| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не верю, что такое будет«Это все – только раскачка, – убеждал LB.ua после окончания форума один из соратников президента. – Главное мы приберегли на второй тур. Будут дебаты, где они (Тимошенко и Порошенко, – LB.ua) встретятся один на один и президент покажет, как хорошо он умеет драться».
Паехали)).
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/1042669...poligrafi.htmlУ Порошенка шукають способи, як "відсіяти" зрадників - розглядають варіант масової перевірки українців на поліграфі
"Відкрию сьогодні велику таємницю для всієї держави. Зараз в Одесі на базі одного досить потужного інтелектуально-наукового центру розроблена програма за принципом проходження поліграфу на комп’ютері будь-якою свідомою людиною, яка за певним алгоритмом реагує на перелік питань. І реакція на ці запитання дає відповідь – говорить щиро чи не щиро. Для цього потрібен комп’ютер і півгодини на одну людину. Прийдеться пропустити (через поліграф, - ред.) усе населення, тому що сусід на сусіда буде стукати, ображатися й мстити, бо такі реалії України", - заявив Матіос.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Кстати, Гриценко подал на ЦИК в суд по ограничению его как кандидата в Президенты в проверке реестра избирателей
процесс пошел
у Авакова на вчерашний день уже 266 проваджень по нарушению избирательного законодательства, 8 уд и 67 админок, говорят в основном по БПП
странно, что его не поддержали остальные кандидаты, ведь проблема одинакова у всех:
Суть проблеми. Закон надає мені як кандидату право перевірити Державний реєстр виборців. Щоб виявити і вилучити з нього "мертвих і ненароджених", щоб запобігти можливим фальшуванням з боку влади, яка цей реєстр веде.
ЦВК видала мені реєстр і код/доступ до нього. Але попередила: на цих виборах, на відміну від попередніх, я уже не зможу працювати з реєстром де і коли мені зручно – лише в будівлі ЦВК, в їхньому спеціальному приміщенні, за їхнім спеціальним комп'ютером, лише в робочі дні й лише в робочі години 09:00-18:00. Я не зможу залучати до перевірки реєстру більше нікого, навіть зареєстрованих тією ж ЦВК моїх довірених осіб.
Тобто – як кандидат я вже не існую, такими ігрищами з виборів вони мене вже зняли? Маю зупинити поїздки країною, зупинити агітацію і сидіти перед їхнім компом з 09:00 до 18:00, знаєте скільки? При кількості виборців у 30+ мільйонів, щоб перевірити реєстр з виставленими ЦВК обмеженнями – одній людині треба 6000+ років! Стільки не живуть)
Такий "порядок по-новому", як виявилося, ЦВК нинішнього складу затвердила минулої осені, 25 жовтня. Кажуть, з подачі СБУ, яка раптом запіклувалася, аби кандидат у президенти не продав реєстр виборців десь на базарі чи не передав його Путіну.
Риторичні, бо СБУ це його єпархія, питання до гаранта: він "в темі" чи "в долі"? реагувати буде чи промовчить?
А от наш судовий позов до ЦВК – буде не риторичним! Бо такі ігрища небезпечні для країни і в демократичній державі – неприпустимі!
Принагідно звертаюся до всіх кандидатів у президенти: незалежно від конкурентності виборчого процесу, ми з Вами маємо спільно запобігти маніпуляціям з Державним реєстром виборців! Наша команда готова до такої співпраці.
А я с Гриценком не подписывал "згоду на обробку персональних даних".
Так шо пущай сидит в бункере ЦВК и проверяет.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
я думаю, что Гриценко пытается оспорить вот это решение
по крайней мере, ничего более похожего тут не вижу
http://www.cvk.gov.ua/pls/acts/ShowCard?id=43990&what=0
ну и соответчиком СБУ вроде должно быть
..........
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Sergey Naumovich с Sergii Naumovych.
3 ч. ·
А мне кажется, что теперь более честно: он больше не обещает продать бизнес, он не обещает покончить с нелегальной добычей янтаря, он больше не произносит фразу "нульова толерантність до корупції", не употребляет словосочетание "платники податків", больше не цитирует Ли Куан Ю. Мол, вот вам томос, а если с финансами плохо и лицензированные молитвы не помогают — вот безвиз для поиска работы в Польше.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks