| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хочется напомнить Петру, как его Гонтарёва себе звукоизоляцию в офисе за бюджетные деньги делала, щоб їй мітенгувальники работать не заважали. А сейчас он каже не ховайся від народу.![]()
Ну и вот посмотрим как он 19-го придёт на назначенную Зеленским встречу. Сховаэться в очередний раз чи ні.
Зато пацан песни красиво спел. Душевно. Про Украину. Один рас. В глухом тылу. ..))
У Міністерстві оборони України зазначили, що під час мобілізації Володимиру Зеленському надсилали три повістки у 2014 році і одну - у 2015, які він проігнорував
Кандидат у президенти Володимир Зеленський систематично ухилявся від проходження військової служби. Про це йдеться у відповіді Міністерства оборони України на депутатський запит, який є у розпорядженні «Главкома».
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/minoboroni-z...bi-585778.html
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ВУС - деловод деловодстваНапередодні мати Володимира Зеленського Рима заявила, що не отримувала повісток про мобілізацію її сина. «Я ніколи ніякої повістки не отримувала про мобілізацію мого сина. Він давно живе і прописаний в Києві, чому це якусь повістку мені могли приносити»
неужели такое бывает?
это не фейк, случайно?
Ребят, а вы это серьезно ща с Минобороны про повестки? Ну т.е. вся страна видела где Зеленский, а в военкомате его вупор не замечали? Ну блин, ну нужно же как то лучше готовить это дерьмо....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
по адресу который был в документах военкомата . а в бубен постучать не было бы эффективнее ?
порядок вручения повестки знаете ? под подпись . лично .
я так понимаю доказательств отправки у военкомата нет , корешки с почты куда именно отправлалось ? я думаю зеленскому имеет смысл подать в суд за ложь .
ничего теперь отслужит , и не год как тогда а пять , главнокомандующим ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks