| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А кто знает как за границей в командировке проголосовать?
Интрига дня. Чиї гроші, панове ?
И эта партия называеться ....Масовий підкуп виборців: на дорозі обшукали Lаnd Rover і вилучили 2,5 млн грн.
https://www.unn.com.ua/uk/news/17877...li-2-5-mln-grn
Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні встановлено, що у 2018 році на території України створено злочину організацію, метою діяльності якої є масовий підкуп виборців та фальсифікація результатів виборів 31.03.2019 Президента України.
Відповідно до розробленого плану у регіонах України, паралельно з офіційними осередками однієї із політичних партій, конспіративно, створено тіньову мережу за принципом “піраміди”: керівник штабу виборчого округу — керівник сектору — старший виборчої дільниці — спостерігач — агітатор — виборець, завданням якої є підкуп виборців.
Ни разу не палится
Арсен Аваков. "В гостях у Дмитрия Гордона" (2019)
Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...
24й канал садового мочит зелю, прям щас , со всей шоколадной ненавистью
гриценко на что то надеется или петрушка ?![]()
За Гриценко, всегда поддерживал Демальянс, так как они сейчас в одной команде, то выбор сделан
250 страниц топика, 125 тыс просмотров и только 200 проголосовавших. Это как?
Ваш голос очень важен!
я хз, учёт не веду. с десяток может, плюс минус два-три имбецила. и это мой выбор (ну чтобы по теме).
я точно не загоню в стоп лист носкинаухи - потому-что хоть мы по разные стороны на данном этапе истории Украины, чувак колоритно пишет
ну и Ведьму - она не виновата, что она Ведьма... ))
а тупни всех мастей, ну это же жах дамы и господа.
потому что нельзя быть красивым таким.
нинадазавидавать!![]()
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Та, -28.я хз, учёт не веду. с десяток может, плюс минус два-три имбецила. и это мой выбор (ну чтобы по теме).
я точно не загоню в стоп лист носкинаухи - потому-что хоть мы по разные стороны на данном этапе истории Украины, чувак колоритно пишет
ну и Ведьму - она не виновата, что она Ведьма... ))
а тупни всех мастей, ну это же жах дамы и господа.
Ще скажіть що я тут єдиний, якому начхати на думки понаїхавшого румуна?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks