| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Дубинский шо ли? И т.п г?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
У день голосування, 31 березня, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського хоче зібрати 30 тисяч фотокопій протоколів голосування, щоб запобігти фальсифікації виборів.
Про це повідомляє у Facebook "Зе!команда".
"Зе!команда приєдналася до грандіозного проекту "E-vybory", що допоможе захистити протоколи від спроб переписування їх на шляху до ЦВК! 31 березня ми разом хочемо зібрати, оцифрувати та опублікувати 30 000 фотокопій протоколів голосування", - зазначається у пості.
Команда кандидата збирає волонтерів, які зможуть координувати збір фотокопій протоколів та тих, хто зможе оцифровувати дані з вечора 31 березня по ранок 1 квітня.
При цьому поплічники Зеленського попереджають: "Увага, уся робота є волонтерською, тому не передбачає фінансової нагороди".
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Там кстати в Пэтра очередной зашвквар. Высокопоставленный перебежчик с СБУ в Москве прессуху дает. Свежий перебежчик...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Зеле теперь нужно пообщаться с айтишниками. Официально, в телевизоре.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
шо есть, то есть... :/
а если учесть, что рашатв вещает на рашу в основном, т.е. ЦА - её "глубинный народ", то трудно не согласиться с диагнозом
Неплохо было бы, чтоб чётко видящий подтвердил написанное пруфами.
Например, таким:
https://www.youtube.com/watch?v=IOwFMxjFRrg
И, что интересно, видео прослушал - как форум почитал.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks