Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 50 з 85 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1697, показано з 981 по 1 000.

Тема: Дніпро. Переименование города и улиц

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Лучшим выходом было бы оставаться в правовом поле.
    Есть и альтернативный вариант ответа: а более наглый вор на посту Президента, это достижение?
    Однозначно да! Но бегство президента это что, правовой выход? А как бы то ни было, "более наглый вор" сумел сохранить государство, хотя и ценой больших потерь. Сейчас на кону само существование государства. Потом можно (и нужно) будет разобраться с различными художествами. Ведь случается, что наказывают любого, независимо от былых заслуг.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Цитата Допис від Vinca Переглянути допис
    Зарано . Ви вважаєте, що варіант з потраплянням в ТС з повною і остаточною гегемонією росії,
    що означало б 100% *лагідне* знищення України як держави і країни на всіх рівнях, не гіршим за те , що зараз ?
    Я понятия не имею, что было бы, и было бы так как пишете вы.
    Но я достоверно знаю что мы имеем сейчас.

ПС я вполне допускаю спокойное переизбрание Яныка (второй срок ему не светил аж никак) и такую же смену вектора, только без крови и потери территорий. И я почти уверен, что нынешний однотуровый не стал бы президентом.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    3 374

Типово

Вы мозги включаете? Или то лишнее?
    Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Я пишу "давити", щоб до стрілянини не доводити... Як вже відбулося.
    А вам, бачу, подобається стрілянина... Тіки ви залишитеся в сторонці...
    Ну, от чого тут на о'городі, розпалюєте ?, великий політик... як і Карос... так та хоч вже написала, що якщо щось - то здрисне в "євросоюз", тобто повернеться ... а ви куди? Відновляти владу разом з Прохожим?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від siyanieukr Переглянути допис
    Я смотрю в психушке на выходные отпускают домой. Спокойно было, пока порохоботина не пришла говно кидать
    Так не приходи сюда - и будет всегда спокойно. Попроси врачей больше не отпускать тебя.
    более наглый вор на посту Президента
    Доказательства? Не, не слышал.
    Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    я вполне допускаю спокойное переизбрание Яныка (второй срок ему не светил аж никак) и такую же смену вектора, только без крови и потери территорий.
    Мля, вот как можно быть НАСТОЛЬКО наивным идиотом???
    А ты знаешь слово "мозги"??? Надо же! Ну, и то хорошо: своих не имеешь, так хоть слово такое выучила. Осталось только на картинке их увидеть.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    1 149

Типово

Я понятия не имею, что было бы, и было бы так как пишете вы.
    Но я достоверно знаю что мы имеем сейчас.

ПС я вполне допускаю спокойное переизбрание Яныка (второй срок ему не светил аж никак) и такую же смену вектора, только без крови и потери территорий. И я почти уверен, что нынешний однотуровый не стал бы президентом.
    Як же передбачення ситуації ? Ви не можете припустити що було б з країною , якби янукович залишився і ми потрапили до ТС ?
    Одночасно з цим , по-вашому, студенти та мітингуючі відповідальні за анексію Криму та війну від росії.
    Вони ж повинні були припустити , що жити через 4 роки буде важко внаслідок війни та анексії.

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Это ж надо, какие мастаки - прохиндеи! Так грамотно в 2013-м возбудить и развести (ради смены рыла у кормушки на свое) народ, что некоторых (отдельных – шибко нервенных) до сих пор не успокоить… Все еще агитируют за светлейшее будущее. А жить-то, когда будете, дефочки?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Не надо делать микс из мух и котлет. В феврале 2014 все лозунги уже касались смены власти, про ЕС если вспоминали то изредка и с трибуны. Так что не надо притягивать к тому что произошло студентов.
    А люди добивавшиеся смены власти под свои хотелки таки несут ответственность за произошедшее. История неоднократно демонстрировала. Итогом вот такой вот смены власти однозначно будет потеря управляемости государством и силовыми структурами включая армию.
    Як же передбачення ситуації ? Ви не можете припустити що було б з країною , якби янукович залишився і ми потрапили до ТС ?
    Одночасно з цим , по-вашому, студенти та мітингуючі відповідальні за анексію Криму та війну від росії.
    Вони ж повинні були припустити , що жити через 4 роки буде важко внаслідок війни та анексії.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Во-первых ТС это не билет в один конец, как вошли бы, так и вышли бы.
    Во-вторых к чему приводят революции история наглядно продемонстрировала и не раз, а вот к чему приводят различные векторы движения это не простой вопрос и прогнозировать очень сложно.
    В-третьих то что студентов там было раз, два и обчелся всем уже давно известно, если они были вообще. А вот провокаторы и те кто их нанял вполне себе должны нести ответственность за весь бардак, включая потерю территорий. И думаю когда нибудь их имена назовут, хотя догадаться, кто это был и так не сложно.

ПС Я еще вчера предлагал закрыть это обсуждение, предвкушая появление в теме одной идиотки. И вот на экране появились игнорируемые сообщения. Я таки не ошибся.
    Поэтому удаляюсь, но хочу отметить, что не смотря на различные точки зрения общаться с вами было интересно. Главное, что не было хамства, что последнее время на форуме редкость.

Не надо делать микс из мух и котлет. В феврале 2014 все лозунги уже касались смены власти, про ЕС если вспоминали то изредка и с трибуны. Так что не надо притягивать к тому что произошло студентов.
    А люди добивавшиеся смены власти под свои хотелки таки несут ответственность за произошедшее. История неоднократно демонстрировала. Итогом вот такой вот смены власти однозначно будет потеря управляемости государством и силовыми структурами включая армию.
    Пока неспешно писал, меня опередили.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

жити через 4 роки буде важко внаслідок війни та анексії.
    А что, уже все позабывали рассказки про дотационный Крым и Донбасс ?
    И если нет теперь туда дотаций, то жить стало именно вследствие этого тяжелее ?

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від MIV-05 Переглянути допис
    Это ж надо, какие мастаки - прохиндеи! Так грамотно в 2013-м возбудить и развести (ради смены рыла у кормушки на свое) народ, что некоторых (отдельных – шибко нервенных) до сих пор не успокоить… Все еще агитируют за светлейшее будущее. А жить-то, когда будете, дефочки?
    І я про це.
    Досить вже агітувати за зміну влади на попередню. Досить вже агітувати за перейменування взад того, що вже перейменовано.
    "Отряхните прах" і йдіть вперед.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    6 627

Типово

Ставте іншим запитання . Я не маю бажання з вами спілкуватися.
    Не бачу нічого дивного. Дякую що без матюччя.
    Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    То есть лучшим выходом был бы бандит и вор Янукович?
    А не вкладається що можливий хочаб ще один варьянт? Тим більше що 16 лютого була підписана угода що Яник в березні 2014 року заявляє що йде з посади та оголошує дочасні Президентські вибори... Ту угоду підписали Яценюк, Тягнибок та Клічко від "опозиції", Яник, та гарантували посланці від америки, європи та росії. А наступного дня угода була зірвана (не Яником, що сидів у своєму маєтку безвилазно, та забрав кримський беркут з Київа за вимогою трійці) та почала литися кров... Було бажання скоріше дорватися до корита. Ніколи було чекати до березня.

Не можна встановити право використовуючи протиправні дії.
    Однозначно да! Но бегство президента это что, правовой выход? А как бы то ни было, "более наглый вор" сумел сохранить государство, хотя и ценой больших потерь. Сейчас на кону само существование государства. Потом можно (и нужно) будет разобраться с различными художествами. Ведь случается, что наказывают любого, независимо от былых заслуг.
    Тобто те, що Яника "відсторонили за втечу" тоді, коли він офіційно був у діловому відрядженні у Харкові, про що було заздалегідь відомо з сайту адміністрації Президента України у вас не виклика питаннь? А то шо Петро Інкогніто втік з країни на Мальдіви також вписується в малюнок всесвіту?
    Зараз на кону "другий термін Порошенка за любу ціну", навіть за ціну повномасштабної війни, руйнації держави як такої, бо хто б не прийшов до влади, першим питанням буде про притягнення Порошенка до кримінальної відповідальності за все що він, та його поплічники накоїли в державі. Можете не сумніватися що його заслуги не забудуть довіку.
    Досить вже агітувати за зміну влади на попередню. Досить вже агітувати за перейменування взад того, що вже перейменовано.
    Нажаль за ці роки майже 90 відсотків того, що наприймала ЗРада було ухвалене в незаконний спосіб, з порущенням регламенту, без погодження у комітетах, з кнопкодавством. Тому задля повернення до правового поля це прийдеться відміняти. Таке життя. Те саме стосується і перенайменуваннь...
    Востаннє редагував Прохожий: 21.07.2018 о 15:12

Дописів
    1 149

Типово

На жаль, ніхто не відповідає на питання
    Які існують способи повалити злочинну владу , на яку не діє *правове поле* і яка під себе його навіть підлаштовує?
    Во-вторых к чему приводят революции история наглядно продемонстрировала и не раз, а вот к чему приводят различные векторы движения это не простой вопрос и прогнозировать очень сложно.
    В-третьих то что студентов там было раз, два и обчелся всем уже давно известно, если они были вообще. А вот провокаторы и те кто их нанял вполне себе должны нести ответственность за весь бардак, включая потерю территорий. И думаю когда нибудь их имена назовут, хотя догадаться, кто это был и так не сложно.

ПС Я еще вчера предлагал закрыть это обсуждение, предвкушая появление в теме одной идиотки. И вот на экране появились игнорируемые сообщения. Я таки не ошибся.
    Поэтому удаляюсь, но хочу отметить, что не смотря на различные точки зрения общаться с вами было интересно. Главное, что не было хамства, что последнее время на форуме редкость.

Пока неспешно писал, меня опередили.
    Ой , я думаю, що ви лукавите на рахунок "і гадки не маєте як би було" і того, що "ТС это не билет в один конец, как вошли бы, так и вышли бы".
    Зайшовши , почалося б змінюватися законодавство на користь росії. І було б все важче і складніше вийти і змінити шлях .
    І я вам вдячна за відсутність хамства .

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А что, уже все позабывали рассказки про дотационный Крым и Донбасс ?
    И если нет теперь туда дотаций, то жить стало именно вследствие этого тяжелее ?
    Не розумію чому цю гіперболу ви бачите зв'язкою причини та наслідків .
    Важко - бо війна і корупція. Бо стратегічні для економіки об'єкти або у руках відверто проросійських кадрів, або просто у корупціонерів.
    Ну і звіичайно тому, що війна .

Цікава така логіка вимальовується : не треба попереджати реальну загрозу , бо хтозна що буде потім. Я такого не розумію

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Прохожий Переглянути допис
    Не бачу нічого дивного. Дякую що без матюччя.
    А не вкладається що можливий хочаб ще один варьянт? Тим більше що 16 лютого була підписана угода що Яник в березні 2014 року заявляє що йде з посади та оголошує дочасні Президентські вибори...
    Ту угоду підписали Яценюк, Тягнибок та Клічко від "опозиції", Яник, та гарантували посланці від америки, європи та росії. А наступного дня угода була зірвана (не Яником, що сидів у своєму маєтку безвилазно, та забрав кримський беркут з Київа за вимогою трійці) та почала литися кров... Було бажання скоріше дорватися до корита. Ніколи було чекати до березня.
    Еге ж, сидів у маєтку та пакував грошові брикети. А як почала литися кров? А почала ще тоді, коли взялися розганяти студентів - не було терпіння дочекатися поки самі розійдуться. Бо в той час запал від майдану вже видихся.
    Не можна встановити право використовуючи протиправні дії.
    Отож бо воно і є!
    Тобто те, що Яника "відсторонили за втечу" тоді, коли він офіційно був у діловому відрядженні у Харкові, про що було заздалегідь відомо з сайту адміністрації Президента України у вас не виклика питаннь? А то шо Петро Інкогніто втік з країни на Мальдіви також вписується в малюнок всесвіту?
    Я ще маю пам'ять - Яник відсторонився сам!
    Зараз на кону "другий термін Порошенка за любу ціну", навіть за ціну повномасштабної війни, руйнації держави як такої, бо хто б не прийшов до влади, першим питанням буде про притягнення Порошенка до кримінальної відповідальності за все що він, та його поплічники накоїли в державі. Можете не сумніватися що його заслуги не забудуть довіку.
    Кожен має відповісти за своє.

Нажаль за ці роки майже 90 відсотків того, що наприймала ЗРада було ухвалене в незаконний спосіб, з порущенням регламенту, без погодження у комітетах, з кнопкодавством. Тому задля повернення до правового поля це прийдеться відміняти. Таке життя. Те саме стосується і перенайменуваннь...
    А харківські угоди. наприклад. були прийняті без порушень регламенту? А безкінечні ігри з Конституцією та Конституційним судом? На жаль український парламентаризм існує винятково у викривленому вигляді. І ця Рада - не виняток.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    6 627

Типово

На жаль, ніхто не відповідає на питання
    Відповідь на питання? Так у вас лише одна відповідь може існувати в реальності пятого каналу... Яник втік з країни, але засудити його так і не виходить, як цього не прагне нинішня влада...
    Іще раз лише як спроба втлумачити дійсність замість фантомних спогадів - Яник 16 лютого підписав угоду з заколотниками щодо того, що ті повинні закінчити заколот, на що яник виведе кримський беркут (як найбільш одіозний) з Київа, та по завершенні заколоту, у березні піде у відставку та зголосить позачергові вибори. Про це дуже багато ще інфи не змогли видалити з інтернету як українською та російською, так і англійською, німецькою та французькою мовами. Але ж навіть думати не можливо що дійсність відрізняється від того, що втлумачували в мізки з п"ятого каналу?
    Навіть не намагайтесь зоставити дійсну картину з фактів щодо того, що саме було за послідовністю дат та вчинків тих чи інших дійових осіб. Це може розірвати мізки, що зіпсовані рошенками... Краще ще раз напишіть що нездатні сприймати мої питання та відповіді...

Дописів
    6 627

Типово

Еге ж, сидів у маєтку та пакував грошові брикети. А як почала литися кров? А почала ще тоді, коли взялися розганяти студентів - не було терпіння дочекатися поки самі розійдуться. Бо в той час запал від майдану вже видихся.
    Це ви з слів п"ятого розповідаєте чи бачили на власні очі? До того ж... Що там з золотим батоном та золотими унітазами? Де вони зараз? Чи були вони в наявності тоді?
    Отож бо воно і є!
    Нема відчуття що згодом і з вас спитають? Ну хочеб на вищому суді перед яким всі ми будемо стояти???
    Я ще маю пам'ять - Яник відсторонився сам!
    Це вже доведена судом над Яником брехня. З документами доведено!
    Кожен має відповісти за своє.
    Тому не слід займатися змішуванням до кучі чиїхось провин щоб відбілити якусь одну постать за рахунок інших.

А харківські угоди. наприклад. були прийняті без порушень регламенту? А безкінечні ігри з Конституцією та Конституційним судом? На жаль український парламентаризм існує винятково у викривленому вигляді. І ця Рада - не виняток.
    А не пам"ятаєте що саме було перед тими харківськими угодами? Підняти хронологію в тому ж інтернеті не дозволяє впевненість в правдивості порошенківського каналу?

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

А Эрефия? Может ли хоть одна якобы автономая республика выйти из состава Эрефии?

Ну да, студенты спецом нанимались, чтоб их побили. И кто там на видео? Пенсионеры?
    Догадаться несложно, так назовите имена! А то юлите, как нетронутая девица.

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Эй, сияние укра, тихо слилась? Ответ будет?

Цитата Допис від birdy Переглянути допис
    А в момент, когда немцы оккупировали Украину, кто на территории Украины проживал?
    Повторяю вопрос: "Во времена ВОВ как бы с Гитлером договаривались? Какие бы аргументы приводили?"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

ТС это не билет в один конец, как вошли бы, так и вышли бы.

то что студентов там было раз, два и обчелся всем уже давно известно, если они были вообще. А вот провокаторы и те кто их нанял вполне себе должны нести ответственность за весь бардак, включая потерю территорий. И думаю когда нибудь их имена назовут, хотя догадаться, кто это был и так не сложно.
    Киселёв головного мозга. Раша-методички твоя настольная книга.
    І я про це.
    +10000

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

А не вкладається що можливий хочаб ще один варьянт? Тим більше що 16 лютого була підписана угода що Яник в березні 2014 року заявляє що йде з посади та оголошує дочасні Президентські вибори... Ту угоду підписали Яценюк, Тягнибок та Клічко від "опозиції", Яник, та гарантували посланці від америки, європи та росії. А наступного дня угода була зірвана (не Яником, що сидів у своєму маєтку безвилазно, та забрав кримський беркут з Київа за вимогою трійці) та почала литися кров... Було бажання скоріше дорватися до корита. Ніколи було чекати до березня.
    Еще один д...еб с киселёвым в башке. Яценюк расстреливал протестующих? Или Тягнибок? Или (чё уж там) сам Порошенко?
    Яника "відсторонили за втечу" тоді, коли він офіційно був у діловому відрядженні у Харкові
    Ты реально больной или прикидываешься? Это он для "ділового відрядження" заранее загрузил несколько КамАЗов имущества? И часто он ТАК в командировки ездил?
    А то шо Петро Інкогніто втік з країни на Мальдіви також вписується в малюнок всесвіту?
    Доказать можешь, убожество? Видео и документы имеешь? Или просто тупо пересказываешь сказки проплаченных паРашей журналюг? И потом, даже если он и ездил, в каком законе написано, что Президент не имеет право на отпуск? Да еще и за СВОИ деньги. Ссылка на закон будет или поп...здел и хватит? Порошенко удрал и не вернулся, как и Овощ?
    Реально дебил, напичканный киселёвщиной по самые уши.
    Яник 16 лютого підписав угоду з заколотниками щодо того, що ті повинні закінчити заколот, на що яник виведе кримський беркут (як найбільш одіозний) з Київа, та по завершенні заколоту, у березні піде у відставку та зголосить позачергові вибори.
    Я не знаю, что должно быть в башке, чтобы верить, что зэк с двумя ходками БУДЕТ выполнять свои обещания. Ты настолько туп, что тебя даже не удивило (не говоря уже о том, чтобы вызвать подозрение), что в отставку он собирался пойти аж в марте. Почему не в тот же день? ЗАЧЕМ ему нужен был целый месяц?? Не затем ли, что надеялся на помощь Х.ла?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Це ви з слів п"ятого розповідаєте чи бачили на власні очі?
    Мля, ВИДЕО есть!! Или тебе в Ольгино напели, что оно постановочное?
    Це вже доведена судом над Яником брехня. З документами доведено!
    Доказано, что он не сбегал? Так он сейчас не в Ростове, а в Киеве??

Сторінка 50 з 85 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті