свидетели застенков видимо.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кстати да. А можно поименно жертв режима?... Надюху с Рубаном вроди выпустили....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
https://censor.net.ua/blogs/3125519/...mochen_zayavit"Уважаемый Игорь Валерьевич. Мы давно знакомы, я очень ценю все, что вы сделали для меня лично и для нашей команды. Но мы уже не в 90-х и я хочу попросить вас понять это, народ Украины ушел далеко вперед и уже никогда не согласится с тем, что чьи то рюкзаки лучше, чем чьи то высотомеры. И народ Украины, как и я, знает, что на Донбассе мы имеем дело с российской агрессией, а любые разговоры про гражданский конфликт играют лишь на руку Путина. И я ознакомился с информацией относительно национализации Приватбанка и хочу заявить, что буду отстаивать интересы только украинского народа. И моя личная дружба не имеет никакого значения. Увы, Игорь Валерьевич, вы должны украинскому народу 5 млрд долларов, эти деньги нам очень нужны и я сделаю все, что от меня зависит, чтобы справедливость восторжествовала. До свидания"
Гадит бывший кучками везде, минер епт..
Було?!
14 травня Конституційний суд може звільнити Станіслава Шевчука з посади голови через системні порушення.
Про це повідомляє Bihus.info з посиланням на джерела.
Відзначається, що цього дня на спецзасіданні судді КС розглядатимуть висновок Постійної комісії з питань регламенту та етики, і Шевчук може втратити посаду не тільки голови, але і судді КС.
"Комісія дійшла висновку про наявність підстав для звільнення Шевчука Станіслава Володимировича з посади судді Конституційного суду у зв'язку з вчиненням ним істотного дисциплінарного проступку, грубим та системних нехтуванням своїми обов'язками, що є несумісним зі статусом судді Конституційного суду України та виявило його невідповідність займаній посаді", - йдеться у висновку комісії.
Вказується, що Шевчук видавав незаконні розпорядження, політизував діяльність КС та його голови, ігнорував права суддів, порушував конституційні гарантії тощо.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
..наxyй молодым времена ... у них их (времён) и так до ипени матери .. им денег даёшь ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
не понятно на что зе надеется
Или отменить эту вашу демократию или имигрировать в израиль скоро
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks