| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. т.е. Зеленский - эта такая себе обкатка варианта "Украина - беспрезидентская республика" ..???
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Бггг
#КремльФільм & Камаз робить роліки... не/дорого Перевірено і рекомендовано #Зе
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
бесплатно свезенным на дебатах обещают концерт
жаль, что цирка с клоунами не будет, хотя и понятно почему
И палится на каждом шагу, чаще юльки
Уповноважений представник Зеленського допоміг скасувати заборону на в’їзд актору зі «Сватів», який схвалює анексію Криму – «Схеми»
https://www.radiosvoboda.org/a/news-...epHvRpQ7mbow00
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
востановить свои законные права как я понимаю ?
а кто их нарушил ?
может хватит о беззаконии и беспределе от порошенко ? типа революционная необходимость и пострать на законы ?
я вот поражаютсь - украсть банк - похрен законы , запретить "ватнику" вьезд - похрен законы , коррупционеров посадить - надо все по закону ... да не просто а по самовыдуманному ...
Пистун, ты хоть ссылку читал?
Топи дальше.У листопаді 2017 року Служба безпеки України заборонила в’їзд в Україну терміном на три роки громадянинові Росії, актору Федорові Добронравову. За даними СБУ, росіянин робив антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією, він також неодноразово відвідував Крим з порушенням встановленого українським законом порядку.Після цього Міністерство культури внесло Добронравова до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці держави.
Відповідно до чинного законодавства, Держкіно відмовляє у видачі або припиняє дію вже виданого державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, зокрема, якщо одним з учасників фільму є фізична особа, включена до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks