| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Волинські «кіборги» відмовились від своїх нагород, котрі підписав голова Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України» Микола Миньо. За їхніми словами, вони не хочуть бути в одному ряді із Юлією Тимошенко, котру нещодавно назвали «політичним кіборгом».
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
значит такие это побратимы.
у меня, вот, есть несколько побратимов (гражданских). хер какая баба нас расколет. будет послана на раз-два при первой попытке.
То взагалі незбагненна ситуація, коли якась група осіб, об'єднаних чим завгодно, але не політикою, починають демонструвати єдність поглядів, або й більше, вимагати цього. Афганці, чорнобильці, АТОшники, колись раніше - ветерани ВОВ. Здавалось би - очевидно, що люди можуть займатись однією справою, але мати найрізноманітніші уподобання, від монархістів до анархістів. Так ні ж.
Чи це ще з Союзу тягнеться, чи звідки такі уявлення беруться.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Наверное готовятся...
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Не думаю, что дилетант.
Вот его пост: https://www.facebook.com/alex.petrov...83266651770000
И фото:
![]()
Востаннє редагував birdy: 01.02.2019 о 02:07
Снова посодють?
от Яныка отбили и освободили,потамуша политическа преследования,а теперича всё по закону буде.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks