| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Девы, у меня осталось хелатированное железо с херба, оно типа никаких побочек на ЖКТ не дает, и легко усваивается, вот такое:
http://ua.iherb.com/pr/Bluebonnet-Nu...1?rcode=NHB343,
срок до 10/2018, принимала его пару недель, т.е., шт. 70 там точно осталось. Если кто хочет, заберите его безвозмездно, только самовывозом с Рабочей, плиз.
Ой які гарненькі животики!
У мене 30-та. І теж як на себе дивлюсь - величезний живіт. А ще ж рости...
У мене першого разу (після приймання заліза) підтошнювало і їсти не могла. При тому, що токсикозу під час вагітності взагалі не було. Потім якось не так проявлялось, трохи печія. Гінеколог сказала, що не можна залізо разом з кальцієм приймати (таблетками або молочними продуктами). Бо кальцій не дає засвоюватись залізові.
А причина? Низький гемоглобін? А на вулиці гуляєш? А черешні-суниці?
Ти того... не повторюй.
Позитивний такий животик і власниця! А як фотосесія пройшла?
железо мне прописано утром. кальций на вечер..
я вот на молочку ещё грешу.....как я его выпила - натощак...через минут 40...кофе с молоком и кусочек тортика с кремом. может всё дело в неправильной еде...
я ж прочитала инструкцию и решила выпить как рекомендуют - натощак...завтра попробую по-другому и без молока.
девочки..можно ж ещё разок эксперимент провести. как думаете? я врачу не звонила.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks