Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 46 з 85 ПершаПерша ... 363738394041424344454647484950515253545556 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1697, показано з 901 по 920.

Тема: Дніпро. Переименование города и улиц

Дописів
    1 149

Типово

Цитата Допис від MIV-05 Переглянути допис

Большое видится на расстояньи.
    И не приписывайте мне Ваши сокровенные "Или вы возмущаетесь, что памятника четырежды Герою СССР на центральной площади Днепра не поставили?" мысли.))
    Будь моя воля, прерогативу присваивать улицам собственные имена, я оставила бы за фамилиями созидателей (ученые, врачи, учителя, писатели, артисты), а не за именами "героев"... Проходят времена - меняются герои, что, собственно, вы и подтвердили своей репликой.
    А от імператриця ні разу не героїня , історична персона, українофобка.
    Чому ж тоді вона в ваших очах заслужила стати винятком ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Цитата Допис від Vinca Переглянути допис
    Полетять . У вас вузько означені критерії геройства.
    Крім того, ви не знали, що територіальні одиниці називають не лише на честь героїв, але і жертв ?
    Парки, сквери, вулиці.
    Але він таки стає героєм, коли замислитесь, заради чого він там стояв .
    Я не писал, что его именем нельзя назвать улицу. Я писал о звании Героя Украины. Перечитайте внимательнее.
    Весь майдан стоял ради чего-то, а вот к чему это привело мы созерцаем уже 4 года. Вам нравится?
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    1 149

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Я не писал, что его именем нельзя назвать улицу. Я писал о звании Героя Украины. Перечитайте внимательнее.
    Весь майдан стоял ради чего-то, а вот к чему это привело мы созерцаем уже 4 года. Вам нравится?
    Перечитала.

Ви ж повинні розуміти, чому 4 роки не спостерігається кардинальних змін у державі.
    Подобається - це неправильна ознака оцінки.
    У всієї країни відбувся зсув у свідомості. Всі так або інакше стали патріотами.
    Одні - України, решта - московії або совка або свого холодильника .
    Але така річ як вектор розвитку в країні зараз набагато конкретніший, ніж був до Майдана.
    Я б сказала, що Майдан і досі триває .

Дописів
    13 721

Типово

...
    точно.
    достатньо огород почитати...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Перечитала.

Ви ж повинні розуміти, чому 4 роки не спостерігається кардинальних змін у державі.
    Але така річ як вектор розвитку в країні зараз набагато конкретніший, ніж був до Майдана.
    Как-то одно с другим не вяжется. Я бы сказал, вектор сменили, только движения как не было так и нет. А возможно даже откат по этому вектору в минус.

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Це за часів правління любої вам Єкатеріни ІІ (звичайно, це далеко не все)

Ви в Україні живете чи в імперії, яку вона розбудовувала і в складі якої місто стало "відомим" ?
    І все одно не проти прославляти отаке ?
    Якщо уславлення чогось історичного і має бути в назві, то точно не тієї сторінки історії, яка не містила нічого позитивного для країни.
    В долгой истории были и будут разные часы, как и люди, дающие разную им оценку. Не об этом спор-разговор. Остаюсь при своем мнении. Имя название) данное при рождении (основании) и есть подлинное, остальное - сиюминутные фальшивки.
    П.С. Мой родной город - Днепропетровск в моей семье еще с далеких 70-х называли Днепром.))

Дописів
    1 149

Типово

Как-то одно с другим не вяжется. Я бы сказал, вектор сменили, только движения как не было так и нет. А возможно даже откат по этому вектору в минус.
    Вектор намітився в головах людей, які прокинулися .
    Про які реальні зміни може йтися , коли країну зараз будують здебільшого прості люди.
    Вони не мають дієвих інструментів впливу , але одночасно повинні боротися і проти х@йла,
    і проти наслідків совка - системи ,і проти корупційної влади , яка і перешкоджає руху.

Дописів
    1 149

Типово

В долгой истории были и будут разные часы, как и люди, дающие разную им оценку. Не об этом спор-разговор. Остаюсь при своем мнении. Имя название) данное при рождении (основании) и есть подлинное, остальное - сиюминутные фальшивки.
    П.С. Мой родной город - Днепропетровск в моей семье еще с далеких 70-х называли Днепром.))

Авжеж. Лише цариця справжня . ..
    У вас чоловік є ? Прізвище не міняли на його ?

Дописів
    3 374

Типово

Перечитала.

Устали от майданов. Приводят к власти ворье и скотов. Ну какой гаврилюк теперь патриот или парасюк?

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

А от імператриця ні разу не героїня , історична персона, українофобка.
    Чому ж тоді вона в ваших очах заслужила стати винятком ?
    Опять, не о ТОМ! Не она выняток. Дурь - это переименования топонимов в угоду сегодняшнему трактованию истории. Город был назван так. С таким именем он и должен жить. Я так думаю.

Дописів
    3 374

Типово

Про які реальні зміни може йтися , коли країну зараз будують здебільшого прості люди.
    Вони не мають дієвих інструментів впливу , але одночасно повинні боротися і проти х@йла,
    і проти наслідків совка - системи ,і проти корупційної влади , яка і перешкоджає руху.
    Причем тут росия, когда пеця сотоварищи насилует страну и народ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Вот интересно, тирана сковырнули, а на нынешних "не мають дієвих інструментів впливу". Вот это проснулись так проснулись.

Дописів
    1 149

Типово

Цитата Допис від siyanieukr Переглянути допис
    Устали от майданов. Приводят к власти ворье и скотов. Ну какой гаврилюк теперь патриот или парасюк?
    Тобто реальних змін на краще немає не тому, що недостатньо людей Майдан підтримувало ?
    Чому в Європі мітинги, протести набагто дієвіші ?
    При чому у них людей ТАК не розстрілюють , поліція не забирає з лікарень і не вивозить в невідомому напрямку.
    Якби у них такий був поворот - країна в повному складі встала би проти влади.
    А у нас ?
    А у нас ви, наприклад, звинувачуєте жменю активістів , у тому, що вони не мзогли зупинити ту систему, ті гроші і владу ,
    яку тут створювали десятиліттями.
    Але не бездіяльність переважної більшості населення .

І , вибачте , ви вважаєте, що всі біди через Гаврилюка і Парасюка , а не товстосумів, які народилися і помруть з владою в руках ?

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Авжеж. Лише цариця справжня . ..
    У вас чоловік є ? Прізвище не міняли на його ?
    Девочка! Я, наверное, больше не стану с вами спорить... аргументы ваши, какие-то... ммм... сомнительные. Считайте, что правы вы. Так будет удобно для вашей психики? Можно не отвечать))

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

А разве вот это ворьё и скоты уходили?
    И что решают медийные персоны Парасюк и Гаврилюк? Хотя, нет, Гаврилюк однозначно прочёл больше страниц в Конституции, нежели вы.

https://ru.tsn.ua/video/video-novini...stituciyu.html

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

А до него всё было хорошо?

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Большое видится на расстояньи.
    И не приписывайте мне Ваши сокровенные "Или вы возмущаетесь, что памятника четырежды Герою СССР на центральной площади Днепра не поставили?" мысли.))
    Будь моя воля, прерогативу присваивать улицам собственные имена, я оставила бы за фамилиями созидателей (ученые, врачи, учителя, писатели, артисты), а не за именами "героев"... Проходят времена - меняются герои, что, собственно, вы и подтвердили своей репликой.
    А много ли улиц и площадей названо в честь четыреждыгероя? Может, просто этот герой какой-то не настоящий? Или вы думаете, что спустя хотя бы век, его именем начнут называть всё подряд?

Дописів
    1 149

Типово

Опять, не о ТОМ! Не она выняток. Дурь - это переименования топонимов в угоду сегодняшнему трактованию истории. Город был назван так. С таким именем он и должен жить. Я так думаю.
    А . Я зрозуміла. Це як "спорт-вне политики", "искусство вне политики"..
    При тому, що , приготуйтеся до новини, у нас анексували Крим і йде війна на Донбасі .. ТАДАМ.. через росію .
    Інша новина - через це страждає , м'яко кажучи, економіка країни , а також людські ресурси .

Вот интересно, тирана сковырнули, а на нынешних "не мають дієвих інструментів впливу". Вот это проснулись так проснулись.
    Добре .
    Давайте покроково . Майданівці
    1) Прибрали януковича .
    2) Отримали вибори .
    3) На виборах перемогла людина "з минулого" .
    4) Цей переможець замкнув владу на собі .
    5) В Раді більшість - продажні хапуги .

Що і як саме інакше на вашу думку і на якому етапі *повинні* були зробити ті активісти , які вигнали таки януковича ? Якщо, звичайно , ви не його фанатик .

Дописів
    1 149

Типово

Девочка! Я, наверное, больше не стану с вами спорить... аргументы ваши, какие-то... ммм... сомнительные. Считайте, что правы вы. Так будет удобно для вашей психики? Можно не отвечать))
    ?
    Не сперечайтесь . Свої нерви точно збережете при таких розкладах

Дописів
    3 374

Типово

Засланные рни казачки
    Тобто реальних змін на краще немає не тому, що недостатньо людей Майдан підтримувало ?
    Чому в Європі мітинги, протести набагто дієвіші ?
    При чому у них людей ТАК не розстрілюють , поліція не забирає з лікарень і не вивозить в невідомому напрямку.
    Якби у них такий був поворот - країна в повному складі встала би проти влади.
    А у нас ?
    А у нас ви, наприклад, звинувачуєте жменю активістів , у тому, що вони не мзогли зупинити ту систему, ті гроші і владу ,
    яку тут створювали десятиліттями.
    Але не бездіяльність переважної більшості населення .

І , вибачте , ви вважаєте, що всі біди через Гаврилюка і Парасюка , а не товстосумів, які народилися і помруть з владою в руках ?

Сторінка 46 з 85 ПершаПерша ... 363738394041424344454647484950515253545556 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті