| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Порошенко сам стал президеннтом случайно.
Не факт что "народ" выбрал бы его при каки-то других условиях. Ибо он таки не обещал ни низких тарифов ни выс оких зарплат.
Если задуматься, то те слова
что я приводил - это обещание пота и крови по Черчелю. Но наш народ не имперский, у него нет гордости, пот и кровь не для него.
... жду тезизов от "думающих за Украину" ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Шурик, ты прикалываешься? Мало что изменится и для тебя, и для меня от смены ПАП на Зе. Для них изменится, для нас - нет. А коммуналка - это конкретные суммы денег и не малые, которые можно было бы сэкономить. А раз не тот , ни другой не обещают ее снизить, то они мне оба не интересны.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
(с)перто....16 відсотків населення України хотіли перемоги свого кандидата. Це нормально. Всі хто прийшов проголосувати хотіли того ж самого.
У 16 відсотків проблема: вони не перемогли.
Який вони роблять висновок? Правильно – "Всі інші дебіли!". І їх лідер поїхав своїми твітерами в тому ж напрямку. Тобто ні вони ні їх лідер не бачать проблему в собі
Тішить, що це тільки 16 відсотків всієї України, а значить у нас є 84 відсотки
84 відсотки, які розуміють що Європа це не штамп в паспорті.
Європа це те, як держава взаємодіє з громадянами. Європа – це те як використовуються гроші платників податків!
84 відсотки, які розуміють, що воює з Росією не перевдітий в камуфляж мародер. Воюють з Росією живі українські хлопці. Вони не статистика, вони справжні, у них є мами, у них є дружини, у них є діти!
84 відсотки, які розуміють, що Закон в нашій країні – це не правила гри, а просто важіль в руках одного гравця.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Экстрима не будет?!"Зараз хочу конкретно заявити про те, що вибори Порошенком сфальшовані і він туди прорвався нечесним шляхом", - сказала Тимошенко.
При цьому вона зазначила, що не піде до суду для оскарження результатів, оскільки не вірить у їхню чесність, бо Порошенко приватизував судову систему".
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks