| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
alyak Вы смешно прецируете. Простите себе уже свою недалёкость. Радуйтесь жизни уж как Вы есть. Другого Вас у Вас не будет. Просто полюбите себя![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
на украинском вы не хотите , на фронт не хотите , отвечать на вопросы не хотите ... пишите всякую херь чтоб не отвечать на вопросы . сами себе не смешны ?
наиболее заклято клеймят те у кого рыло в пушку ... чтоб на них не подумали .
вопрос все тот же
>вы пишите с фронта ? ваши родичи там в окопах или они из вашей личной статистики ?
1) я можу українською, мені не важко. Власне, вся моя офіційна діяльність відбувається українською. У мене погана фонетика, але пишу я як дихаю, тож не напружуйтесь зайвий раз. Лінуюсь піти за результатами тесту - я складала нещодавно - так вийшло. Аби точно сказати на якому я рівні![]()
2) я така собі бальзаківська жіночка з поганою ЗФП - на фронті від мене користі не багато. я лише цього уік-енду вперше за багато років стріляла. мене вчити і слідкувати аби я не вмерла від перенавантажень дорожче вийде. я там де я є приношу користь.
3) ознака середньовічного менталітету питати про родичів і вважати це аргументомсеред моїх знайомих хтось в землі, хтось з контузіями, хтось в москві, хтось в польщі. такі справи.
Блин, ну, сколько можно нести ахинею из раша-методичек???
Этот вопрос пытаются решить уже МНОГО ЛЕТ!! По сути, еще с начала 90-х начали этим заниматься, но не очень настойчиво, и только после Революции Достоинства взялись в полную силу. Еще раз повторяю, поскольку с первого раза до тебя, как обычно, не дойдёт: Порошенко и Рада всерьёз занялись этим вопросом ЧЕТЫРЕ ГОДА НАЗАД, а не только сейчас. Просто именно сейчас, наконец, пришло согласие Константинополя рассматривать этот вопрос.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
..нефик железную дорогу засорять разными отдыхающими ... по ней танки возить надо ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
они не имеют права сертифицироватьа бесплатным ресурам я помогаю по мере сил.
Запрошую до БКУМ і на e-мову. Я там інколи працюю і підтримую їх.
Частково - як волонтер.
Це тому панству, якому мої слова зависокі![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks