лозунг так и просится...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
лозунг так и просится...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
біля бордюра на дорозі 50 см завширшки смуга снігу-каші, який не розтанув. водії паркують свої корита не біля бордюра на цій каші, а впритул до цієї смуги.
чому? колеса це ж не діряве старе взуття. стоять автівки майже посередині дороги.
Денег попилить, зачем ж еще![]()
Я не видел и надеюсь таки вражеский вброс. Бо уфошки на остановках это даже круче чемскотовозкимашины для перевозки брродячих животных с кондиционером.
Т.е. я не против конечно ни уфошек ни кондишинов вринципе, но толкьо после того как все станут довольны зарплатой, качеством услуг и прочими более важными вещами. Включая отсувствие снега и луж от него )))
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
в європах є такі зупинки?
28 декабря 2016,*12:35 Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/ukrayina/noveyshie...re-776255.html
так те уфо в тот же час после фото и унесли. вікладівали фотофакті...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Они их в кульках до дорог и остановок носили.Шо не попадалось?
не, я на Тополь не попадался последние дни)))
если заеду, буду глядеть в оба
Та ладно никак... было бы желание
надо пользоваться адекватным инструментарием - а то привыкли шо все электронное....
Туалетную бумагу электронную таким "смартфонным" хорошо б было! - отмотайте с приложения...
А галоши еще продаются? Из дому до машины надо как то дойти)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks