Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2181 з 3205 ПершаПерша ... 11811681208121312171217221732174217521762177217821792180218121822183218421852186218721882189219021912231228126813181 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 43 601 по 43 620.

Тема: Покращення от новой панды

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Цитата Сообщение от Karos Посмотреть сообщение
    ... гарант готовится к выборам...

Порошенко подписал "тайное" положение указа о Силах спецопераций ВСУ 21:20, 03 марта 2018
    Документ под номером 52/2018 опубликован на сайте главы государства.
    ... кстати, - "тайное" взято в кавычки, если заметили...)))))
    Востаннє редагував Karos: 05.03.2018 о 12:44

Звідки Ви
    г. Киев
    Дописів
    1 509

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так НА ЦЕ і треба наполягати. Оці вимоги повинні звучати. Давіть на Президента на ВР, вимагайте саме цього. Оце конструктив.
    Але на всіх мітингах звучить на всю країну не це, всі чують: Геть! Імпічмент!
    Просто глазам не верю. Если взять все ваши сообщения за последнее время, заменить в них одну фамилию на букву П на другую фамилию на букву П, то текст получится один в один как пишут в соседней краине. Когда уже коррупцию начнете оправдывать?

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Я вообще не понимаю, самые активные люди Украины, делают реформы, назначили себе зарплаты, и не просто так заметьте, а чтобы делать еще качественней свою работу, они на ней прямо сгорают, а это здоровье , нервы. А вы потерпеть не можете. Лесю Украинку украли .. Да кому нужна ваша Украинка? Мы семимильными шагами идем в Европу, для этого реформированная полиция с хорошей зарплатой самое то. Вот прийдем и будет вам там и тепло и Леся Украинка . А новые люди победившей революции пробившиеся во власть непременно доведут начатое до конца, Разве не так?

Слава Украине!!!
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Мы семимильными шагами идем в Европу, для этого реформированная полиция с хорошей зарплатой самое то.

Слава Украине!!!
    немного про хорошую зарплату

"Посольство США декларує, що у патрульних недостатня заробітня плата"
    або "як я вперше в житті відчув себе людиною третього сорту"

"В червні вже спланував гайнути до свого друга, який навчається на магісттратурі в Балтімор
    і затусити 2 тижні в Вашингтоні, Філадельфії, Нью Йорку ясношо ну і може Ніагара якась..

і от! мій номерок на табло і підходжу до віконечка, звідти якраз відходить дівчинка, якій чомусь відмовили,
    вітаємось з Консульським офіцером (розмовляє російською):
    *приблизний діалог*

- яке у вас звання?
    - старший лейтенант
    - є у вас знайомі в сша
    - Так, друг на магістратурі навчається до липня
    - Ярослав?
    - Так, Ярослав
    - У вас же в поліції зарплата маленька мабуть? (дивиться цифру в анкеті)
    - та нормальна, на подорожі вистачає (звичайно на поліцейську з.п. сильно світом не наподорожуєшся, але ж є роздруківки з усіх кредиток)
    - Нерухомість у вас є?
    - так, 3 квартири
    - ваша особиста?
    - спільна власність з батьками
    - (чомусь значно підвищує тон) ваша особиста нерухомість є? щось придбали за останні 2 роки?
    - ні, немає потреби
    - значить немає.. *звук штампа на якомусь папірці*
    ми не можемо дозволити вам поїздку до сполучених штатів,
    ми вважаємо, що у вас недостатньо коштів для такої поїздки. Допобачення.

Друзі питали чи буду ще раз подаватися.. а що у мене найближчим часом може змінитися?
    Піднімуть зарплату? Не передбачається ні, не буду..

тепер от третій день сиджу і переконую себе в тому, що не так вже й хотілось.."

---

Так что все оно относительно,
    относительно зарплаты,
    а хорошо - там где нас нет))

Дописів
    39 400

Типово

Солом'янський районний суд Києва наклав повторний арешт на майно сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олександра.
    Як зазначається, суд повторно арештував майно сина Авакова, а саме: квартиру і три паркомісця в Києві по вул. Протасов Яр, 8, а також квартиру в центрі Харкова по вул. Мироносицькій, 22. Нагадаємо, попереднє рішення суду про арешт майна сина Авакова було скасовано у грудні 2017 року рішенням Апеляційного суду Києва. Тоді суд вирішив задовольнити апеляційну скаргу адвоката Авакова.
    Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/sud-povt...520245181.html

---------------------

--------------------------------
    відімо, Аваков забагато портфєлєй хоче в нових коаліційних умовах -угодах.

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 632

Типово

Ну теперь уже точно посадят ))
    Без подписи

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    немного про хорошую зарплату

"Посольство США декларує, що у патрульних недостатня заробітня плата"
    або "як я вперше в житті відчув себе людиною третього сорту"

"В червні вже спланував гайнути до свого друга, який навчається на магісттратурі в Балтімор
    і затусити 2 тижні в Вашингтоні, Філадельфії, Нью Йорку ясношо ну і може Ніагара якась..

і от! ))
    А сколько зп в уе у полицейского?
    Востаннє редагував Язва: 05.03.2018 о 15:35

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Лутковская призвала Луценко провести расследование правонарушений со стороны правоохранителей при разгоне палаточного городка под Радой

В офисе украинского омбудсмена Валерии Лутковской заявили, что в ходе разгона палаточного городка у Верховной Рады правоохранители грубо нарушали закон Украины "О Национальной полиции", которым запрещено наносить удары по голове, шее, ключичной области, половым органам, пояснице и в живот.
    Сегодня 13.28
    http://gordonua.com/news/politics/lu...oy-234824.html

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис

И - не новую команду в первую очередь искать надо- а научиться спрашивать со старой за предыдущую работу:

:
    и в этом вся трабла о которой я говорила минимум лет 5 назад.За все время начиная с момента незвисимости ни один не ответил за время своего гавноправления.А ежели безнаказанно "править" можно,то что ж все хотят то?Так и будет.Одни заменяют других,гавноворот в природе а бабло все одно в своем кругу болтается ну а народ может только возмущаться .Изменить это я хз как .Одноразово стать всей страной и не на майданах а просто остановить все в знак протеста.Когда страна остановится,эти сволочи взвоют.Майданы ни к чему не приводят,вернее приводят к людским смертям

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Язва Переглянути допис
    А сколько зп в уе у полицейского?
    пишут что где то так

Звідки Ви
    Синий Камень - Малиновая
    Дописів
    2 603

Типово

очень показательно, что уже у начальника фигура как у нашего зауруса - с "эпигастральной тяжестью", как будто он тройню вынашивает
    а у бальших начальников все настолько грустно, что их кокетливо прикрыли цветочными горшками

Дописів
    2 100

Типово

Кстати, мне одному показалось, что на днях полиция била митинговальщиков как-то по-гуманному, по-доброму, по-европейски?

При преступной панде менты намного более люто хреначили дубиналом.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 351

Типово

Цитата Допис від Gray Wolf Переглянути допис
    Просто глазам не верю. Если взять все ваши сообщения за последнее время, заменить в них одну фамилию на букву П на другую фамилию на букву П, то текст получится один в один как пишут в соседней краине. Когда уже коррупцию начнете оправдывать?
    Ага что то есть похожее и вот в этом

Дописів
    28 619

Типово

и в этом вся трабла о которой я говорила минимум лет 5 назад.
    Я об этом говорю еще со времен Кучмы. Демократия подразумевает, как минимум, три компонента - способ создания власти, способ ее контроля, и способ реализации ответственности. Украина пока освоила только первый пункт.

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    пишут что где то так

тады штаты сможет посетить исключительно глава,остальные ближайшее село "Кобеляки".

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Я об этом говорю еще со времен Кучмы. Демократия подразумевает, как минимум, три компонента - способ создания власти, способ ее контроля, и способ реализации ответственности. Украина пока освоила только первый пункт.
    Да и два последних уже из области фантастики.К сожалению.

Дописів
    24 778

Типово

тады штаты сможет посетить исключительно глава,остальные ближайшее село "Кобеляки".
    Это ещё под вопросом: Кобеляки не село а райцентр
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Типово

«Ми воюємо на Сході України задля того, щоб звільнити українські землі від російського ворога, щоб на мирній території, поки добровольці та армія стоять на опорних пунктах - був мир, порядок, а громадяни, активісти, влада - могли відбудовувати сильну та чесну Україну. Щоб реформи - були не тільки на словах та для друзів з ЄС. Щоб люди мали право голосу, щоб з людьми «рахувалися», щоб свобода зібрань в Україні була. Щоб просто була свобода. За яку ми всі вийшли колись на Майдан. Але ж ніяким чином не для того, щоб «реформований» беркут в новісенькій формі поліції ставив українців на коліна. Поки гине цвіт нації - ви собі відбудовуєте ту саму «систему» Яника і ко. Тільки більш масштабну. Красиво завуальовану. Ми - активісти Майдану - привели вас, тварі ненежерні, до влади. Ми вас її і позбавимо. Тільки це вже буде далеееко не 14 рік... Це не підтримка чиїхось ідей чи поглядів. Це проти свавілля влади, яке вже конкретно допікло», - пишет героический командир добровольцев-правосеков Дмитро Коцюбайло.

В Фейсбуке появился флешмоб: "Я учасник АТО і я не стану на коліна! Я обурений жорстоким побиттям моїх побратимів у Києві! "

«Мета флешмобу: Підтримати морально побитих та затриманих силовиками хлопців, показати владним структурам що ми вільні громадяни демократичної країни! Хто бажає підтримати флешмоб але не є учасником АТО, може написати "Я волонтер і я не стану на коліна..." або "Я українець і я не стану на коліна…" Як що сьогодні, ми будемо мовчати, то завтра нас будуть ставити на коліна за любий протест в кожному місті та в кожному подвір’ї!», - пишут в соцсетях защитники Украины.

«Я українка, патріот, учасник АТО, і я обурена побиттям мітингувальників у Києві! Можна по-різному ставитися до мети їх зібрання, але діям "мусорів" немає виправдання!» - выскажется в Фейсбуке боец 46-ого батальона ВСУ Марина Валицкая.

https://antikor.com.ua/articles/2246...tijami_v_kieve
    Наша сила - в єдності!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Пишуть, що 2 перші фото 2014 року ...

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

https://censor.net.ua/news/3054025/e...ergeya_klyueva

НУ давайте, "прикрученные" порохососы ... поведайте нам об этой "победе"

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  28471952_10155416363309537_4653757526327916042_n.jpg
Переглядів: 185
Розмір:  70,7 КБ
ID:	2168947
    Востаннє редагував каратель: 05.03.2018 о 22:10
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Сторінка 2181 з 3205 ПершаПерша ... 11811681208121312171217221732174217521762177217821792180218121822183218421852186218721882189219021912231228126813181 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті