А вот основатели партии регионов, 2001 год
Не видите знакомых лиц?
Или склероз стал национальным заболеванием №1?
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А вот основатели партии регионов, 2001 год
Не видите знакомых лиц?
Или склероз стал национальным заболеванием №1?
![]()
Наша сила - в єдності!
Зачем курсы, можно комиком поработать...
Буду краток...
Выбирая себе президента, вы выбираете себе "лицо". И если это лицо "питуха", то это будет вашим лицом все следующие пять лет. И если те кто за него НЕ голосовал смогут об этом сказать открыто и чесно, то вы будете считатся с тем что имеете по факту.
"Лицо Зеленского - это ваше лицо!" Эту фразу вам следует помнить если вы собрались за него проголосовать. Впрочем и если небудете за него голосоватьибо ваш выбор соотносит вас в глазах всего мира именно с вашим кандидатом.
Володимир Зеленський відмовляється здавати аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський", як пропонував чинний президент Петро Порошенко.
Про це заявив журналістам речник штабу Зеленського Дмитро Разумков у четвер.
У Зеленського запросили Порошенка разом здати аналізи в лабораторії "Євролаб" о 8 ранку 5 квітня.
У штабі кандидата кажуть, що сумніваються в об'єктвиності лабораторії "Олімпійського", мовляв, "є певна заангажованість від різних державних структур".
"При всій повазі до "Олімпійського", є незалежні майданчики", – сказава Разумков.
Команда Зеленського обіцяє допустити в лабораторію "Євролабу" журналістів, і вважає, що аналізи звідти ні в кого не викликатимуть питань.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Неужели есть такие, кто искренне верит, что зебе реально хочет дебатов?
Зеленский абасрался и намекает что он наркоман? Или просто бухает?![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks