| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А орешки и бабулечек?![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Я же в бане у тебя? В чем жлобство то? Что за грецкий ломят больше с улицы, чем стоит фундук в магазе?))) это да, жлобство ))) про хризантему садовую не вьехал, не знаю шо це... ))
Одним глазком, скучал???)))
Фундук, кешью, миндаль и еше чтото, ассорти в прозрачном стакане, не помню сколько тамм грам 200 в стакане, 60 грн. В атб же. Сколько отходов по весу из нечищенного грецкого будет?
ЗЫ: я не торгую садовым цветком, у меня хриза голандская ))) и да, дешевого нет, наценка 100%, я уже кому-то писал в огородике об этом. Такой подход у флористов к бизнесу )))
привез полмешка орехов с села. еще думал брать, нет...
а тут они на вес золота оказуется
Еще в АТБ крабовые палки Санта Бремор замороженные 200 г то по 17, то по 21, короче дешево и на вкус норм, салаты не портят.
И Живинка сейчас 15 грн 4 шт упаковка, жаль со вкусами выбор не особо.
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
У вас в семье птиц нету?Знатно поклёвано.
![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks