щоб не збрехати і одного рядка власного тексту накалякати не можеш? Навіщо ти брешеш і брешеш? Робота така ? Еге ?
    Де я звинувачував конкретно "Абисса" ?
    Ось тебе - звинував, так но то є підстави.
    Востаннє редагував Igor K: 20.06.2019 о 15:33

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    хіба за таке треба банити? за одне його "щоб павучків порозривало", треба було витряхнути з "почесних"...
    як може писати таке українець?? скільки життів врятовано! скільки подяк отримано!..
    старий маразматик.... у найкращому випадку!..
    у меня давно назрели вопросы , просто не знаю в какой теме спосить .

паучки . правильно я понимаю что аналогичная продукция выпускается нашей промышленностью ?
    ну не может не выпускаться . И там работают машины , и они делают все в разы эффективнее , это все равно что соревноваться с камазом по переносу груза .

и второе , что раз вы до сих пор собираете на это деньги - значит за 5 лет войны порошенко не смог наладить снабжение армии ?

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    А я то думаю що это зебобы
    Как видим что вам все равно с кем воевать - с россией , с 5й колонной , с "ватой" , с 75% населения Украины , с "зебилами" вам все равно .

И вы до сих пор не понимаете почему война гибридная ( включая гражданскую часть ) и как легко вас на это было подбить .

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис

паучки . правильно я понимаю что аналогичная продукция выпускается нашей промышленностью ?
    ну не может не выпускаться . И там работают машины , и они делают все в разы эффективнее , это все равно что соревноваться с камазом по переносу груза .

и второе , что раз вы до сих пор собираете на это деньги - значит за 5 лет войны порошенко не смог наладить снабжение армии ?
    У кого спросить? Там же олимпийский принцип...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    8 500

Типово

навіщо ось ці многабукаф?
    просто прийдіть і допоможіть руцями... і розпитайте... і послухайте...

ЗІ повторю слова Надійки:
    Скільки замовлятимуть, стільки й плестимо ТЧК

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    37 060

Типово

навіщо ось ці многабукаф?
    просто прийдіть і допоможіть руцями... і розпитайте... і послухайте...

ЗІ повторю слова Надійки: Скільки замовлятимуть, стільки й плестимо ТЧК
    Я не делаю бездумную работу - не соревнуюсь с камазами .

мне просто интересны ответы на вопросы - вы от них ушли . Для меня это важно . Почему до сих пор спустя 5 лет войны порошенко не смог наладить снабжение армии даже сетками , а я тут про корабли , танки , самолеты .

Дописів
    8 500

Типово

на війні занадто багато захисту не буває...

Дописів
    37 060

Типово

на війні занадто багато захисту не буває...
    это бред . если его не хватает - значит снабжение не налажено . если его просто скидывают в кучи и забирают домой - это значит что вы делаете бездумную работу .

тут или или .

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Аляк, давай еще раз....
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    У кого спросить? Там же олимпийский принцип...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    8 500

Типово

Я не делаю бездумную работу - не соревнуюсь с камазами .

мне просто интересны ответы на вопросы - вы от них ушли . Для меня это важно . Почему до сих пор спустя 5 лет войны порошенко не смог наладить снабжение армии даже сетками , а я тут про корабли , танки , самолеты .
    ви що, царю не вірите??
    сказали ж, що при Порохі так затарилися, що зелені тепер розпродаватимуть...

Сторінка 1953 з 3000 ПершаПерша ... 9531453185319031943194419451946194719481949195019511952195319541955195619571958195919601961196219632003205324532953 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті