Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1513 з 2220 ПершаПерша ... 513101314131463150315041505150615071508150915101511151215131514151515161517151815191520152115221523156316132013 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 30 241 по 30 260.

Тема: Петр Порошенко

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

Цитата Допис від ahez Переглянути допис
    щенок

Дописів
    6 880

Типово

«Это все – только раскачка, – убеждал LB.ua после окончания форума один из соратников президента. – Главное мы приберегли на второй тур. Будут дебаты, где они (Тимошенко и Порошенко, – LB.ua) встретятся один на один и президент покажет, как хорошо он умеет драться».
    не верю, что такое будет

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Паехали)).
    У Порошенка шукають способи, як "відсіяти" зрадників - розглядають варіант масової перевірки українців на поліграфі
    "Відкрию сьогодні велику таємницю для всієї держави. Зараз в Одесі на базі одного досить потужного інтелектуально-наукового центру розроблена програма за принципом проходження поліграфу на комп’ютері будь-якою свідомою людиною, яка за певним алгоритмом реагує на перелік питань. І реакція на ці запитання дає відповідь – говорить щиро чи не щиро. Для цього потрібен комп’ютер і півгодини на одну людину. Прийдеться пропустити (через поліграф, - ред.) усе населення, тому що сусід на сусіда буде стукати, ображатися й мстити, бо такі реалії України", - заявив Матіос.
    Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/1042669...poligrafi.html

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 953

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    все новое, давным давно забытое старое
    Долучення 2219495
    Сергій Воронцов: 1934 рік. Чернівецька газета «Рада» транслює німецьких політтехнологів. Скан заголовка, цитата з статті.
    ну всё. теперь ті, как и я, и ныне и присно и вовекивеков будешь заклеймен как ревизионист, приравнявший прихильников г-на президента к нацистам. и похер, что оно настолько очевидно, что аж глаза щиплет.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Паехали)).

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/1042669...poligrafi.html
    Толику тепловизору надо иногда молчать, ролсто тупо молчать, может и сойдет за умного.
    А если честно, то вчера они с Грымчаком на 112м такое устроили, что пздц и йобанный стыд
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Паехали)).

Пусть всем раздадут шевроны звёзды Давида , на одежду пусть нашьют сзади и спереди... ненуачё? Опыт же есть...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    ну всё. теперь ті, как и я, и ныне и присно и вовекивеков будешь заклеймен как ревизионист, приравнявший прихильников г-на президента к нацистам. и похер, что оно настолько очевидно, что аж глаза щиплет.
    меня давно туда записали, еще когда не поверил им на слово, что Шухевич, Бандера, Нахтигаль, Роланд и прочие карпатские сичи не были связаны с фашистами (именно фашистами в лице СС и СД) и боролись с ними, так что мне не превыкать
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Кстати, Гриценко подал на ЦИК в суд по ограничению его как кандидата в Президенты в проверке реестра избирателей
    процесс пошел
    у Авакова на вчерашний день уже 266 проваджень по нарушению избирательного законодательства, 8 уд и 67 админок, говорят в основном по БПП

Дописів
    6 880

Типово

Кстати, Гриценко подал на ЦИК в суд по ограничению его как кандидата в Президенты в проверке реестра избирателей
    странно, что его не поддержали остальные кандидаты, ведь проблема одинакова у всех:
    Суть проблеми. Закон надає мені як кандидату право перевірити Державний реєстр виборців. Щоб виявити і вилучити з нього "мертвих і ненароджених", щоб запобігти можливим фальшуванням з боку влади, яка цей реєстр веде.

ЦВК видала мені реєстр і код/доступ до нього. Але попередила: на цих виборах, на відміну від попередніх, я уже не зможу працювати з реєстром де і коли мені зручно – лише в будівлі ЦВК, в їхньому спеціальному приміщенні, за їхнім спеціальним комп'ютером, лише в робочі дні й лише в робочі години 09:00-18:00. Я не зможу залучати до перевірки реєстру більше нікого, навіть зареєстрованих тією ж ЦВК моїх довірених осіб.

Тобто – як кандидат я вже не існую, такими ігрищами з виборів вони мене вже зняли? Маю зупинити поїздки країною, зупинити агітацію і сидіти перед їхнім компом з 09:00 до 18:00, знаєте скільки? При кількості виборців у 30+ мільйонів, щоб перевірити реєстр з виставленими ЦВК обмеженнями – одній людині треба 6000+ років! Стільки не живуть)

Такий "порядок по-новому", як виявилося, ЦВК нинішнього складу затвердила минулої осені, 25 жовтня. Кажуть, з подачі СБУ, яка раптом запіклувалася, аби кандидат у президенти не продав реєстр виборців десь на базарі чи не передав його Путіну.

Риторичні, бо СБУ це його єпархія, питання до гаранта: він "в темі" чи "в долі"? реагувати буде чи промовчить?

А от наш судовий позов до ЦВК – буде не риторичним! Бо такі ігрища небезпечні для країни і в демократичній державі – неприпустимі!

Принагідно звертаюся до всіх кандидатів у президенти: незалежно від конкурентності виборчого процесу, ми з Вами маємо спільно запобігти маніпуляціям з Державним реєстром виборців! Наша команда готова до такої співпраці.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Мы же не знаем присоеденились или нет, кроме того по однородным требованиям они могут присоедениться и после приема судом заявления.
    ну и если честно, то так проще, вероятность, что суд отбартует меньше

Дописів
    35 019

Типово

А я с Гриценком не подписывал "згоду на обробку персональних даних".
    Так шо пущай сидит в бункере ЦВК и проверяет.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    6 880

Типово

Мы же не знаем присоеденились или нет, кроме того по однородным требованиям они могут присоедениться и после приема судом заявления.
    ну и если честно, то так проще, вероятность, что суд отбартует меньше
    я думаю, что Гриценко пытается оспорить вот это решение
    по крайней мере, ничего более похожего тут не вижу

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від ahez Переглянути допис
    я думаю, что Гриценко пытается оспорить вот это решение
    по крайней мере, ничего более похожего тут не вижу
    http://www.cvk.gov.ua/pls/acts/ShowCard?id=43990&what=0
    ну и соответчиком СБУ вроде должно быть

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

...ну и про то что как он говорил что хочет мира с расеей, я думал уже тут писали...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис

...ну и про то что как он говорил что хочет мира с расеей, я думал уже тут писали...

"Підтримую єдиного кандидата від націоналістів Руслана Кошулинського. Сюди прийшов як гість", - пояснював журналістам свій прихід на форум пан Ярош.
    кстати видео с Ярошем на форуме порезали, отрезали и про гостя и про Кошулинского)))
    вот такие у нас сми

Дописів
    46 288

Типово

"Підтримую єдиного кандидата від націоналістів Руслана Кошулинського. Сюди прийшов як гість", - пояснював журналістам свій прихід на форум пан Ярош.
    кстати видео с Ярошем на форуме порезали, отрезали и про гостя и про Кошулинского)))
    вот такие у нас сми
    ...как гость на мероприятии по поддержке выдвижения... Но лохи хавают и в паблике хвастаются этим ))

зЫ Глобус - а шо ты мороз по полной включил по поводу пацанов из Укропа? ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

..........
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ...как гость на мероприятии по поддержке выдвижения... Но лохи хавают и в паблике хвастаются этим ))
    та все приглашенные так уверены в победе первого, что на камеру, микрофон и табличку пресса начинают рассказывать, что мимокрокодил))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Sergey Naumovich с Sergii Naumovych.
    3 ч. ·
    А мне кажется, что теперь более честно: он больше не обещает продать бизнес, он не обещает покончить с нелегальной добычей янтаря, он больше не произносит фразу "нульова толерантність до корупції", не употребляет словосочетание "платники податків", больше не цитирует Ли Куан Ю. Мол, вот вам томос, а если с финансами плохо и лицензированные молитвы не помогают — вот безвиз для поиска работы в Польше.

Дописів
    4 393

Типово

та все приглашенные так уверены в победе первого, что на камеру, микрофон и табличку пресса начинают рассказывать, что мимокрокодил))
    >)))))))))

Сторінка 1513 з 2220 ПершаПерша ... 513101314131463150315041505150615071508150915101511151215131514151515161517151815191520152115221523156316132013 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті