| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. а уж флойдовские Animals как заходят .. особенно Pigs ... "бери лопату и копай" ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Оппача....Опрос: Зеленский обогнал Тимошенко в президентской гонке
...я уже вижу эту сцену инаугурации, когда Вовану будет трудно сдерживать эмоции и не взоржать![]()
Уважаемые, я среди всех своих знакомых товарищей и просто людей с которыми беседую еще не от кого не слышал что они будут голосовать за ТИМОШЕНКО !! от куда эти рисованые рейтинги берут ? в Днепропетровской области где Юля начинала мало кто отдаст за нее голоса. Даже когда она приезжала на площади было "3 калеки" и все.
Основная гонка будет между Вовой и Петей и надеюсь победит последний)
Все рейтинги рисованные, ну а ей точно не светит, максимум второй тур или фальсификации...уже очевидно что Вован всех рвет, а про шоколадныую свыню я вообще молчу...не позорился бы уже, ото хотел быть евродепутатом, ушел бы с почестями достоинством и баблом, а так будет тикать с голой жопой если не поймают и не уничтожат...
а я не знаю никого, кто хотел бы голосовать хоть за кого. один лишь сказал, что пойдет и проголосует против всех.
Петро Олещук
26 мин. ·
Отже, свіжа соціологія від групи "Рейтинг". Звісно, за всієї сенсаційності вона поки що не дозволяє говорити ні про що, окрім певних тенденцій.
Думаю, ніхто не буде відкидати очевидну динаміку рейтинга Зеленського, яка, очевидно, пов'язана із його реальним висуненням, так і з бурхливою кампанією проти нього, що, мабуть, лише зіграла йому на користь.
Причини подібного явища стають зрозумілішими, якщо звернутися до аналізу інших параметрів та питань, по яким збиралися дані.
Зокрема, запит на радикальні зміни зріс за останній місяць на 8% - до 69%. При цьому, зміни респонденти ввжають важливішими за стабільність: їх значимість досягла 53%. Повернення до того, як було хочуть 42%. Кількість тих, хто хоче, щоб все залишалося, як зараз, рекордно мала - 5%. Прогнозовано, повернення "назад" найбільше очікують виборці Вілкула-Бойка-Мураєва. Всі інші хочуть змін. При цьому, влада все ще оцінюється як дуже слабка 38% респондентів.
78% декларують намір брати участь у виборах
Кількість молоді, яка готова брати участь у виборах, зросла за рік з 23 до 39%. 30-40-літніх - з 26 до 42%.
Найкращі можливості "пеетікання голосів" - у Зеленського. Так само, зростає кількість людей, що вірять у його перемогу - але їх все ще набагато менше, ніж у Тимошенко.
Ще один цікавий параметр. Демократія важлива: 75% українців вважають, що важливо жити в демократичній державі. Міфи про підтримку диктатури суттєво "похитані": всього 24% виступають за обрання жорсткого лідера, який наведе порядок. У той час як 67% - за лідера, який може об'єднати, примирити і заспокоїти суспільство
Ще один момент у контексті результатів Зеленського. 36% підтримують ідею про те, що кандидат у президенти повинен писати програму разом з виборцями. 50% - що це має обити сам кандидат.
Ще щодо причин запиту на зміни. На думку українців, влада провалила найважливіші реформи: антикорупційну, судову, реформу виборчого законодавства, а також вирішення питання депутатської недоторканності.
Ну і щодо геополітики. НАТО має підтримку 46% (проти 32%). Євросоюз - 50% (проти 9%).
Ну і про цінності. Найбільше владі, на думку українців, не вистачає чесності, ефективності та людяності.
Нарешті, щодо Томосу і його впливи на рейтинги президента. Як показали опитування, у грудні був різкий сплеск підтримки Автокефалії, а потім у січні все повернулося у стан статус-кво. Можна припустити, що релігійне питання допомогло президенту цементувати електорат, але не розширити його.
Сенсацій з усього цього я би не робив - зарано. Але інформація для розмислів є для всіх.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
При чём тут Вы, я, Вакарчук??? Речь об УКРАИНЕ!! О государстве! Это её война? Украина её начала? Украина вторглась на территорию паРаши? Украина украла у паРаши Крым?
+1000000000
Ты наворовал куда больше него. И мокруха на тебе есть. И ничё, живёшь, хлеб жуёшь.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Хоть ссы в глаза - зедрочеру всё божья роса.
Поэтому паяц именно с ВРАНЬЯ и начал свою политическую карьеру. Да ТАКОГО, что все остальные нынешние политики дети в сравнении с ним.Врать нужно меньше.
Наконец-то, ты написал ПРАВДУ о вашем ватном стаде!Многие, особенно идейные, говорят чистую правду. Ну в смысле они сами верят в ту ложь, которую активно продвигают. Ну тупой у нас народ.
Именно туда ты и идёшь. Причём, достаточно быстро. Весь цивилизованный мир именно ТАК проводит съезды (любые) - и только совок видит в них исключительно СОВОК.это это путь в могилу.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Входит и выходит.Только это не мультик.По-моему это называется фрикции)).
https://www.obozrevatel.com/ukr/econ...trapilosya.htmЛідер "Студії Квартал 95" Володимир Зеленський, який балотується на пост президента України, 30 січня виправив деякі дані в своїй електронній декларації за 2017 рік.
...Крім цього кандидат в президенти від партії "Слуга народу" зізнався, що володіє 300 акціями компанії Green Family LTD (Нікосія, Кіпр), при тому, що раніше він завив, що вийшов з цієї компанії, яка контролює інші компанії в Росії...
та ладно, позавчера кум сами знаете кого и партнер гаранта произнес пламенную речь по пути решения этого вопроса
кстати в обещалках они пошли еще дальше чем грузины, пообещали принять закон о списании задолженности по коммуналке всем гражданам Украины, а сейчас это около 60 ярдов или 5% ВВП
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
После слепых трастов петра мальдивского уже ничего не удивляет
фейк или нет хз
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks