Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1277 з 3000 ПершаПерша ... 277777117712271267126812691270127112721273127412751276127712781279128012811282128312841285128612871327137717772277 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 25 521 по 25 540.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    4 393

Типово

Порохоботы вы по контракту работаете ? Сколько ещё нам читать ваши помои ?

Звідки Ви
    ОПБС K2
    Дописів
    5 319

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    Нужно знать уровень нормативов по противопожарке для АЭС, шоб не задавать глупых вопросов. Само там ничего загореться не может, значит ищи заинтересованных.
    Кроме Пети серануть в отместку грязной радиацией перед съепом в Испанию - никому не нужно
    Ого, вже і радіація значить.
    Вибори то закінчилися, думайте що Зе робити буде.

PS На всяк випадок, АЕС - це не тільки ядерний реактор.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Ого, вже і радіація значить.
    Вибори то закінчилися, думайте що Зе робити буде.
    В любом случае он 51% уже выполнил: нагнал сцаными тряпками брехливое и жадное порося. Ему УЖЕ респект, только за это.

Это вы думайте, что скоро позабирают УБД корочки и станут вызывать на допросы по соучастию в преступлении... а мне шо думать-то? )

PS На всяк випадок, АЕС - це не тільки ядерний реактор.

Да, там всего лишь трансформатор на территории загорелся. Я спецом, шоб вы посмотрели со стороны на свои методы.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    24 545

Типово

В любом случае он 51% уже выполнил: нагнал сцаными тряпками брехливое и жадное порося. Ему УЖЕ респект, только за это.

Это вы думайте, что скоро позабирают УБД корочки и станут вызывать на допросы по соучастию в преступлении... а мне шо думать-то? )

Да, там всего лишь трансформатор на территории загорелся. Я спецом, шоб вы посмотрели со стороны на свои методы.
    О,вже почалися "это вы думайте, что...".
    Я нагадаю що я думаю про Зе. Я думаю що він повний невіглас та нікчема, це буде в нас самий бездарний ні на що не здатний Президент за всю історію.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    24 778

Типово

О,вже почалися "это вы думайте, что...".
    Я нагадаю що я думаю про Зе. Я думаю що він повний невіглас та нікчема, це буде в нас самий бездарний ні на що не здатний Президент за всю історію.
    Чтобы что-то изменить - нужно сломать систему. Систему, при которой меняются болванчики, с разными фамилиями но с одинаковыми задачами. Вот он её пытается ломать.

Пусть и никчема, в любом случае, при сломе системы нужно учиться с нуля. Любому, а не только ему. Ситуация такая. Вот пусть учится, пусть учится и команда.
    Это кстати то, что вы хотели. Или забыли уже? Так Петро вам засрал мозги томосами и липовыми безвизами шо уже не помните ничего главного, к чему стремились те, кто погибли на майдане...жить в нормальной стране. А не обложенные со всех сторон субсидиями как грелками...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    7 525

Типово

Чтобы что-то изменить - нужно сломать систему. Систему, при которой меняются болванчики, с разными фамилиями но с одинаковыми задачами. Вот он её пытается ломать.

Пусть и никчема, в любом случае, при сломе системы нужно учиться с нуля. Любому, а не только ему. Ситуация такая. Вот пусть учится, пусть учится и команда.
    Это кстати то, что вы хотели. Или забыли уже? Так Петро вам засрал мозги томосами и липовыми безвизами шо уже не помните ничего главного, к чему стремились те, кто погибли на майдане...жить в нормальной стране. А не обложенные со всех сторон субсидиями как грелками...
    эта система, которую вы пытаетесь сломать, называете демократия.

Хер вам кто даст ее сломать.

В Герм ании есть субсидии, прикинь. Некоторые переезжали туда чтобы всю жизнь жить на них.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Во-первых, незачем переходить на украинский, делая вид, что ты

весь такой патриот. Тебе до патриота, как до Марса по-пластунски, так что не паясничай.
    От бачиш, рефлекс на спорожнення фекального міхура в тебе вже випереджає рефлекс самозахисту.
    А я ж казав тобі : думай!

Перехід на українську це перевірка НЕ мене на патріотизм, це перевірка тебе і на патріотизм, і на щирість, і на знання законів України,
    і навіть перевірка на те, чи дійсно ти є прихильником Порошенка.

Яке гасло Порошенко та усіх причетних до 24,45% ? Забула ?
    Та ти й не думала про те гасло.
    Ти рахувала, що те гасло для того, щоб тицяти їм у очі "врагам моей Родины", а не твердо дотримуватись самій.

Добре, нагадаю : АРМІЯ, МОВА, ВІРА.
    От бачиш, що написано ? МОВА. А не ЯЗЫК.

То чого ж ти тоді НЕ підтримуєш гасло, під яким Порошенко закликає об"єднатися?
    Зараз кожне слово НЕ на мові - це ознака підтримки ворогів Пороха, це плювок в його обличчя.
    Тобі важко спілкуватися на мові ?
    А-а-а-а... "Тебе так удобней" ? Ну, ну ...

Щось мені це нагадує.
    Пам"ятаю я у дитинстві читав казочку "Фарбований лис". Тикий собі Іван Франко написав.
    Може читала? Цю казочку навіть на російську мову переклали "чтобы было удобнее читать".

Так от здається мені, що ти саме така "фарбована лиса" і є : патякаєш про патриатизм рівно до
    тієї миті, доки це безпосередньо не буде стосуватися тебе особисто.

Вас таких багато тут на форумі - % 75-80.
    Це ті що за "АРМІЯ, МОВА, ВІРА", але тільки на словах.
    І що саме двовижне , що слова у вас НЕ НА МОВІ , а на языке.

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис

В Герм ании есть субсидии, прикинь. Некоторые переезжали туда чтобы всю жизнь жить на них.
    называют это нам - "социал"... я ни в коем случае не осуждаю. Страна может себе позволить.

Дописів
    24 778

Типово

Какая ж это демократия, если народ сидит на коротком поводке субсидий? В Германии не 75% населения на субсидии, а небольшой процент. Это не масштабное явление, не тули горбатого к стенке.

Демократию ещё только предстоит построить. Возможно, но не факт ещё, что это на хуторской территории получится, где все сватья кумовья и т д.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    7 619

Типово

А во-вторых, в законах я не спец, но таки больше тебя разбираюсь.
    А яким чином ти це доведеш? Побазікала і рахуватимеш що цьго досить ?

Ознакою роудміння закону є його дотримання.
    А у тебе з цим повний провал.

Ось дивись : Верховна Рада при підтримці президента (поки що) Порошенка з великим захопленням і підйомом національного самовизнання
    приймають Закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

Звичайно вони НЕ мають надії, що ті хто віддав свої голоси НЕ за Пороха (73%) у ту ж мить кинуться виконувати цей закон.
    Але ж вони мали ( і мають) впевненність, що "цукрова верхівочка пасочки" (24,45%) усі як один приймуть цей закон як програму дій.

Не так сталося, як гадалося.
    Виявлється, що "верхівочка" не так вже і цукрова.
    Бо замішана не протухшому яєчку. Тому і виглядає краще , ніж смакує.

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    ...
    Буква в букву -аляк... що діється?...

Дописів
    7 619

Типово

А в-третьих, я спрашивала не В ЦЕЛОМ о сроках инаугурации, а КОНКРЕТНО. Ты назвал

КОНКРЕТНУЮ дату. Так можно было поступить по двум причинам: либо эту дату уже

назначила Рада, либо в законе записано, что инаугурация должна состояться ровно на 30-й день

после публикации официальных результатов выборов.
    Брехати, не ціпом махати.

Я НЕ називав "КОНКРЕТНУЮ" дату. Я назвав ДВІ конкретні дати.

Тому давай свої пропозиції про тлумачення тобі законів виходячи з цього , а не з того, що ти собі нафантазувала.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 232

Типово

Еще одного припорошеного занесем в список.

Дописів
    7 525

Типово

Какая ж это демократия, если народ сидит на коротком поводке субсидий? В Германии не 75% населения на субсидии, а небольшой процент. Это не масштабное явление, не тули горбатого к стенке.

Демократию ещё только предстоит построить. Возможно, но не факт ещё, что это на хуторской территории получится, где все сватья кумовья и т д.
    Так слазьте с поводка- зарабатывайте больше. Государство ничего не может сделать с вашей ленью и готовностью работать за копейки. Потому оно лишь временно предоставляет субсидии.

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 653

Типово

Увы, есть часть народа, которая привыкла чтобы манна небесная с неба стекала.

Дописів
    24 778

Типово

Так слазьте с поводка- зарабатывайте больше. Государство ничего не может сделать с вашей ленью и готовностью работать за копейки. Потому оно лишь временно предоставляет субсидии.
    Я не на субсидии, лично мне всего хватает.

Хотелось бы чтобы и рядом люди тоже имели возможность жить в достатке.

Нельзя быть богатым в нищей стране, как грит Зеля. И он прав, чьорт возьми.

Да, видно шо он в государственных делах лох. Ну и ничего, его прямота - это новый подход в политике.

Закончилось время, когда можно было безнаказанно врать - СМИ и особенно Интернет поставили на этом крест

. Пора становиться людьми и смотреть прямо друг другу в глаза.

А работе - научится. Страна как отлаженный механизм - и без президента может по инерции и без проблем жить хоть год хоть пять.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    4 393

Типово

Демократы против субсидий ? Это же как пчелы против меда.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від procurement Переглянути допис
    Порошенко уйдет достойно по любому, ведь же он хочет вернуться))
    хотеть не вредно, наша история показывает что все экс-президенты-полные никчемы, и политическая жизнь после - не светит)

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 653

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    хотеть не вредно, наша история показывает что все экс-президенты-полные никчемы, и политическая жизнь после - не светит)
    Буквально год-полтора и будут снова толпы недовольных.

Сторінка 1277 з 3000 ПершаПерша ... 277777117712271267126812691270127112721273127412751276127712781279128012811282128312841285128612871327137717772277 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті