Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 140 з 327 ПершаПерша ... 4090130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150190240 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6526, показано з 2 781 по 2 800.

Тема: Юлия Тимошенко (Единая тема)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Для меня главный вопрос остался неотвеченным.

Как ВОНА относится к войне с рашкой?
    Признает ли ВОНА это войной?
    С кем ВОНА собралась договариваться?
    Как ВОНА хочет прекратить войну?
    Как ВОНА собирается возвращать Крым и Донбасс?

Это главные вопросы к кандидату.

.
    Знаєте, що цікаве в цьому списку? Те, що у діючого президента теж відсутні відповіді на ці запитання.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Знаєте, що цікаве в цьому списку? Те, що у діючого президента теж відсутні відповіді на ці запитання.
    Але діючий у своїх публічних виступах дає на них відповіді.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Але діючий у своїх публічних виступах дає на них відповіді.
    Гарний жарт.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Може комусь треба трохи вуха прочистити? ))) Бо президент це говорить постійно і відкрито.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 234

Типово

В мене є. Аргументуйте, якщо зможете.
    Тобто Вам заяви Кремлю замало? Треба ще й аргументувати та доказати?
    у діючого президента теж відсутні відповіді на ці запитання.
    Він на них вже не один раз відповідав.
    Гарний жарт.
    Ваш? Ще й який!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Може комусь треба трохи вуха прочистити? ))) Бо президент це говорить постійно і відкрито.
    О, говорити - це гарно виходить. Гірше, коли справа торкається конкретних дій. Наприклад, назвати війну - війною. Прийняти закон про окуповані території, в якому буде щось, окрім загальних розпливчатих побажань. Розробити план дій стосовно Криму і Донбасу.

Чи ви вважаєте, що ворога ми переможемо Мінськими угодами, виснажимо безперервними перемир'ями, а доконаємо миротворцями? Так це не відповіді. Це, як і багато іншого, імітація відповідей. По суті - ухиляння від реальних дій, відтягування їх під будь-яким приводом і перекладання на потім, якось і колись, можливо, десь і хтось.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 234

Типово

у діючого президента теж відсутні відповіді на ці запитання.
    діючий у своїх публічних виступах дає на них відповіді.
    Гарний жарт.
    президент це говорить постійно і відкрито.
    О, говорити - це гарно виходить.
    Теперь я знаю, кто у нас на форуме олимпийский чемпион по переобуванию в воздухе.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

О, говорити - це гарно виходить. Гірше, коли справа торкається конкретних дій. Наприклад, назвати війну - війною. Прийняти закон про окуповані території, в якому буде щось, окрім загальних розпливчатих побажань. Розробити план дій стосовно Криму і Донбасу.

Чи ви вважаєте, що ворога ми переможемо Мінськими угодами, виснажимо безперервними перемир'ями, а доконаємо миротворцями? Так це не відповіді. Це, як і багато іншого, імітація відповідей. По суті - ухиляння від реальних дій, відтягування їх під будь-яким приводом і перекладання на потім, якось і колись, можливо, десь і хтось.
    Все це залежить виключно от президента? Він у нас монарх?
    От так і бачу, всі бажають, аж трусяться: виборці, ВР, Кабмін наполягає, а президент знепритомнів.

Він хоча б відкрито крізь говорить про війну. А бабаюля навіть цього не робить.
    Вона як раз і каже, що треба домовлятися, треба домовлятися, треба домовлятися.
    З ким? З Хуйлом? Про що?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

От так і бачу, всі бажають, аж трусяться: виборці, ВР, Кабмін наполягає, а президент знепритомнів.

З ким? З Хуйлом? Про що?
    Оборона і зовнішня політика - від нього, якщо ви не знали або забули.
    Відкрито говорити може хто завгодно і скільки завгодно. Покажіть юридичний документ, де це написано. Де сказано про війну і названо Росію агресором.

І поскільки тема, як не дивно, про Тимошенко - так ви ж стверджували, що читали її промову. Де, по-перше, тільки розпочато процес обговорення, і не виключено, що у підсумку буде сформульована позиція по цьому питанню. Треба почекати, як би не хотілось сьогодні або вчора. По-друге, ЮВТ згадувала ті ж механізми, які зараз рекламує або застосовує Порошенко. Перемовини, Мінські угоди, миротворці. Які до цього претензії? Це нічим не відрізняється від того, що робить Порошенко. До нього у вас питання є?

А перемовини - ну не знаю. От Порошенко вже двічі за півмісяця телефонував карлику. Ніззя було? Чи можна тільки йому, а решта про це і думати не сміє?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

З ким? З Хуйлом? Про що?
    Канешно от Йули!!! Тема же о ней......

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Оборона і зовнішня політика - від нього, якщо ви не знали або забули.
    Відкрито говорити може хто завгодно і скільки завгодно. Покажіть юридичний документ, де це написано. Де сказано про війну і названо Росію агресором.

І поскільки тема, як не дивно, про Тимошенко - так ви ж стверджували, що читали її промову. Де, по-перше, тільки розпочато процес обговорення, і не виключено, що у підсумку буде сформульована позиція по цьому питанню. Треба почекати, як би не хотілось сьогодні або вчора. По-друге, ЮВТ згадувала ті ж механізми, які зараз рекламує або застосовує Порошенко. Перемовини, Мінські угоди, миротворці. Які до цього претензії? Це нічим не відрізняється від того, що робить Порошенко. До нього у вас питання є?

А перемовини - ну не знаю. От Порошенко вже двічі за півмісяця телефонував карлику. Ніззя було? Чи можна тільки йому, а решта про це і думати не сміє?
    Я не почула від неї за ці 4 рока її відношення. От не почула. Від пороха почула. Юридичні документи..
    Верховная Рада 233 голосами приняла за основу проект закона Петра Порошенко, признав Россию агрессором и оккупантом Донбасса.
    Верховная рада приняла закон о реинтеграции Донбасса. За него проголосовали 280 депутатов при необходимом минимуме в 226 голосов.
    Согласно документу, неподконтрольные Киеву территории Донбасса признаются оккупированными, Россия названа «страной-агрессором»
    Виступи самого пороха приводите не буду. Він відкрито називає рашку агрессором.
    Від бабиюли я це не чула.
    І мабудь недармно це питання бентежить не тільки мене. Бо то я одна мабудь глуха, а тут , бач, багато таких в країні.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..если называние рашки агрессором не работает, значит, надо придумать какое-нибудь другое обзывалово ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ..если называние рашки агрессором не работает, значит, надо придумать какое-нибудь другое обзывалово ...
    А вот бабаюля не обязывается.

Дописів
    21 443

Типово

Все це залежить виключно от президента?
    Все залежить від президента. Тільки нажаль не нашого ( .

Йоран а вам дуже хочетсья великої войнушки? З Дніпром у вигляді Грозного-2000? Ну чи окей не Дніпром а Донецьком навіть у вигляді Грозного. З десятками (а може сотнями) ТИСЯЧ вбитих захисників замість десятків ОДИНИЦЬ зараз.
    роSSіі пох на кількість вбитих холопів, бабы нарожают. А вам тех пох на наших? А от пороху не все одно. І я теж вважаю що єдине вирішенні проблеми - мирне. Так, жаль що гинуть солдати, але якщо війна то гинути будуть в тисячу раз більше. При будь яких прозкладах, навіть якщо припустити США дажуть нам хєрову кучу зброї (що дуже сумнівно) і ми переможемо - все одно будуть сотні тисяч жертв.
    Тому так - тримати оборону і давити санкціями поки мордор не зіжре себе сам.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Звідки взяли, що статус рашки, як агресора не працює?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    21 443

Типово

Я не почула від неї за ці 4 рока її відношення. От не почула. Від пороха почула. Юридичні документи..

Виступи самого пороха приводите не буду. Він відкрито називає рашку агрессором.
    Від бабиюли я це не чула.
    І мабудь недармно це питання бентежить не тільки мене. Бо то я одна мабудь глуха, а тут , бач, багато таких в країні.
    Враховуючи що вона морозиться, я якраз і боюся що вона готова на договорняк. А якщо так, то він буде явно не на користь України (х*уло на таке не згоден що підтвержено чотирма роками "прерговорів").

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А він працює?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    ... да я не вижу пока ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    21 443

Типово

... да я не вижу пока ...
    а так https://lenta.ru/news/2018/01/01/reserve_vse/ ? https://promdevelop.ru/rabota/uvelic...i-s-2019-goda/ ? Тоже не видно?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. и каким боком движение цен на нефть к статусу "агрессор" ? ....

Сторінка 140 з 327 ПершаПерша ... 4090130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150190240 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті