Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1622 з 3000 ПершаПерша ... 6221122152215721612161316141615161616171618161916201621162216231624162516261627162816291630163116321672172221222622 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 32 421 по 32 440.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ...
    З. Я не считаю себя умнее других.
    А-а-а, ты просто считаешь, что именно ты вправе других обзывать, оскорблять и посылать?!! Но при этом не считаешь себя умнее их(которых обзываешь, оскорбляешь и посылаешь). Гм-м... При этом, когда тебя тут обижают, ты не только сильно обижаешься сам а и просишь других приструнить обидчика. Вторичное гм-м...
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А что, будут проводить "под дулами автоматов" ?
    Ну, как в Крыму, Вы же рассказывали, не правда ли ?
    Нет, ну что ты. Просто смотрящий может быть только от Петра.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так вже ригі йшли до неї, чим закінчилось?

Я ж не питаю про демогогічні загальні фрази.
    Я просила, от так чітко , по пунктам, що воно хоче ЗРОБИТИ. От що конкретно для цієї мети?
    Не дійшли. Що тут не зрозумілого. Тому що казали одне, а робили інше. Якщо в Зе! буде теж саме, він також не дійте. Я на відміну від в тебе в 2014 році вірив Петру й вибірав його. Він не виправдав МОЄЇ віри, й я його в 2019 не вибрав. Маю право. Те ж буде й з Зе! Не бачу ніякої прблеми. Якщо Зе! спробує узурпувати владу, як це робив Янукович в 2013 році, його виженуть, як вигнали Янкуовича. Доствіт в українців на такі дії вже є... не бачу проблеми. Жодної. А ваші страхи й марення, мене не переконують...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    4 393

Типово

А какую ты ждал реакцию, на объявленную войну собственному народу?
    ЗЫ или тебе сложно понять, что война объявленная 25% выборцив Порошенко Зеленскому, это война объявленная оставшейся части 75% народа Украины?
    ЗЫ ЗЫ вопрос как вы собираетесь ее выиграть, я даже не задаю, там только один вариант....
    Не. Они натягивают Януковича на Зеленского. Нового ж ничего не придумали. Причем так паливно и спешно что дискредитируют майдан полностью.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    А-а-а, ты просто считаешь, что именно ты вправе других обзывать, оскорблять и посылать?!! Но при этом не считаешь себя умнее их(которых обзываешь, оскорбляешь и посылаешь). Гм-м... При этом, когда тебя тут обижают, ты не только сильно обижаешься сам а и просишь других приструнить обидчика. Вторичное гм-м...
    Мене тут обзивают, ображають й посилають не менше, а я вважаю, що навідь більше. Тільки ти чомусь мовчав. Я вирішив ту проблему простим ігнором. Якщо тобі неприємно мене читати, ти можеш зробити теж. Я не ображусь.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Я просила, от так чітко , по пунктам, що воно хоче ЗРОБИТИ. От що конкретно для цієї мети?
    А вот чисто интересно, что Вы конкретно сделали для реализации своей мечты "в Европу" ?
    Запилили всеобщий украинский язык и почти всеобщие субсидии ?

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Никитка Переглянути допис
    Рада поимела Конституцию с 2016, когда распалась коалиция, а Парубий игнорировал запросы на выдачу состава коалиции. А теперь, когда эту шоблу Президент пытается разогнать, это видите ли неконституционно. Те. позиция Рады - "мы плюём на закон, но с нами обходитесь по закону".
    рада и есть закон

она их принимает

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Не. Они натягивают Януковича на Зеленского. Нового ж ничего не придумали. Причем так паливно и спешно что дискредитируют майдан полностью.
    В мене таке враження, що вони в принципі відмоляються думати. Я так хочу й ви хоть всріться, а зробіть. Якийсь інфантилізм.... але тот так є, й те потрібно враховувати, але робити таки по своєму...

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А вот чисто интересно, что Вы конкретно сделали для реализации своей мечты "в Европу" ?
    Запилили всеобщий украинский язык и почти всеобщие субсидии ?
    наростили торговый оборот с ес

Дописів
    7 525

Типово

В мене таке враження, що вони в принципі відмоляються думати. Я так хочу й ви хоть всріться, а зробіть. Якийсь інфантилізм.... але тот так є, й те потрібно враховувати, але робити таки по своєму...
    тоесть ничего не делать

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Мене тут обзивают, ображають й посилають не менше, а я вважаю, що навідь більше. Тільки ти чомусь мовчав. Я вирішив ту проблему простим ігнором. Якщо тобі неприємно мене читати, ти можеш зробити теж. Я не ображусь.
    Гарна відповідь для розмови в стилі "сам дурак!". А я тобі пропоную(вкотре) подумати над іншим стилем). Невже спроможний вести дискусію тільки в соєму теперішньому стилі?
    P.S.- 1. А "обзивают, ображають й посилають" тебе тут тільки з одної причині: ти перший почав.
    P.S.S.- 2. Я тебе ображав? Може я когось іншого ображав?
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Для Ведьмы и компании народ носитель власти если он Петра несет в кресло с булавой. Если он его несет на свалку то этот народ уже не носитель власти.
    Хто вам сказав таке?
    Ні, нарід завжди носій. Але нарід можно обдурити, нарід може помилятися тощо. Тільки протрезвіння народу дуже дорого обходиться Україні. Вже більше 13 тис. загиблих, мільйони переселенців.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    21 333

Типово

Никогда и ничто не оправдывается аналогией, ваше падение всегда будет вашим, его не оправдывает падение других.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Типово

У меня впечатление, что после ребрендинга поцгуманизм вселился не только в Оренду..

Дописів
    4 393

Типово

Хто вам сказав таке?
    Ні, нарід завжди носій. Але нарід можно обдурити, нарід може помилятися тощо. Тільки протрезвіння народу дуже дорого обходиться Україні. Вже більше 13 тис. загиблих, мільйони переселенців.
    Я ж говорю что полностью дискридитируют майдан

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Гарна відповідь для розмови в стилі "сам дурак!". А я тобі пропоную(вкотре) подумати над іншим стилем). Невже спроможний вести дискусію тільки в соєму теперішньому стилі?
    А я тобі пропоную визнати вибір більшості народу України й полишити з ним воювати.... На чому домовимось?

Дописів
    7 525

Типово

Хто вам сказав таке?
    тут вы уподобляетесь им

13 погибших - это российское вторжение а не янык

Янык. как раз сделал все чтобы избежать ответственности за трупы

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Не дійшли. Що тут не зрозумілого. Тому що казали одне, а робили інше. Якщо в Зе! буде теж саме, він також не дійте. Я на відміну від в тебе в 2014 році вірив Петру й вибірав його. Він не виправдав МОЄЇ віри, й я його в 2019 не вибрав. Маю право. Те ж буде й з Зе! Не бачу ніякої прблеми. Якщо Зе! спробує узурпувати владу, як це робив Янукович в 2013 році, його виженуть, як вигнали Янкуовича. Доствіт в українців на такі дії вже є... не бачу проблеми. Жодної. А ваші страхи й марення, мене не переконують...
    Шурік, а коли ви почнете вже бачити, що говорить віг одне, а робить інше? Скільки ще таких моментів потрібно?
    І да, конкретно що він повинен зробити-не зробити( а це витікає не тій демагогії про загальне щастя, а з конкретики) , щоб ви сказали: так, він узурпує владу?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Тільки протрезвіння народу дуже дорого обходиться Україні. Вже більше 13 тис. загиблих, мільйони переселенців.
    Охренеть.
    Это все проделали ваши для того, чтобы народ "протрезвел" ?
    Что ж такие результаты хреновенькие, через пять то лет трезвой жизни ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Так так діє як раз зараз оте зелене.
    Я ТАК хочу, і плювати мені на закони, зробіть як я хочу.

Сторінка 1622 з 3000 ПершаПерша ... 6221122152215721612161316141615161616171618161916201621162216231624162516261627162816291630163116321672172221222622 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті