даешь гос.регулирование зарплат для ленивых. и колбасу по 2.20
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
даешь гос.регулирование зарплат для ленивых. и колбасу по 2.20
Зеленський: Ми повинні платити пенсії жителям “ЛДНР”
https://inforesist.org/ua/zelenskij-...hitelyam-ldnr/
Порошенко обещает в исступлении с пеной у рта:
Смотр. 12:15.Кожен громадянин Украіни ВЛАСНОЮ КИШЕНЕЮ ВІДЧУЄ зростання єкономіки і зростання добробуту
13:35 - два крикуна ... нехай верещать.
Востаннє редагував Шашки: 23.03.2019 о 15:02
Я вважаю, що ми повинні платити їм пенсії, зрозуміло що вони там приїжджають на територію України, отримують, їдуть. Велика частина людей там, вони відрізані від цього. Я б повернув це. Спілкуючись знову ж таки з експертами в галузі економіки та фінансів, вони кажуть – це велика втрата може бути для бюджету нашої країни. Але то теж наша країна, якщо ми говоримо що Луганськ і Донецьк це наша країна, це треба робити. Потрібно повернути, або зробити, або відродити всілякі ключики до їх розуміння. “Ми пам’ятаємо про вас, ви наші, ви заплуталися, хлопці ми одна країна, ми обов’язково повернемо”. Паралельно, крім інформаційної війни я б упирався в розвиток нашої країни. Показував би їм усім, кримчанам показував би, тим хто в Донецьку Луганську. Подивіться як треба, подивіться як ми можемо. Ось давайте разом”, – заявив Зеленський.
За чей счёт банкет планируется? А мнение народа по этому поводу ему не интересно?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks