| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Буде, як на Донбасі при Януковичі. З кількох взаємно не пов'язаних джерел чув/читав, що невдовзі після його перемоги і початку царювання тамтешній народ в переважній масі люто його зненавидів. З різних причин. І ледве не найтяжчою образою в суперечках було сказати опоненту - ти ж за нього голосував. За це можна було запросто нарватись на легкі тілесні ушкодження.
ну почему же, Батькивщина эдакие центристы с левым уклоном, причем на этом поприще она пережила практически всех конкурентов, начиная от социалистов Мороза и НУ, заканчивая ПР, сейчас ломанулись к либералам, посмотрим
я бы конечно на месте бабюли сменил бы лидера, хотя там толковой молодежи кроме Луценко и нет((
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Гриценко - такой же балабол. Я даже один раз голосовал за этого балабола в 2014г.
Гриценко - проплачиваемый технич. Кандидат.
...сжальтесь ктонить из единомышленников - помогите своему спамеру пережить этот эпикфейл про луценко... - просветите агитатора самоучку.... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks