| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
... или ты не понимаешь чего-то, или лицемеришь, но вообще говоря - пофиг ... никакая система никуда не уничтожается ... я уже тебе тоже сто раз говорил: меня не крах системы волнует, а простой рэкет на строительном рынке .. просто могут выдавить (а может и не смогут - тут уж как карта ляжет) .. но придут вовсе не новые с нанотехнологиями .... а такие же, только еще более жадные .... а это не отставание, это букмекерство чистой воды ... на кого ставишь?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
тут даже с названиями партий не заморачиваются))
У боксера Кличко - партія "Удар". В співака Вакарчука - партія "Голос".
Проктолог районної лікарні Давид Маркович Шмульцєр також в глибоких роздумах щодо створення власної партії. І ніби то гроші є, але все впирається лишень в оту назву....Голос, сокира
Придумывавший политтехнолог эти бренды в детстве писал в кровать ночью.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Петро Олещук
5 ч. ·
Я зрозумів причини поствиборчої істерики окремих панів. Вони - комсомольці, яких у результаті виборів позбавили можливості стати номенклатурою.
А все було так близько. Тотальна лояльність. "Інформаційна робота". Виправдання "вимушеної корупції". Полум'яні виступи... І тепер виявляється, що все було марно. Треба шукати нові об'єкти для щирої любові.
А доступ до благ, крісел та влади був так близько...
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks