та по факту "за их счет" ваще не существует. это кино оплачивает, оплачивал и будет оплачивать потребитель.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
та по факту "за их счет" ваще не существует. это кино оплачивает, оплачивал и будет оплачивать потребитель.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
и даже те, хто поставил счетчик за свое бабло...оплачивал, оплачивает и будет оплачивать установку счетчиков х.з. кому и куда)))))
абсурд-с.
Я не проти, але коли мова саме про загальнобудинковий пристрій, то ОСМД, згідно Статуту приймає рішення, вправі прийняти таке рішення, бо воно стосується будинку, яким управляє ОСМД.
Інша справа, що відмова від загальнобудинкового пристрою аж ніяк не дорівнює відмові абонентів від встановлення індивідуальних пристроїв обліку газу. І, скоріше за все, саме на цьому грунтується згадане рішення суду.
Ще раз, ОСМД має право "рєшать за всєх" згідно свого Статуту. В якому прописано, що такі-то рішення приймають загальні збори ОСМД, на яких обов'язковий кворум. І переважна більшість голосів (а це і є "каждий за сєбя"). А інакше, навіщо те ОСМД, якщо його рішення нічого не варті? І рішення якогось заштатного суду не можна брати у нашій країні за еталон, бо десь на іншому її кінці приймають діаметрально протилежну ухвалу і теж повністю обгрунтовану законодавством. Прецедентне право у нас не діє. Не діє і крапка.
Інша справа, що загальнобудинкові лічильники газу самі по собі поза законом і якісь ліві нарахування на підставі їх відсутності чи наявності теж. І саме ці питання треба виносити в суд. А не хто там колективно відмовився чи ні від тих лічильникіів.
"Колхозний" лічильник - це виключно облік газу для постачальників, хочеться їм - хай ставлять. Нарахування ж плати за споживання, що грунтується на показаннях цих приладів - питання до суду. І краще до Конституційного, бо поодинці ходити споживачі будуть роками.
З.І. Читаю цю всю хрінь і так радію, що лічильник (індивідуальний) у нас поставили раніше, ніж почалася ця котовасія![]()
У нас весь будинок з лічильниками.
Чесно, якщо відрублять газ (теоретично), то я сильно страждати не буду. У мене електричні кухонні девайси дозволяють готувати все те саме, що з газом. Ну може додам плитку, якщо перфоманс затягнеться. В цій всій ситуації мене більше хвилюють нарахування по граничним тарифам, які оскаржити можна лише через суд. І то ще не факт як скоро це вийде у тих, хто звернеться з подібними питанням (я маю на увазі строк від початку до переможного кінця).
А у нас на дом из 80 квартир, счетчики стоят максимум у 5-10 человек, так что они тоже попадают под раздачу, и они уж точно не будут в случае чего участвовать в сборе денег на установку домового счетчика.
Электроприборы это хорошо, НО когда они появятся сразу у всех, ещё и в зимний период...сколько проживет домовая электропроводка ??? то-то же![]()
гггы. А те, хто платит по граничному тарифу...платят за установку счетчиков еще больше)))
Ну у кожного ж своя ситуація у будинку. У нас все з проводкою добре, т.к. будинок після реконструкції. І навіть замінена частина силового кабелю від стовба у будинок, до заміни були проблеми з електропостачанням у зимовий час саме по вказаним вами причинам - всі грілися.
Тому, ремарка про мою радість стосується лише конкретно моєї ситуації. Не поставили б індивідуальний лічильник, стояло б питання про навішування загальнобудинкового, для двох необлічильнених у будинку квартир. Газовики порахували просто, що їм вигідніше доставити два індивідуальні прилади. У нашому випадку, звичайно.
Так а если всем они обрежут газ...с чего они будут жить эти газюки?
Интересно то, что даже для того, чтобы этот газ обрезали, нужно пойти к ним (в рабочий, между прочим, день) отстоять в очереди и попросить..
Мы счастливцы. Нашему дому за сентябрь выставили счет по счетчику - который никто не видел, ящик для счетчика видели и все - по 19 кубов на человека. Что нужно делать, чтоб набежало больше их граничного тарифа - не представляю.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks