Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я не боюсь сказать, что отдаю свой голос...

Голосували
270. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Тимошенко

10 3,70%
  • Порошенко

108 40,00%
  • Гриценко

14 5,19%
  • Зеленский

77 28,52%
  • Кошулинский

8 2,96%
  • Бойко

3 1,11%
  • Ляшко

1 0,37%
  • Вилкул

6 2,22%
  • Садовый

4 1,48%
  • свой вариант

18 6,67%
  • на выборы не пойду, потом покритикую

21 7,78%
Сторінка 225 з 558 ПершаПерша ... 125175215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235275325 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11151, показано з 4 481 по 4 500.

Тема: Выборы 2019

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    22 012

Типово

Рудольф Гєвлік мабудь дуже популярний у жінок, судячі з його підкреслено культурного стилю виражати свої переживання особистої значимості.
    Також, з його слів та стосовно до деяких дій влади, можна зробити висновок про те що люди при владі не пройшли тернистий шлях повністю від бригадира будівництва до президента та інших керівників держави

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Рудольф Гєвлік мабудь дуже популярний у жінок, судячі з його підкреслено культурного стилю виражати свої переживання особистої значимості.
    Другими словами, он дебил.
    Востаннє редагував ashim1990: 07.03.2019 о 11:58

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

Не знаю ни одного человека ( из знакомых и малознакомых) кто готов голосовать за ПАП. Специально опросил человек 15....Ни один за ПАП не голосует. Так что не проходной он..и рейтинг его липовый. Но удивило то, что за Зеленского двое готовы голосовать. Лично я и против ПАП, и против Зеленского.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Не знаю ни одного человека ( из знакомых и малознакомых) кто готов голосовать за ПАП. Специально опросил человек 15....Ни один за ПАП не голосует. Так что не проходной он...Но удивило то, что за Зеленского двое готовы голосовать.
    А остальные за кого, за тЮльку?

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    А остальные за кого, за тЮльку?
    Четверо - еще не знают, трое - за Юльку, 2 - за Зеленского, 2 - за Вилкула, 2 - за Бойко, 1 - за Мороза. Еще один хрен знает за кого....фамилию не вспомню.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Но удивило то, что за Зеленского двое готовы голосовать. Лично я и против ПАП, и против Зеленского.
    А Вы вот это послушайте. Как по мне, очень интересно. "Зеленский как зеркало украинской деградации." https://www.youtube.com/watch?v=8iiW...ZVduai0yrpUIkY

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Другими словами, он дебил.
    Скорее выдуманный персонаж агентами путина для определенной аудитории украинских граждан, которые искренне переживают за Украину, и им необходимо подсунуть выбор стабильно-барыжной власти. ИМХО, цель простые работяги и босяки с босячками, которые родом и племенем вероятно с юго-востока Украины

данный скрин высказывания от недооцененного нарциса (если это натуральный независимый "писатель"), на что указывает брутальность и направление рассуждений (кругом дураки, а я хам по уму вправленный), закинут на радикал.ру, самого персонажа в природе уже нет (если он вообще был когда либо)

Суть не в этом Рудольфе, а в людях кушающих это и подобное, этот стиль и суть программируемых убеждений, в частности не представляю на каких помойках инета Абориген откопал этот скрин

Таким приемом, какие-то дятлы, пытаются внушить "у тебя чмо, не может быть своего мнения", ведь в том высказывании великого мыслителя нет аргументов о делах - выражена лишь брутальная эмоция.
    Страшно что, это некоторым оказывается близко по духу, хотя сами являются вполне интеллигентными людьми и могли-бы поразмыслить на тему - "... а что это на самом деле за формула такая впендрючена"

Как то так

Дописів
    910

Типово

А Вы вот это послушайте. Как по мне, очень интересно. "Зеленский как зеркало украинской деградации." https://www.youtube.com/watch?v=8iiW...ZVduai0yrpUIkY
    Ну вы же понимаете что этот бородавочник Карасёв хуже Ковтуна? Зачем вы его вообще слушаете?

Дописів
    6 880

Типово

это важно
    Андрій Плахонін
    Cтерв'ятники вже відчувають себе переможцями
    і нагулюють апетит

Тут один з найавторитетніших британських фінансових журналів «Euromoney» (цікаво, чи перейменують його після Брекситу?) - не для широкої публіки, а чтиво переважно для експертів - викотив цілу редакторську колонку на тему можливих наслідків повернення після виборів «Приватбанку» його колишнім власникам.

Такий інтерес до українського банку з боку британських експертів цілком зрозумілий. - По-перше, там в них прямо за рогом Високий суд Лондона так довго й сумно готувався розглянути позов «Приватбанку» проти Боголюбова та Коломойського, що Боголюбов просто не поспішаючи вивів свої останні активи з-під британської юрисдикції. Природно, вся тусовка стежила й обговорювала. По-друге, націоналізація «Приватбанку» уважно вивчалася світовою фінансовою спільнотою, отримала схвальні оцінки і, поза сумнівом, увійде, якщо вже не увійшла, до профільних підручників ... причому, на відміну від інших українських прикладів, аж ніяк не до розділу «Як у жодному разі не треба чинити».

Редакторка «Euromoney» по Центральній і Східній Европі Люсі Фіцджордж-Паркер пише в гіркому іронічному ключі, мовляв, коли їй два роки тому розповіли, як Ігор Коломойський збирається створити в Україні управлінський вакуум, щоби викупити Приватбанк за 1 гривню, вона покрутила пальцем біля скроні. А зараз навіть британські ЗМІ повідомляють, що два найбільш рейтинґових кандидати в президенти України їдять в Бені з руки. Тим більше - про що вона вже не пише, але нам тут цілком ясно - йому навіть не потрібно вигравати президентські вибори, вистарчить і парламентських, благо еврооптимісти і младореформатори вже навперебій миготять у масовці найсмішішного, на думку більшости українців, кандидата. Усміхнений такий - український Ґаґарін, хоч він в нас і не перший Космос, так. І вже перші його виступи показали, що ніхто не зможе створити управлінського вакууму краще за нього. Адже кловнові на Банковій навіть вирішувати нічого не доведеться - відчувши на самому верху слабину, можна буде спокійно рвати «Приватбанк» та «Укрнафту» на шматки через суди.

Але не це, на думку Люсі Фіцджордж-Паркер, буде головним наслідком перемоги кандидатів від Коломойського. Повернення «Приватбанку» колишньому власникові стане кинутою в обличчя МВФ і всьому міжнародному фінансовому співтовариству рукавичкою, і, в такому випадку, вони підуть з України назавжди. Разом з усіма намірами робити інвестиції і давати кредити. І саме це стане справжньою катастрофою для економіки України. Катастрофою, від якої Україна вже може не оговтатися ніколи.

Нагадаю, Люсі Фіцджордж-Паркер написала цю колонку не для українських виборців. Її аудиторія - европейські експерти міжнародних фінансових ринків - власне, ті люди, які формують міжнародну фінансову стратеґію. І колонка Люсі Фіцджордж-Паркер в «Euromoney» є свідченням того, що вони, дивлячись на наших кандидатів у президенти, вже почали прораховувати свій відхід з України. Й ніяке сяюче обличчя вічного еврооптиміста Лещенка за спиною Зеленського від цього не врятує. Просто це зовсім інший, відмінний від звичного Сергієві, рівень прийняття рішень.

І вже коли писав цей пост, поґуґлив найсвіжіші новини з теґом Коломойський. Як виявилося, фірми Коломойського та Боголюбова ще у січні припинили обслуговувати навіть ту невелику частину боргу перед «Приватбанком», що її вони визнавали. Схоже, ці стерв'ятники вже відчувають себе переможцями і нагулюють апетит.

Andrey Plakhonin
    Euromoney

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    Ну вы же понимаете что этот бородавочник Карасёв хуже Ковтуна? Зачем вы его вообще слушаете?
    А что, Вас слушать?
    Вы попробуйте, не бойтесь. Там все по полочкам разложено.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..среди нашего коллектива строй-манагеров и прорабов, командующих "сотней долпойопов на стройке" есть мнение "не надо ничо менять, еще хотя б три-пять лет продержаться с таким состоянием рынка" .. поэтому, за ПАП (хоть он и ...нужное подставить ... ) ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 996

Типово

А что, Вас слушать?
    Вы попробуйте, не бойтесь. Там все по полочкам разложено.
    а что, вот єто слушать? він же російською розмовляе!

вот так подпуйлёныши один за другим и вскрываются.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    Карасев, кстати, говорит очень системные вещи, причем через призму ситуаций подобных Украине
    прикид у него конечно пздц, но то, что чувак не пургу гонит (типа Понамаря или Палия) это 300%
    но, что бы его слушать и воспринимать, база нужна чуть выше среднего
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    ... куда интересней и полезней было видео об Игоре Смешко, профессионале, который разбирается во всех сферах политической деятельности... Где он был раньше?... достойный кандидат в президенты!

(видео с И. Сушко смотреть после предложенного)
    Востаннє редагував Karos: 07.03.2019 о 13:35

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    но, что бы его слушать и воспринимать, база нужна чуть выше среднего
    В том-то и дело. Наверное, техникума мало...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 027

Типово

Люди устали... да... і голос молчаливого большинства виявляється голосом уламків опоблока і маси тих, хто не знає, чого хоче, але хоче не так.
    Термін "деградація", вжитий ще Мостовою у відомому інтерв'ю, таки доречний.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    копейки. подумаешь, одну пару туфелек не купит.
    Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Кто ж это ему столько хотел дать?!даже и не могу себе уявити....
    Семен Семенченко с Юрием Бутусовым и ещё 24.
    3 ч.
    Прочитав щойно в ЗМІ про затримання Тараса Костанчука (обвинуваченого в спробі підкупу одного з кандидатів в Президенти).

Я зазвичай не коментую сумні історії про людей які служили в батальйоні Донбас, захищали Україну, але потім зкурвилися. За ці п'ять років випробування грошима і можливостями змогли пройти не багато людей. Але це занадто сумні приклади. Це сумні приклади стосуються добровольчого батальйону який я створив з побратимами в 2014 році. В якому воювало, вижило, загинуло і було поранено дуже багато гідних людей. І коли я хочу прокоментувати негідні дії колишніх добробатовцiв то весь час думаю що це читатимуть родичі загиблих. Загиблих в той час коли всі були побратимами., А кожен доброволець - героєм. Але сьогоднішні повідомлення я зобов'язаний прокоментувати з двох причин. Трепять в пресі ім'я «Донбасу». Затриманий до 2016 року був моїм помічником.

1. За «Донбас». Костанчук дійсно воював в батальйоні яким я командував. Близько двох місяців. Сержантом. Ніякої штурмової групи (посаду «командира» якої він нібито займав по міфології олігархічних ЗМІ) в штатному розкладі Донбасу не існувало. Це фейк.

2. По роботі моїм помічником. У романтичному 2014 оформив Костанчука своїм помічником на громадських засадах, щоб він міг більш ефективно допомагати ветеранам. З 2016 (відразу після виходу Самопомочі з правлячої коаліції) Костанчук одразу перебіг в інший табір. А швидше за все він завжди там і був. Я тоді закликав ветеранів заблокувати АП і тримати там Порошенка поки справа по Іловайську не буде передана до суду. Костанчук - вийшов на прес-конференцію з військовим прокурором Матіосом і заявив дві речі. Він «від імені ветеранів» довіряє людям які ведуть розслідування по Іловайську і впевнений що все буде добре. А Семенченко просто піаритися і слухати його не треба.

Після цього постійною діяльністю Костанчука стало поливанням мене в ЗМІ лайном. А також виконання завдань Банкової щоб день пам'яті Іллвайска був звичайним днем ​​«зустрічі ветеранів». І ні в якому разі не «днем ​​покарання» авторів Іловайського котла - Муженка і Порошенка. Автопробіги, розмови, гуляння по місту. А не так як у Семенченка - з блокуванням генпрокуратури і іншими «неконструктивними діями». Потім це не обмежилося тільки Іловайськом. Ветерани не повинні представляти реальну загрозу для влади мародерів. Гучні заяви - так. «Ходіння навколо стовпа з ночівлею» - так. Реальні дії - нi!!! І роль «попа Гапона для ветеранів» нажаль вдавалася... Саме тому в 2018 (коли ми вийшли з побратимами під парламент з вимогами суду над мародерами) Костанчук (в компанії таких як він) виступав на прес-конференціях розповідаючи які ми мерзоти.

3. З приводу нинішнього скандалу з хабаром. Я думаю що це театральна вистава, в якій Костанчук знов притягнутий Банковій в якості актора. Мої аргументи - Костанчук називає себе оперативним співробітником СБУ- причому даючи офіційні свідчення в суді (https://youtu.be/ikU5uRx5Y38). Дуже щільно співпрацює з головним військовим прокурором Матіосом. У 2015 році під час виборів в Чернігові працював в інтересах кандидата в депутати від БПП Березенка (того самого). Під час затримання машини Березенка (набитою грішми) заявив пресі що все не Березенка, а його. Така співпраця стала обов'язковою на кожних довиборах в Раду. В місцеву раду Вишневого він балотувався вже не ховаючись - від Блоку Петра Порошенка. І останнє. Його так звана «Економічна діяльність» щільно кришується СБУ. І називається на мові кримінального кодексу зовсім по іншому...

Коли я чую про справи цієї людини - мені бридко. Мені також соромно за свою наївність , недосвідченість і політичну короткозорість в 2014-2016 роках. Але ще більш бридко- коли треплять ім'я нашого легендарного батальйону, на імені якому, милістю Петра Порошенка, давно паразитує маса моральних виродків.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Да ну?! Никто никому не запрещает в быту общаться хоть на суахили или латыни. Но государственным языком ДОЛЖЕН быть - украинский. И всякий уважающий себя гражданин Украины ДОЛЖЕН его знать.
    Вот самое смешное. Во времена СССР никто не запрещал в быту общаться ни на суахили, ни на латыни, ни на украинском.
    Но общей фразой стало про ущемление прав украинского языка в эпоху СССР.
    Так что получается - копируем совок в его худших проявлениях?

Дописів
    12 043

Типово

не тупите. за совок, это если бы топили только за русский. а за свой, национальный язык топят все страны которые этот самый язык имеют.
    в совке не было никакого савецкого языка, но всех почему-то заставляли учить русский.

Сторінка 225 з 558 ПершаПерша ... 125175215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235275325 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті