| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О, говорити - це гарно виходить. Гірше, коли справа торкається конкретних дій. Наприклад, назвати війну - війною. Прийняти закон про окуповані території, в якому буде щось, окрім загальних розпливчатих побажань. Розробити план дій стосовно Криму і Донбасу.
Чи ви вважаєте, що ворога ми переможемо Мінськими угодами, виснажимо безперервними перемир'ями, а доконаємо миротворцями? Так це не відповіді. Це, як і багато іншого, імітація відповідей. По суті - ухиляння від реальних дій, відтягування їх під будь-яким приводом і перекладання на потім, якось і колись, можливо, десь і хтось.
Все це залежить виключно от президента? Він у нас монарх?
От так і бачу, всі бажають, аж трусяться: виборці, ВР, Кабмін наполягає, а президент знепритомнів.
Він хоча б відкрито крізь говорить про війну. А бабаюля навіть цього не робить.
Вона як раз і каже, що треба домовлятися, треба домовлятися, треба домовлятися.
З ким? З Хуйлом? Про що?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Оборона і зовнішня політика - від нього, якщо ви не знали або забули.
Відкрито говорити може хто завгодно і скільки завгодно. Покажіть юридичний документ, де це написано. Де сказано про війну і названо Росію агресором.
І поскільки тема, як не дивно, про Тимошенко - так ви ж стверджували, що читали її промову. Де, по-перше, тільки розпочато процес обговорення, і не виключено, що у підсумку буде сформульована позиція по цьому питанню. Треба почекати, як би не хотілось сьогодні або вчора. По-друге, ЮВТ згадувала ті ж механізми, які зараз рекламує або застосовує Порошенко. Перемовини, Мінські угоди, миротворці. Які до цього претензії? Це нічим не відрізняється від того, що робить Порошенко. До нього у вас питання є?
А перемовини - ну не знаю. От Порошенко вже двічі за півмісяця телефонував карлику. Ніззя було? Чи можна тільки йому, а решта про це і думати не сміє?
Я не почула від неї за ці 4 рока її відношення. От не почула. Від пороха почула. Юридичні документи..
Верховная Рада 233 голосами приняла за основу проект закона Петра Порошенко, признав Россию агрессором и оккупантом Донбасса.Виступи самого пороха приводите не буду. Він відкрито називає рашку агрессором.Верховная рада приняла закон о реинтеграции Донбасса. За него проголосовали 280 депутатов при необходимом минимуме в 226 голосов.
Согласно документу, неподконтрольные Киеву территории Донбасса признаются оккупированными, Россия названа «страной-агрессором»
Від бабиюли я це не чула.
І мабудь недармно це питання бентежить не тільки мене. Бо то я одна мабудь глуха, а тут , бач, багато таких в країні.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
..если называние рашки агрессором не работает, значит, надо придумать какое-нибудь другое обзывалово ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Все залежить від президента. Тільки нажаль не нашого ( .
Йоран а вам дуже хочетсья великої войнушки? З Дніпром у вигляді Грозного-2000? Ну чи окей не Дніпром а Донецьком навіть у вигляді Грозного. З десятками (а може сотнями) ТИСЯЧ вбитих захисників замість десятків ОДИНИЦЬ зараз.
роSSіі пох на кількість вбитих холопів, бабы нарожают. А вам тех пох на наших? А от пороху не все одно. І я теж вважаю що єдине вирішенні проблеми - мирне. Так, жаль що гинуть солдати, але якщо війна то гинути будуть в тисячу раз більше. При будь яких прозкладах, навіть якщо припустити США дажуть нам хєрову кучу зброї (що дуже сумнівно) і ми переможемо - все одно будуть сотні тисяч жертв.
Тому так - тримати оборону і давити санкціями поки мордор не зіжре себе сам.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
а так https://lenta.ru/news/2018/01/01/reserve_vse/ ? https://promdevelop.ru/rabota/uvelic...i-s-2019-goda/ ? Тоже не видно?![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks