| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если в течении пяти лет сдавать анализы в душу своего народа, никакие дебаты не помогут.
Женя Черняк
Он еще и пугливый....сомневаюсь что он смотрел....скорее Мойша напел...Порошенко: Переглянув "Слугу народу" і вжахнувся
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
.. блин ... кто тут Петю сажать собрался? ... этот цирк шапито??? ...![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Порошенко вчора вкотре продемонстрував таку зворушливу прихильність до Путіна, що й не знаю, як можна комусь іншому цей рівень перевершити.
Цитата з учорашнього: " Я лише хочу нагадати слова Путіна, що для нього будь-який президент, крім Порошенка – це його мрія".
І на цій путінській мрії базується основна ідея: або обираєте мене ( ПОП), або все пропало.
А тепер ще раз: все інше - 5 років війни, програми інших кандидатів, частина з яких є висуванцями відомих партій, ставлення переважної частини суспільства до Росії в цілому і Путіна зокрема, позиції експертів, позиції наших закордонних союзників і друзів і багато іншого - виявились менш значущими, аніж висловлена десь фраза кого? - САМОГО Путіна!
Який рівень довіри! Беззаперечна, безкомпромісна і всеосяжна. Після цього ще хтось насмілюється приписувати симпатії до Кремля іншим претендентам? Яке нахабство!
До речі, чи існує в реальності такий вислів згадуваного карлика?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
скот требует твердую руку
хотя бы как Кучма
Ты давай мне этого самого по "Украинской Правде" и... будем решать что с ним делать. Он просто оборзел уже", - говорит голос, который приписывают Кучме.
"Дело завели", - докладывает Литвин.
"Ні, мені справа не обов'язкова, - отвечает Кучма. - "Украинская Правда", ну это совсем уже, *****, оборзели. Подонок, ***. Грузин, грузин, блин".
"Департировать його, блять, в Грузію і викинуть там на х... Отвезти єго в Грузію і кинуть там, чеченцы надо чтоб украли его",
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks