Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 418 з 436 ПершаПерша ... 318368408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8704, показано з 8 341 по 8 360.

Тема: Газ отключен. Философский вопрос. Единая тема о газе

Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    За статью спасибо, я её прочёл.
    "РосУкрЭнерго больше нет", а повод есть!
    Повод есть это да.
    Вот тут тоже интересная аналитика.
    http://pravda.com.ua/news/2009/1/23/88333.htm

Кстати и сказано относительно РУЭ.

.....
    "РОСУКРЕНЕРГО"

На думку Пашинського, який єдиний з боку Тимошенко погодився детально аргументувати її досягнення, усі поступки "Газпрому" були варті того, бо взамін Україна отримала можливість придбати 11 мільярдів кубометрів газу "РосУкрЕнерго" як "технологічного" по пільговій ціні 153,9 долари.

При цьому головним досягненням нинішнього контракту у Тимошенко називають дострокове розірвання скандально відомої тристоронньої угоди Івченка-Міллера-РосУкрЕнерго від 2006 року, де транзит до 2011 року залишався 1,6 долари, а на ринок України вийшло РУЕ.

"Тепер тільки на транзиті "Нафтогаз" отримає 1 мільярд чистого доходу. Дивіться! Вартість послуг України з транзиту російського газу в 2009 році при тарифі 1,7 долари складатиме 2,35 мільярди. Ідемо далі. Нам технологічний газ дістався по 153,9 долари. Загальна вартість газу для технологічних потреб транзиту складає до мільярда доларів. Плюс ще мільйонів 300 операційних витрат Укртрансгазу. Грубо кажучи, 2,35 мільярди мінус мільярд і мінус 300 мільйонів – виходить мільярд доходу", - пояснив Пашинський.

Для потреб транзиту треба 6,5 мільярди кубометрів технологічного газу, тоді як Україна закупила 11 мільярдів за пільговою ціною. Залишається ще 4,5 мільярди кубометрів газу.

"Вони будуть направлені для здешевлення газу внутрішнім споживачам", - заявила Тимошенко.

На думку Пашинського, цей газ слід було би спрямувати на реекспорт, продавши у Європі за ринковою ціною.

"При чому продати його треба якнайшвидше. Нам цей газ дістався по 153,9 долари. Якщо ці 4,5 мільярди продати по 400 доларів європейцям, то це ще мільярд прибутку для "Нафтогазу", - вважає Пашинський.

На прес-конференції в середу Тимошенко запевнила, що за газовим контрактом "реекспорту не буде". "Тому що Україні не вистачає свого власного газу і у нас нема що експортувати. Ми нетто-імпортери. І допоки ми будемо видобувати стільки газу, скільки видобуваємо, нам нема чого реекспортувати. На реекспорті РосУкрЕнего як раз і будувалися ці корупційні оборудки".

І справді, у контракті Дубини і Міллера сказано, що поставлений газ "призначений для споживачів України, і покупець не має право реалізовувати його за межі України" (пункт 3.10)

Але, за інформацією "Української правди", заборона на реекспорт стосується лише 40 мільярдів кубометрів газу, який Україна купує напряму в "Газпрому". Водночас вона не поширюється на газ рос-укр-енергівського походження.

І, стверджують джерела "Української правди", один з п’яти договорів, який підписаний у Москві та якого поки немає у розпорядженні редакції, передбачає право такого реекспорту. Залишається питання, хто його здійснюватиме. Звинувачення Юрія Бойка на адресу Тимошенко про змову з Бакаєм і Медведчуком стосувалося реекспорту саме цієї частини газу.

Водночас у "Нафтогазу" можуть виникнути проблеми з переведенням на свій баланс газу "РосУкрЕнерго".

Як відомо, у Москві між Тимошенко і Путіним було домовлено про знищення Фірташа не лише як посередника, а як газового гравця. Джерела стверджують: причиною тому стала не тільки його політична неблагонадійність – зв’язки з Ющенком, – але і підозри Путіна, що Фірташ приховав від російських партнерів значну частину їх спільних доходів.

Це означає для Фірташа війну, в якій йому залишається лише оборонятися. Тому, за інформацією джерел, він готує позов про визнання недійсним продажу газу "РосУкрЕнерго" для потреб "Нафтогазу".

За даними "Української правди", від "РосУкрЕнерго" угоду про відмову від газу в сховищах України підписав Микола Дубик – виконавчий директор РУЕ, який за сумісництвом є заступником шефа юридичного департаменту "Газпрому". Однак, згідно зі статутом "РосУкрЕнерго", подібного роду рішення вважаються легітимними, коли їх підписують два виконавчих директора – і від "Газпрому" (Микола Дубик), і від Фірташа (Дмитро Глебко).

У тому, що потрібні два автографи, можна переконатися, ознайомившись з доступною в інтернеті ганебною для України газовою угодою за підписом Олексія Івченка від 4 січня 2006 року. Там від імені "РосУкрЕнерго" стоять автографи двох тодішніх виконавчих директорів РУЕ – Чуйченко (від Газпрому) і Пальчикова (від Фірташа).

Оскільки судові суперечки за газ "РосУкрЕнерго" відбуватимуться в Європі, то вплинути на них не зможуть ні Тимошенко, ні Путін. А якщо зрештою Україна не отримає 11 мільярдів кубометрів газу по 153,9 доларів, це зламає всю схему газових домовленостей "Нафтогазу" і "Газпрому". Саме на дешевому газі "РосУкрЕнерго" побудовані компенсатори високої ціни для України в 2009 році. І це - надто хиткий протез для підтримання всього тіла газових домовленостей.

Вообщем думаю что с Фирташем или несчасный случай случится или он составит компанию Ходорковского.
    Он слишком много знает. А теперь не нужен ни Москве ни Киеву (части Киева).
    Каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від zorgeprof Переглянути допис
    Повод есть это да.
    Вот тут тоже интересная аналитика.
    http://pravda.com.ua/news/2009/1/23/88333.htm

Кстати и сказано относительно РУЭ.

.....
    Вот и я об этом
    Оскільки судові суперечки за газ "РосУкрЕнерго" відбуватимуться в Європі, то вплинути на них не зможуть ні Тимошенко, ні Путін. А якщо зрештою Україна не отримає 11 мільярдів кубометрів газу по 153,9 доларів, це зламає всю схему газових домовленостей "Нафтогазу" і "Газпрому". Саме на дешевому газі "РосУкрЕнерго" побудовані компенсатори високої ціни для України в 2009 році. І це - надто хиткий протез для підтримання всього тіла газових домовленостей.
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

парни, а как всё таки быть с долгом РУЭ перед Нефтегазом? РУЭ собирается его отдавать и чем?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    парни, а как всё таки быть с долгом РУЭ перед Нефтегазом? РУЭ собирается его отдавать и чем?
    Исками....
    ...я так думаю.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Исками....
    30 млн. не очень похожи на 1,7 млрд.....
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

30 млн. не очень похожи на 1,7 млрд.....
    Не отказывайтесь. Берите. Я бы взял.
    ...я так думаю.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Может конечно и утка
    Глава НАК «Нафтогаз Украины» Олег Дубина попал в реанимацию. У него проблемы с сердцем. Об этом «proUA» сообщил источник в парламентской фракции БЮТ.

Вместе с тем в «Нафтогазе» пока не подтверждают, но и не опровергают данную информацию. «Без комментариев», - сказал «proUA» пресс-секретарь «Нафтогаза» Валентин Землянский.
    http://www.proua.com/news/2009/01/23/192930.html

Дописів
    570

Типово

Российские политики с помощью этой самовлюбленной дамы полностью соблюли свои интересы в газовой сфере. Предлагали по 250, а мы им будем платить по 376 из-за нее. Так, кто здесь выиграл? Опять под ее лохотрон попали.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Не отказывайтесь. Берите. Я бы взял.
    тяжелый случай....

Звідки Ви
    Москва
    Дописів
    51

Типово

Если известны взаимные обязательства РУЭ и НАК (а они есть), то все споры наверняка решаются не в Печерском суде.
    Зы НАК с 1 января фактически блокирует бизнес РУЭ.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

- Холмс, как вы думаете, воровала ли Украина газ?

- Дедукция мне подсказывает, что нет.

- Почему?

- Потому что Путин и Медведев уже успокоились, а некоторые украинские депутаты до сих пор о этом говорят.

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Сапфир Переглянути допис
    Российские политики с помощью этой самовлюбленной дамы полностью соблюли свои интересы в газовой сфере. Предлагали по 250, а мы им будем платить по 376 из-за нее. Так, кто здесь выиграл? Опять под ее лохотрон попали.
    Средне годовая 288,8, а 376 начальная...Диаграмму годовую показывали на "свободе Савика", если это не была попытка всех нас надуть...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    Средне годовая 288,8, а 376 начальная...Диаграмму годовую показывали на "свободе Савика", если это не была попытка всех нас надуть...
    Именно "...попытка всех нас надуть..."... Не надувайтесь...
    Кстати о цифрах не 376, а 360...
    ...я так думаю.

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    Свободу не смотрел, но ЮВТ постоянно говорила о 238
    Что-то изменилось?
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 308

Типово

Господа, а здесь уже обсуждали проблемы со здровьем Дубины?? ... как по мне так уж очень это все странно...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Господа, а здесь уже обсуждали проблемы со здровьем Дубины?? ... как по мне так уж очень это все странно...
    Мне тоже это странным показалось...
    Человек был очень энергичным и веселым, а после того, как узнал слишком много - резко заболел...
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Мне тоже это странным показалось...
    Человек был очень энергичным и веселым, а после того, как узнал слишком много - резко заболел...
    думаю, что он отказался ставить свою подпись под тем всем

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 308

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    думаю, что он отказался ставить свою подпись под тем всем
    ...дак говорят что там только его подпись и стоит... возможно подделаная... тогда все очень печально...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ...дак говорят что там только его подпись и стоит... возможно подделаная... тогда все очень печально...
    глянул на УП - действительно стоит..
    ну хз - может и правда просто за-бали со всех сторон на мозги капать своими противоречивыми требованиями... да еще и спать не давали - по ночам договаривались все..

Звідки Ви
    Днепропетровск (левый берег)
    Дописів
    3 658

Типово

http://www.pravda.com.ua/ru/news/2009/1/24/87287.htm
    Дубина после операции чувствует себя нормально

Глава правления НАК "Нафтогаз Украины" Олег Дубина после перенесенной на сердце операции чувствует себя нормально.

Об этом сообщила премьер-министр Юлия Тимошенко журналистам в Киеве в субботу, сообщает УНИАН.

"Сейчас он находится в нормальном состоянии. Я желаю ему здоровья", - сказала она.

"Я думаю, что мы сделали вместе с ним очень большое дело – мы очистили страну от газовой коррупции. Я убеждена, что он сделал большое дело, и я желаю ему скорейшего выздоровления", - подчеркнула премьер.

Как известно, 23 января в эфире канала "Украина" Тимошенко сообщила, что Дубина находится в реанимации после сложной операции на сердце.
    http://korrespondent.net/ukraine/events/720520

Премьер: Стрессы, которые Дубина получил из-за переговоров по газу, сказались на его здоровье

Стрессы, которые председатель НАК Нафтогаза Олег Дубина получил в ходе декабрьско-январьских переговоров по газу, сказались на его здоровье, заявила премьер-министр Украины Юлия Тимошенко.

По словам премьера, "ему сделали сложную операцию на сердце, но сейчас он уже в хорошем состоянии, и я желаю ему скорейшего выздоровления".

Также Тимошенко сообщила, что Сергей Пашинский был восстановлен в должности заместителя председателя НАК Нафтогаз Украины по решению суда.

"А оставлять ли его и дальше на этой должности - это решение примет председатель НАК Нафтогаз Украины", - сказала Тимошенко.

Напомним, 23 января Тимошенко в эфире телеканала Украина сообщила, что председатель НАК Нафтогаз Украины Олег Дубина после операции на сердце находится в реанимации.

По ее словам, во время газовых переговоров Дубина находился в очень сложной ситуации, поскольку получал диаметрально противоположные указания от правительства и Президента Украины Виктора Ющенко.

"Руководитель НАК Нафтогаз просто разрывался между двумя поручениями - премьер-министра и Президента. Ему было сложно", - отметила Тимошенко.

Сторінка 418 з 436 ПершаПерша ... 318368408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті