| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
немного про хорошую зарплату
"Посольство США декларує, що у патрульних недостатня заробітня плата"
або "як я вперше в житті відчув себе людиною третього сорту"
"В червні вже спланував гайнути до свого друга, який навчається на магісттратурі в Балтімор
і затусити 2 тижні в Вашингтоні, Філадельфії, Нью Йорку ясношо ну і може Ніагара якась..
і от! мій номерок на табло і підходжу до віконечка, звідти якраз відходить дівчинка, якій чомусь відмовили,
вітаємось з Консульським офіцером (розмовляє російською):
*приблизний діалог*
- яке у вас звання?
- старший лейтенант
- є у вас знайомі в сша
- Так, друг на магістратурі навчається до липня
- Ярослав?
- Так, Ярослав
- У вас же в поліції зарплата маленька мабуть? (дивиться цифру в анкеті)
- та нормальна, на подорожі вистачає (звичайно на поліцейську з.п. сильно світом не наподорожуєшся, але ж є роздруківки з усіх кредиток)
- Нерухомість у вас є?
- так, 3 квартири
- ваша особиста?
- спільна власність з батьками
- (чомусь значно підвищує тон) ваша особиста нерухомість є? щось придбали за останні 2 роки?
- ні, немає потреби
- значить немає.. *звук штампа на якомусь папірці*
ми не можемо дозволити вам поїздку до сполучених штатів,
ми вважаємо, що у вас недостатньо коштів для такої поїздки. Допобачення.
Друзі питали чи буду ще раз подаватися.. а що у мене найближчим часом може змінитися?
Піднімуть зарплату? Не передбачається ні, не буду..
тепер от третій день сиджу і переконую себе в тому, що не так вже й хотілось.."
---
Так что все оно относительно,
относительно зарплаты,
а хорошо - там где нас нет))
Солом'янський районний суд Києва наклав повторний арешт на майно сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олександра.
Як зазначається, суд повторно арештував майно сина Авакова, а саме: квартиру і три паркомісця в Києві по вул. Протасов Яр, 8, а також квартиру в центрі Харкова по вул. Мироносицькій, 22. Нагадаємо, попереднє рішення суду про арешт майна сина Авакова було скасовано у грудні 2017 року рішенням Апеляційного суду Києва. Тоді суд вирішив задовольнити апеляційну скаргу адвоката Авакова.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/sud-povt...520245181.html
---------------------
--------------------------------
відімо, Аваков забагато портфєлєй хоче в нових коаліційних умовах -угодах.
Ну теперь уже точно посадят ))
Без подписи
Лутковская призвала Луценко провести расследование правонарушений со стороны правоохранителей при разгоне палаточного городка под Радой
В офисе украинского омбудсмена Валерии Лутковской заявили, что в ходе разгона палаточного городка у Верховной Рады правоохранители грубо нарушали закон Украины "О Национальной полиции", которым запрещено наносить удары по голове, шее, ключичной области, половым органам, пояснице и в живот.
Сегодня 13.28
http://gordonua.com/news/politics/lu...oy-234824.html
и в этом вся трабла о которой я говорила минимум лет 5 назад.За все время начиная с момента незвисимости ни один не ответил за время своего гавноправления.А ежели безнаказанно "править" можно,то что ж все хотят то?Так и будет.Одни заменяют других,гавноворот в природе а бабло все одно в своем кругу болтается ну а народ может только возмущаться .Изменить это я хз как .Одноразово стать всей страной и не на майданах а просто остановить все в знак протеста.Когда страна остановится,эти сволочи взвоют.Майданы ни к чему не приводят,вернее приводят к людским смертям
очень показательно, что уже у начальника фигура как у нашего зауруса - с "эпигастральной тяжестью", как будто он тройню вынашивает
а у бальших начальников все настолько грустно, что их кокетливо прикрыли цветочными горшками
Кстати, мне одному показалось, что на днях полиция била митинговальщиков как-то по-гуманному, по-доброму, по-европейски?
При преступной панде менты намного более люто хреначили дубиналом.
«Ми воюємо на Сході України задля того, щоб звільнити українські землі від російського ворога, щоб на мирній території, поки добровольці та армія стоять на опорних пунктах - був мир, порядок, а громадяни, активісти, влада - могли відбудовувати сильну та чесну Україну. Щоб реформи - були не тільки на словах та для друзів з ЄС. Щоб люди мали право голосу, щоб з людьми «рахувалися», щоб свобода зібрань в Україні була. Щоб просто була свобода. За яку ми всі вийшли колись на Майдан. Але ж ніяким чином не для того, щоб «реформований» беркут в новісенькій формі поліції ставив українців на коліна. Поки гине цвіт нації - ви собі відбудовуєте ту саму «систему» Яника і ко. Тільки більш масштабну. Красиво завуальовану. Ми - активісти Майдану - привели вас, тварі ненежерні, до влади. Ми вас її і позбавимо. Тільки це вже буде далеееко не 14 рік... Це не підтримка чиїхось ідей чи поглядів. Це проти свавілля влади, яке вже конкретно допікло», - пишет героический командир добровольцев-правосеков Дмитро Коцюбайло.
В Фейсбуке появился флешмоб: "Я учасник АТО і я не стану на коліна! Я обурений жорстоким побиттям моїх побратимів у Києві! "
«Мета флешмобу: Підтримати морально побитих та затриманих силовиками хлопців, показати владним структурам що ми вільні громадяни демократичної країни! Хто бажає підтримати флешмоб але не є учасником АТО, може написати "Я волонтер і я не стану на коліна..." або "Я українець і я не стану на коліна…" Як що сьогодні, ми будемо мовчати, то завтра нас будуть ставити на коліна за любий протест в кожному місті та в кожному подвір’ї!», - пишут в соцсетях защитники Украины.
«Я українка, патріот, учасник АТО, і я обурена побиттям мітингувальників у Києві! Можна по-різному ставитися до мети їх зібрання, але діям "мусорів" немає виправдання!» - выскажется в Фейсбуке боец 46-ого батальона ВСУ Марина Валицкая.
https://antikor.com.ua/articles/2246...tijami_v_kieve
Наша сила - в єдності!
https://censor.net.ua/news/3054025/e...ergeya_klyueva
НУ давайте, "прикрученные" порохососы ... поведайте нам об этой "победе"
![]()
Востаннє редагував каратель: 05.03.2018 о 22:10
Здесь ничего хорошего уже не случится …
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks