| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зуб даю.
Такими темпами Зеленський не встигне стати президентом, бо Український суд поновить Януковича на посаді цього тижня.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
дефолт это не равно гиперинфляция
а если ты не понимаешь как и за счет чего формируется курс, то о чем можно с тобой говорить?
а экономика наша, благодаря Петру не в состоянии отдавать, то что Сеня с Гросей и Петей назанимали
рано или поздно дефолт должен был случиться, точнее он должен был случиться еще при овоще, но то таке
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Меня беспокоят вчерашние слова Гордона...он неоднократно повторил...откажись, взорвут...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
12 ч.
"Данило Гетманцев - економіка, фінанси та оподаткування"... продовжує чеканити Зеленський.. Штош... Ok Google.
"Статки
Данило Гетманцев має корпоративні права та є одним із співзасновників ТОВ “М.С.Л.” – оператора національних лотерей, на діяльність якого накладені санкції Президентом України за рішенням РНБО. “М.С.Л.” підозрюється у фінансуванні тероризму й працює на окупованих територіях. За даними Youcontrol ТОВ “М.С.Л.” має податковий борг у понад 2,5 млн грн."
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks