Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1119 з 1506 ПершаПерша ... 1196191019106911091110111111121113111411151116111711181119112011211122112311241125112611271128112911691219 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 30110, показано з 22 361 по 22 380.

Тема: Борис Филатов

Дописів
    6 880

Типово

ну а чё - на набережке все торгуют чем-то, а Филатов, что - рыжий?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Я их не могу назвать "официально оборудованными" Слева и справа там хоррор. Скопище перепродаванов( по с\х продукции.) и нагромождение всяких халабуд. Для дачников и пенсионеров с прдукцией с огорода и сада должно быть ОБОРУДОВАННОЕ место, БЕСПЛАТНОЕ. И никаких оптовиков с озеркиных складов.
    Денег из бюджетв на организацию марафонов хватит чтобы держать их в порядке.
    Аировский рынок. который был на Фрунзенском практически закрыли
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    1 442

Типово

Цитата Допис від Archiekor Переглянути допис
    https://www.056.ua/news/2149554/v-dn...an-feat-esther
    Хоть бы мелочь, но замутить)
    А "царь" то не настоящий, да это закос под настоящего, но не чего уже не поделаешь.

Дописів
    1 149

Типово

Мені сподобалась реакція Ніцой на висер мера..

Єдине , що я змінила б, що не всі російськомовні є "інфікованими" .
    Вони хоч і російськомовні , але відчувають шкідливість роспродукту

------
    Лариса Ніцой
    6 год ·
    "Рускій мір головного мозку".

Російськомовні філатовці в Дніпрі стали дибки. Хто посмів вимагати не вмикати в кафе і ресторанах пісні тих російських музикантів, ворогів України, які підтримують військову агресію в Україні?

Мер поважно оголосив, нікого забороняти не будемо. Нехай слухають ворожі пісні. Мерія з музикою не воює. Дніпряни вільні самі обирати, ким їм бути: ворогами України чи українцями – і мер підтримає цей вибір.

Рішення на ура сприйняли російськомовні. Аж піною сходять в коментарях. Топчуться по українцях. Що вони захищають? Рускій мір.

Російськомовні – найвразливіший прошарок населення для вірусної інфекції «рускій мір головного мозку». Не всі російськомовні ним хворі. Однак, вони – слабка ланка, вразлива. Слабша і вразливіша, ніж україномовні.

Українська мова – це щеплення від «Русскава міра». Україномовний одразу помічає поруч із собою вірус - російську пісню, російський фільм. Російськомовний цього не помічає. Цей вірус – уже частина людини. Людина - його носій. Спочатку людина розмовляє російською мовою, а потім вірус захоплює її мозок. Людина починає дивитися на світ очима росіянина.

Як це проявляється в житті. Наведемо приклад.

Ситуація 1. Україномовна родина приходить в ресторан. Співає Лепс (хтось подібний). Мозок україномовного одразу сигналізує своєму власнику, що звучить пісня російською мовою. Україномовний це помічає і розуміє, що співає людина, яка підтримує агресію проти України – отже, співає ворог. В’їзд цього ворога заборонений в Україну, чому він тут співає? Україномовний іде до адміністратора і просить вимкнути таку пісню, вимкнути ворога. Вимкнути рускій мір. Адміністратор вимикає Лепса, і вмикає, наприклад, Скрябіна. Вмикає український світ.

Ситуація 2. Та сама, лише родина російськомовна. Ресторан. Співає Лепс. Російськомовний не реагує на російську пісню. Його мозок такого сигналу йому не посилає. Ця пісня звучить його рідною мовою. Він може її навіть не помічати. Російськомовному комфортно. Російськомовному співає Лепс – то хай собі співає. Російськомовний Лепс не ворог російськомовному мешканцю України – вони соплемінники. Якщо україномовний просить Лепса вимкнути, то російськомовний стане на захист Лепса. Стане на захист «Рускава міра».

Російськомовні не помічають, коли стають інфіковані. Україномовні - щеплені проти вірусу українською мовою. Це не є стовідсотковою гарантією від захворювання, як і будь-яке щеплення, але україномовні – захищеніші.

То що ж відбулося в Дніпрі? Інфіковані стали на захист інфекції. Мер замість того, щоб запобігти епідемії та припинити інфікування «Русскім міром» інших громадян - умив руки. Бо й сам інфікований. Тепер справа знову за небайдужими людьми, які розуміють загрозу.

Мер сказав, що нереально здійснити вимогу – заборонити пісні виконавців, що підтримують військову агресію проти України. Насправді ж усе просто. Мерія ухвалює таке рішення. А далі – справа техніки. Ті ж небайдужі українці, узявши як підтримку те рішення, донесли б силою думки та переконливим словом ПРАВИЛЬНІСТЬ такого рішення до власників ресторанів. Але щоб ухвалити таке рішення, треба, по-перше, бути не мером, а Головою. А по-друге, не буде вірус «рускава міра», який захопив головний мозок, боротися з вірусом рускава міра.
    -------

Дописів
    1 149

Типово

Бґґ

Це комент на допис мера про ту саму заборону чи не заборону
    Alexey Lebedinsky
    Alexey Lebedinsky Борис, запрещать глупо, но мне лично теперь противно слушать любые произведения пропутинских сосал, как бы они мило ни звучали. Даже прекрасная музыка от идиота или приспособленца теряет свою красоту, и даже самые душевные слова из уст говнюка становятся ложью и лицемерием. В жопу их всех. Украина полна талантливых людей, их надо поддерживать, и все будет хорошо. Ура.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Vinca Переглянути допис
    ...
    ------
    Лариса Ніцой
    6 год ·
    "Рускій мір головного мозку".

Російськомовні філатовці в Дніпрі стали дибки. Хто посмів вимагати не вмикати в кафе і ресторанах пісні тих російських музикантів, ворогів України, які підтримують військову агресію в Україні?

То що ж відбулося в Дніпрі? Інфіковані стали на захист інфекції. Мер замість того, щоб запобігти епідемії та припинити інфікування «Русскім міром» інших громадян - умив руки. Бо й сам інфікований. Тепер справа знову за небайдужими людьми, які розуміють загрозу...
    На якого-такого "неінфікованого" будемо міняти Філатова? Кого небайдужі можуть запропонувати?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Типово

русский мир єто ходить по ресторанам и песни запрещать как раз
    комсомольці только то и умеют, шо запрещать.
    проблема кнедликов со сливами

Дописів
    6 880

Типово

я бы сказал, что они оба правы
    Ницой я бы уточнил, что и украиноязычность не есть гарантия вакцинации от русского мира
    а Филатова бы разъяснил так: он не хочет отдавать приказ, который не будет выполняться

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від ahez Переглянути допис
    Ницой я бы уточнил, что и украиноязычность не есть гарантия вакцинации от русского мира
    а Филатова бы разъяснил так: он не хочет отдавать приказ, который не будет выполняться
    У него вьіборьі на носу, потому жизненно важно угодить всем - бизнес, ничего личного)

Zaurus
    Guest

Типово

Это перлы товарищи или всем известный Борух Чингачкук )
    http://nashemisto.dp.ua/2018/09/07/c...zhit-v-dnepre/

У каждого есть самые теплые детские воспоминания о Днепропетровске. С чем они связаны у Бориса Филатова? На этот вопрос он ответил в эксклюзивном интервью журналисту «Нашого міста».
    — Я знал, что вы спросите. Но это все равно, что задавать вопрос ребенку: «Кого ты больше любишь: маму или папу?»

У меня много воспоминаний. Этот город я очень хорошо знаю. Начиная от Победы и до бывшего Ленинского района. На Ломовском (Фрунзенском) я когда-то работал маляром, метро строил в Диевке в депо, на Лоцкаменке работал сторожем. В студенческие годы гулял в парке Гагарина и в университетском ботсаду. В каждом районе есть свои памятные уголки. Для меня город един, я не могу его в душе фрагментировать. Масса всего теплого. Следы оставлены везде. И всем этим я очень дорожу.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 429

Типово

Уже тогда значится успел "наследить")

Zaurus
    Guest

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Уже тогда значится успел "наследить")
    угу )

мне больше всего вот это запало в душу ))))

Для меня город един, я не могу его в душе фрагментировать. Масса всего теплого. Следы оставлены везде. И всем этим я очень дорожу.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Ну шо там празднования? Борух дал официальный старт гуляниям?

Дописів
    54 738

Типово

А что, в Диевке метро есть?

Дописів
    1 638

Типово

Рыба не думает. Потому что рыба всё знает

Дописів
    1 638

Типово

Рыба не думает. Потому что рыба всё знает

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від ahez Переглянути допис
    Кокой уточнять, там гнать сцаными тряпками и подсрачниками аж до Борисполя шоб и оглядываться не успевала... ето ж "пидагох", мать бы её йоп. У нас на Огороде уже одна есть - хватит!
    Вообще это была очень толковая идея - на фоне "бэзкомпромиссной бородьбы" и якобы для "сближения власти и народа" а также якобы "для пошырювання проныкнэння народу у владни структуры" - взять и ещё покращить условия для себя любимых, запустив в аппарат управления таких, явно не соответствующих возложенным задачам "бандуристов и бандуристок"...

Ради хохмы - попробуйте взять у Ницой интервью на управленческие темы, не касающиеся укр. мовы
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    284

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    А что, в Диевке метро есть?
    Депо однозначно в Диевке.
    Да и "Покровская", если считать по-старому - тоже. А если по-новому, то считай, что на границе Диевка/Покровский.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

А Луценко какого приперся ?
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 429

Типово

За подарками

Сторінка 1119 з 1506 ПершаПерша ... 1196191019106911091110111111121113111411151116111711181119112011211122112311241125112611271128112911691219 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті