і знову я цікавлюся похиленою ялинкою на Яворницького - одразу над Каскадом.
чому за неї так чіпляються? підпорки-циркулі якісь..нащо ця ганьба? зрубати та нову посадити - чому ні?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
і знову я цікавлюся похиленою ялинкою на Яворницького - одразу над Каскадом.
чому за неї так чіпляються? підпорки-циркулі якісь..нащо ця ганьба? зрубати та нову посадити - чому ні?
Вас не поймешь. Столетние деревья падают и бьют машины и убивают людей - хреново. Спиливают такие деревья - опять кАзлы.
ИМХО надо выпиливать. Правда делать это постепенно и заменяя молодыми. Другое дело что 30 лет этого никто не делал, поэтому "постепенно" немного опоздало.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Кстати, а не хочет ли департамент благоустрою занятся так называемым торговым центром ротонда -круглая стеклянная пристройка к ЦУМу. Уже лет 10 это стеклянное позорище с прострелеными стеклами и траншеями внутри маячит в центре города.
А що тут розуміти. Не треба бути навіть фахівцем, щоб побачити, що це масове знищення зелених насаджень не має нічого спільного ні з омолодженням, ні з турботою ( нібито) про зручності і безпеку мешканців.
Минулої весни ці "природоохоронці" виправдовували "омолодження" дерев до стану телеграфного стовпа тим, що бракувало ресурсів і часу. Хто чи що заважає їм робити це нормально зараз, посеред зими?
Адже очевидно, що для нормального росту у дерева мають залишитись принаймі частина гілок з листям, а не тільки стовбур, впритул оточений асфальтом. Те, що робиться зараз - лише формально розтягнуте в часі знищення.
Саме так. У нашому дворі залишился аварійні тополі, які обрубали, але залишили, а от здорове дерево знищили, хоча хтось там побачив "гниль". Мене більш за все обурює, що йде тотальне знищення дерев без будь-якого відновлення - жодного посадженого хоча б кущика!![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Сейчас по второму кругу пойдет - что мало посадить и в условиях города дерево вырастить не возможно. ибо его надо поливать, а в наше время это очень дорого и позволить себе это могли только в почившем совке и поэтому старые не резать и новые не садить. тема про "Днепропетровск город - сад", страницу искать лень.
предлагать каждому из сотен квартир вокруг раз в неделю выйти с ведром воды - совком назовете, ибо это должны делать специальные люди за зарплату
Посаженные по соседней улице деревья все лето поливали 2-3 раза в неделю. Да-да! Это не шутка - ехала поливалка, останавливалась возле каждого посаженного дерева (посадили весной и не мало) рядом шел дядька со шлангом и хорошенько поливал. А во дворе, считаю, это не их забота. Хотите деревья - сажайте и поливайте!
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Давайте відділяти мух від котлет. Те що не йде выдновлення - бесперечно погано. І тут я згоден що з цим потрібно працювати.
Але старі треба вирубувати. І відсутність молодих дерев не привід для припинення прибирання старих.
Я теж колись думав такі великі дерева цеж круто - тінь влітку і все таке. Але згодом після ен-ної кількості нещасних випадків подумав і зрозумів що таки да - все що вище 10 метрів треба безжально рубати. Я маю на увазы житлову зону. Парки, сквери і т.п. - звичайно окрема розмова.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Зі старих дерев їх ціквлять лише ті, що добре продаються на дрова, а тополі, які реально небезпечні (бо похилились), їх не приваблюють. Порубали і нещодавно висаджені дерева. То ж мухі літають поза котлетами.
Не надо передёргивать. Деревья во дворе уничтожают не первый год, но взамен ничего не садят.
Кстати, практически все деревья (кроме тополей), которые сейчас активно уничтожаются, были посажены как раз нами - жильцами.
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Да, к счастью, несколько деревьев (вербы) во дворе мы всё же посадили в прошлом году, но когда там они вырастут...
простите, никого не хочу обидеть - виноваты в этом как раз сами жильцы. потому что хозяина нет. если я правильно понимаю, то за каждым домом закреплена придомовая территория (а в условиях плотной затройки свободных участков нет). по законам дом, земля под ним и придомовая территория отходит владельцам дома как совладельцам - и никакой зеленстрой не сунется к вам во двор если вы не позовете (правда и если дерево упадет - отвечать совладельцам). А так у вас сейчас хозяйничает ЖЭК\зеленстрой и все кому не лень
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks