Порохоботы вы по контракту работаете ? Сколько ещё нам читать ваши помои ?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Порохоботы вы по контракту работаете ? Сколько ещё нам читать ваши помои ?
зеблоиды, бегом получать паспорт, уже указ вышел.
Путин упростил получение гражданства РФ для определенных категорий украинцев
В любом случае он 51% уже выполнил: нагнал сцаными тряпками брехливое и жадное порося. Ему УЖЕ респект, только за это.
Это вы думайте, что скоро позабирают УБД корочки и станут вызывать на допросы по соучастию в преступлении... а мне шо думать-то? )
Да, там всего лишь трансформатор на территории загорелся. Я спецом, шоб вы посмотрели со стороны на свои методы.![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Чтобы что-то изменить - нужно сломать систему. Систему, при которой меняются болванчики, с разными фамилиями но с одинаковыми задачами. Вот он её пытается ломать.
Пусть и никчема, в любом случае, при сломе системы нужно учиться с нуля. Любому, а не только ему. Ситуация такая. Вот пусть учится, пусть учится и команда.
Это кстати то, что вы хотели. Или забыли уже? Так Петро вам засрал мозги томосами и липовыми безвизами шо уже не помните ничего главного, к чему стремились те, кто погибли на майдане...жить в нормальной стране. А не обложенные со всех сторон субсидиями как грелками...![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
От бачиш, рефлекс на спорожнення фекального міхура в тебе вже випереджає рефлекс самозахисту.
А я ж казав тобі : думай!
Перехід на українську це перевірка НЕ мене на патріотизм, це перевірка тебе і на патріотизм, і на щирість, і на знання законів України,
і навіть перевірка на те, чи дійсно ти є прихильником Порошенка.
Яке гасло Порошенко та усіх причетних до 24,45% ? Забула ?
Та ти й не думала про те гасло.
Ти рахувала, що те гасло для того, щоб тицяти їм у очі "врагам моей Родины", а не твердо дотримуватись самій.
Добре, нагадаю : АРМІЯ, МОВА, ВІРА.
От бачиш, що написано ? МОВА. А не ЯЗЫК.
То чого ж ти тоді НЕ підтримуєш гасло, під яким Порошенко закликає об"єднатися?
Зараз кожне слово НЕ на мові - це ознака підтримки ворогів Пороха, це плювок в його обличчя.
Тобі важко спілкуватися на мові ?
А-а-а-а... "Тебе так удобней" ? Ну, ну ...
Щось мені це нагадує.
Пам"ятаю я у дитинстві читав казочку "Фарбований лис". Тикий собі Іван Франко написав.
Може читала? Цю казочку навіть на російську мову переклали "чтобы было удобнее читать".
Так от здається мені, що ти саме така "фарбована лиса" і є : патякаєш про патриатизм рівно до
тієї миті, доки це безпосередньо не буде стосуватися тебе особисто.
Вас таких багато тут на форумі - % 75-80.
Це ті що за "АРМІЯ, МОВА, ВІРА", але тільки на словах.
І що саме двовижне , що слова у вас НЕ НА МОВІ , а на языке.
Какая ж это демократия, если народ сидит на коротком поводке субсидий? В Германии не 75% населения на субсидии, а небольшой процент. Это не масштабное явление, не тули горбатого к стенке.
Демократию ещё только предстоит построить. Возможно, но не факт ещё, что это на хуторской территории получится, где все сватья кумовья и т д.
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
А яким чином ти це доведеш? Побазікала і рахуватимеш що цьго досить ?
Ознакою роудміння закону є його дотримання.
А у тебе з цим повний провал.
Ось дивись : Верховна Рада при підтримці президента (поки що) Порошенка з великим захопленням і підйомом національного самовизнання
приймають Закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної".
Звичайно вони НЕ мають надії, що ті хто віддав свої голоси НЕ за Пороха (73%) у ту ж мить кинуться виконувати цей закон.
Але ж вони мали ( і мають) впевненність, що "цукрова верхівочка пасочки" (24,45%) усі як один приймуть цей закон як програму дій.
Не так сталося, як гадалося.
Виявлється, що "верхівочка" не так вже і цукрова.
Бо замішана не протухшому яєчку. Тому і виглядає краще , ніж смакує.
Еще одного припорошеного занесем в список.
Увы, есть часть народа, которая привыкла чтобы манна небесная с неба стекала.
Я не на субсидии, лично мне всего хватает.
Хотелось бы чтобы и рядом люди тоже имели возможность жить в достатке.
Нельзя быть богатым в нищей стране, как грит Зеля. И он прав, чьорт возьми.
Да, видно шо он в государственных делах лох. Ну и ничего, его прямота - это новый подход в политике.
Закончилось время, когда можно было безнаказанно врать - СМИ и особенно Интернет поставили на этом крест
. Пора становиться людьми и смотреть прямо друг другу в глаза.
А работе - научится. Страна как отлаженный механизм - и без президента может по инерции и без проблем жить хоть год хоть пять.
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks