Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1553 з 3000 ПершаПерша ... 5531053145315031543154415451546154715481549155015511552155315541555155615571558155915601561156215631603165320532553 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 31 041 по 31 060.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Та у Сирії мабуть свої мотиватори маються, ми ж про Україну розмовляємо.

Порохоботи закидають Зеленьскому те, що він не патрітот і хоче здати країну рашці.
    При цьому самі не роблять аж ніяких зусиль, щоб не те що стати, а навіть ПОКАЗАТИ
    що самі є патріотами.
    Це чи смішно, чи дивно - не знаю як і назвати таку лицемірність.

Що заважає людині-порохоботу-справжньому патріоту спілкуватися українською мовою ?

Це не Зе комнада приняла Закон про мову.
    Прох написав, Парубій 1784 разів виносив на голосування і таки прийняли.
    А зараз порохоботи роблять вигляд, що того Закону не існує.
    Для чого це вони роблять ?
    Бо той Закон дуже чітко відрізняє справжнього порохобота від "казкаря" який натяг на
    себе вишиванку та шарвари намагаючись блазнювати у ролі "патріота".

Тому і кажу мальованим "порохоботам" - почніть з себе і з самого крихітного що можете реально показати що ви " справжні порохоби" , а не "зебіли" : спілкуйтеся публічно українською, як цього вимагає ПОРОШЕНКІВСЬКИЙ Закон.
    Значит и картинка чистейшее вранье.
    А мотивы рашки и ***ла зависят от их хотелок,а не от языка.
    Для примера в зсу и добробатах больше половины говорили на русском,но защищали целостность свободной и независимой Украины.

Суть порохоботов и есть в том,чтобы победила их команда.
    И пофиг на страну, язык,патриотов и т.д.
    Поэтому закон не закон,а они никуда не денутся,те 25% которые как паразиты готовы обворовывать страну прикрываясь патриотизмом

Дописів
    25 861

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Миссия МВФ досрочно покинула Украину и не будет пересматривать программу
    https://lb.ua/economics/2019/05/22/4...a_ukrainu.html

брехня. ни дня без брехни

"Работа миссии продолжается, – сообщили в представительстве. – Работа экспертов МВФ продолжается в настоящее время по графику".

Ранее глава представительства Фонда в Украине Йоста Люнгман сообщил, что миссия МВФ будет работать с украинскими властями с 21 мая в течение двух недель по вопросам очередного пересмотра действующей программы. Источник: https://censor.net.ua/n3128216

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Смотри ка, на помощь зе-зависимым подтягиваться стали ольгинцы. Видно кто то из своих запросил поддержку у куратора. Трудодней жалко.
    Так что вас беспокоило то?
    Вы так волновались,а на вопрос то и не ответили.
    Не?

Дописів
    54 738

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Ну почемуже)) Фокс явно заценила мой мусорный рейтинг))
    Кое чему мы всетаки научились
    Не знала, что искажению чьих то мыслей надо ещё и учиться.
    Офигенные у вас достижения.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    так вы же брехливое племя - как вас по другому воспринимать?)))
    Не так как Зеленского...сможешь? ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 837

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Уже говорили. Хомчак - единственный кого знает Коломойский. Он курировал его добробатов на фронте. Вот благодарочка теперь.

Это не касается личности генерала. Это о том кто рулит Украиной.
    Не Коломойским единым,
    Корбан тоже очень доволен назначением Хомчака..

"Хомчак настоящий боевой генерал. Родом со Львова, окончивший одну из лучших военных академий.
    Человек, который не прогибается. Который скорее пустит себе пулю в висок, но не сдастся противнику.
    Это действительно достойное назначение. Поздравляю!"

Есть версия, что таким образом пытаются выгородить Хомчака, а все повесить на Муженко и Пороха

Привыкайте наверно не употреблять фамилию Зеленский если хотите фахово обсуждать политические темы об нынешней Украине в паблике ))
    "не употреблять" , "фахово обсуждать" итить твою мать, оксюморон какой то..))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Не так как Зеленского...сможешь? ))
    Зе тоже не торт, но хоть пока не мородерит страну
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    14 559

Типово

https://www.facebook.com/O.Liashko/p...80277515374167

Олег Ляшко
    13 ч.
    Указ Зеленського про розпуск парламенту - неконституційний, незаконний і свавільний! Зеленський - як Янукович, який у 2010 році після виборів через продажних суддів КС змінив Конституцію, щоб захопити владу. Результат - вбивства людей, війна і хаос! Я абсолютно впевнений, що більшість громадян чекають від нового Президента дотримання Конституції і законів України. Лише це врятує державу від хаосу і беззаконня.

Натомість Зеленський і його оточення йдуть шляхом Януковича - користуючись своїм тимчасовим високим рейтингом, намагаються рейдернути парламент, щоб захопити владу в Україні. Це називається узурпація держаної влади, що прямо заборонено ст. 5 Конституції України. Правоохоронні органи, паралізовані рейтингом Зе, не виконують свої конституційні обов‘язки і не протидіють узурпатору.

Я недаремно наполягав на прямій трансляції з моєї зустрічі із Зеленським. Охорона Президента за його командою вирвала в мене телефон, щоб не дати мені цього зробити. Після цього я пів години переконував Зеленського, щоб велася офіційна стенограма цієї не приватної зустрічі. Я вимагаю від Зеленського, який декларує прозорість, оприлюднити цю стенограму. Українці мають право знати хто насправді ними керує і як за зачиненими дверима вирішувалася доля країни. Це було дуже убоге дійство! Особливо коли Андрій Богдан смикав Зеленського за штани чи рубашку, коли той хотів щось сказати. Через кілька годин Президент призначив свого наглядача-смикача головою адміністрації.

На зустрічі Зеленський не відповів на жодне моє пряме запитання:
    - про зниження тарифів,
    - про перегляд угоди з МВФ,
    - про продаж землі,
    - про закон про імпічмент і ТСК,
    - про спроби скасування закону про мову,
    - про скорочення до 250 депутатів.

Президент Зеленський втягує країну в авантюру не в інтересах громадян, оскільки добре знає, що шансів змінити завтра в Раді виборчу систему нульові. Якщо вибори відбудуться за старим законом без скасування мажоритарки як головного джерела політичної корупції в краіні і без відкритих виборчих списків - нова Рада буде наповнена старими політичними корупціонерами, які вже «прикормили і прикупили» собі мажоритарні округи.

За результатами 3-годинних консультацій із Зеленським я попереджаю українців, що Україна - за крок від реваншу регіоналів. Перше, що зробить новий парламент, якщо ми мовчатимемо - скасує закон про українську мову і прийме закон про продаж землі іноземцям.

Незважаючи на те, що указ про розпуск парламенту не конституційний, наша команда йде на вибори. Ми ніколи не боялися ні людей, ні виборів! Ми йдемо, щоб у новому парламенті зупинити реванш регіоналів, не дати скасувати закон про українську мову і не допустити продажу землі.

Водночас спроба узурпації влади не повинна залишитися безнаказаною. Тому вже завтра ми ініціюємо збір підписів під зверненням до Конституційного суду про визнання неконституційним указу Зеленського.

Застерігаємо українців, що систематичне порушення новим Президентом зі старту Конституції і законів України загрожує дестабілізацією держави та керованим хаосом, не виключено в інтересах Москви. Шабаш регіональних відьом у Раді під час інавгурації Зеленського - вперше з січня 2014 року - показав, що країна опинилась на порозі контрреволюції.

Зеленський із президента надії швидко перетворюється на президента хаосу і розвалу держави.

Ми рішуче заявляємо: реванш регіоналів і Москви не пройде!
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... так блин, дайте человеку хоть разобраться чо к чему, ну нельзя ж прям на третий день - и сразу мародёрить ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 861

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    брехня. ни дня без брехни
    на сайте МВФ нет ничего об Украине за вчера и сегодня.
    насколько я понимаю, это досадная мелочь ибо аколиты Жирного Пятна не утруждают себя знанием английской и иных враждебных языков. а первоисточники их просто бесят, так как не визированы блохерами его бывшего величества. за редкими исключениями - подтверждающими правило.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Не Коломойским единым,
    Корбан тоже очень доволен назначением Хомчака..

"Хомчак настоящий боевой генерал. Родом со Львова, окончивший одну из лучших военных академий.
    Человек, который не прогибается. Который скорее пустит себе пулю в висок, но не сдастся противнику.
    Это действительно достойное назначение. Поздравляю!"

Есть версия, что таким образом пытаются выгородить Хомчака, а все повесить на Муженко и Пороха

"не употреблять" , "фахово обсуждать" итить твою мать, оксюморон какой то..))
    Уже говорил сегодня с Глобусом ровно об этом. Но я бы смотрел шире. В той схеме Хомчак лишь эпизод. А отбеливать будут Корбана. Кто и послал по сути в Иловайск добробатов с кучкой ВСУ во главе с Хомчаком.

Дописів
    21 950

Типово

Ляшко в курсе, что пролетает

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Уже говорил сегодня с Глобусом ровно об этом. Но я бы смотрел шире. В той схеме Хомчак лишь эпизод. А отбеливать будут Корбана. Кто и послал по сути в Иловайск добробатов с кучкой ВСУ во главе с Хомчаком.
    кстати, Корбан - политическое преследование было или нет?)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    46 288

Типово

Так он и не будет. У него другая роль. Высокооплачиваемая )) Но не ворует - тут ты прав - наемным работникам нехер рот на прибыль картеля открывать ))

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... так блин, дайте человеку хоть разобраться чо к чему, ну нельзя ж прям на третий день - и сразу мародёрить ....
    Так уже "новые лица"

НАЗНАЧЕНИЯ
    *Зеленський призначив сценаристів 95 кварталу Трофимова, Юрія Костюка та Кирила Тимошенка заступниками глави Адміністрації президента.
    *Зеленский призначив свого бізнес-партнера Сергія Шефіра першим помічником президента України.
    * Богдан - глава АП (люстрированный юрист Коломойского, назначение не законно)
    *Данилюк - голова РНБО (экс-министр финансов)
    *Хомчак - главнокомандующий (генерал, который командовал в Иловайске, выполнял заказ Корбана & бабушки, последствия всем известны)
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Дописів
    46 288

Типово

кстати, Корбан - политическое преследование было или нет?)))
    Формально нет. По сути - конечно. И не Корбана...))

Дописів
    7 525

Типово

это ты мародеришь страну

все дорожники воры а дорог нет

вот и все

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Н
    Беню від кормушки віддерли. Міхо став зовсім передбачуванним.
    Мене скоріше бентежить те, чому так Пуйло перймається повверненням Міхо в Україну. Не вірю я чомусь пуйлу.

щодо Захарченко, то він отримав росіянську прописку один з перших, ще при своїй жалюгідній іпостасі курмаршала.
    Російське громадянство проходить під визначенням "ймовірно", і вияснилось лише після фіналу, наскільки мені відомо.

https://www.5.ua/suspilstvo/rosiia-s...ka-176711.html

А Міхо - о, так, він став такий непередбачуваний після того, як усвідомив, що його місце ближче до дверей, ніж поважного мера Труханова з його Ангелами і прочими! Щоправда, в усіх цивілізованих країнах він бажаний гість і шанований політик, але то таке.

Ну і про путінське побажання: такі елементарні гебістські прийомчики варто б розпізнавати без проблем навіть дилетантам в інформаційних війнах.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Так уже "новые лица"

НАЗНАЧЕНИЯ
    *Зеленський призначив сценаристів 95 кварталу Трофимова, Юрія Костюка та Кирила Тимошенка заступниками глави Адміністрації президента.
    *Зеленский призначив свого бізнес-партнера Сергія Шефіра першим помічником президента України.
    * Богдан - глава АП (люстрированный юрист Коломойского, назначение не законно)
    *Данилюк - голова РНБО (экс-министр финансов)
    *Хомчак - главнокомандующий (генерал, который командовал в Иловайске, выполнял заказ Корбана & бабушки, последствия всем известны)
    Больше никакого кумовства!!!!!! ))

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Суть порохоботов и есть в том,чтобы победила их команда.
    И пофиг на страну, язык,патриотов и т.д.
    Поэтому закон не закон,а они никуда не денутся,те 25% которые как паразиты готовы обворовывать страну прикрываясь патриотизмом
    Лапша науши молодежи))
    Суть порохоботов... и в чем победить должна наша команда??? В президентских выборах??! Так вроде усьо уже...
    И вот непофиг совсем на страну, бо потеря страны (абстрактная для тебя) это смертный приговор всем кто в ее защите предыдущие пять лет участвовал. Это шкурный интерес. Нетолько о себе лично, но и о своих семьях.
    Тебе то пох, ты девок лапал, в кабаках гудел, по заграницам мотался. Кароче защищал как мог...

Сторінка 1553 з 3000 ПершаПерша ... 5531053145315031543154415451546154715481549155015511552155315541555155615571558155915601561156215631603165320532553 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті