Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 832 з 1442 ПершаПерша ... 3327327828228238248258268278288298308318328338348358368378388398408418428829321332 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 28829, показано з 16 621 по 16 640.

Тема: Дніпропетровськгаз збут | Днепрогаз

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 053

Типово

та по факту "за их счет" ваще не существует. это кино оплачивает, оплачивал и будет оплачивать потребитель.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    та по факту "за их счет" ваще не существует. это кино оплачивает, оплачивал и будет оплачивать потребитель.
    мы (абоненты, потребители) оплачиваем счетчики в тарифах на газ, они туда заложены.

а вот ставить счетчики газюки должны за свои. то есть за наши конечно, но которые мы им уже оплатили же ж, теперь то деньги уже их. были наши - стали не наши.
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 053

Типово

и даже те, хто поставил счетчик за свое бабло...оплачивал, оплачивает и будет оплачивать установку счетчиков х.з. кому и куда)))))

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

и даже те, хто поставил счетчик за свое бабло...оплачивал, оплачивает и будет оплачивать установку счетчиков х.з. кому и куда)))))
    да. печально, но факт
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 053

Типово

абсурд-с.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Sunlia Переглянути допис
    Nat, не буду сейчас искать, долго) Но в судебном решени 9по - моему по Полтавской области) прописано, что отказ должен быть личным. Никакое ОСМД не может за собственника решить и поставить подпись против счетчика)
    Я не проти, але коли мова саме про загальнобудинковий пристрій, то ОСМД, згідно Статуту приймає рішення, вправі прийняти таке рішення, бо воно стосується будинку, яким управляє ОСМД.
    Інша справа, що відмова від загальнобудинкового пристрою аж ніяк не дорівнює відмові абонентів від встановлення індивідуальних пристроїв обліку газу. І, скоріше за все, саме на цьому грунтується згадане рішення суду.

Звідки Ви
    Днепропетровск - Каменское ;)
    Дописів
    13 638

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Я не проти, але коли мова саме про загальнобудинковий пристрій, то ОСМД, згідно Статуту приймає рішення, вправі прийняти таке рішення, бо воно стосується будинку, яким управляє ОСМД.
    Інша справа, що відмова від загальнобудинкового пристрою аж ніяк не дорівнює відмові абонентів від встановлення індивідуальних пристроїв обліку газу. І, скоріше за все, саме на цьому грунтується згадане рішення суду.
    нет и нет)
    Речь идет только про общедомовой счетчик. Не может и не имеет право ОСМД решать за всех)
    Заколки и бантики, ободки ручной работы

Звідки Ви
    Дописів
    13 638

Типово

Цитата Допис від tatta72 Переглянути допис
    интересненько, а чей это они не пишут в своей писульки от какого это счетчика за средства газовой компании вы отказались?
    Мне кажется надо написать официальный ответ, что вы не отказывались от установки ИНДИВИДУАЛЬНОГО счетчика, а тем более настаиваете на этом согласно законодательству. Тут надо красиво юридически сформулировать. Причем письмо надо зарегистрировать лично у них или отправить с уведомлением и описью, чтобы квитанция осталась
    я вчера с описью,, уведомлением и курьером отправила,чтоб наверняка. А то будет на почте валяться, пока газюки не заберут сами)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

чем ближе срок, тем "жарче"
    Я бы сказал, веселее и интереснее станет после 1.01.18 , когда спалят пару машин газюков и посчитают зубы их работникам....а шо полиция??? а ни шо, те же люди, которым тоже будут обрезать газ...

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

нет и нет)
    Речь идет только про общедомовой счетчик. Не может и не имеет право ОСМД решать за всех)
    Ще раз, ОСМД має право "рєшать за всєх" згідно свого Статуту. В якому прописано, що такі-то рішення приймають загальні збори ОСМД, на яких обов'язковий кворум. І переважна більшість голосів (а це і є "каждий за сєбя"). А інакше, навіщо те ОСМД, якщо його рішення нічого не варті? І рішення якогось заштатного суду не можна брати у нашій країні за еталон, бо десь на іншому її кінці приймають діаметрально протилежну ухвалу і теж повністю обгрунтовану законодавством. Прецедентне право у нас не діє. Не діє і крапка.
    Інша справа, що загальнобудинкові лічильники газу самі по собі поза законом і якісь ліві нарахування на підставі їх відсутності чи наявності теж. І саме ці питання треба виносити в суд. А не хто там колективно відмовився чи ні від тих лічильникіів.
    "Колхозний" лічильник - це виключно облік газу для постачальників, хочеться їм - хай ставлять. Нарахування ж плати за споживання, що грунтується на показаннях цих приладів - питання до суду. І краще до Конституційного, бо поодинці ходити споживачі будуть роками.

З.І. Читаю цю всю хрінь і так радію, що лічильник (індивідуальний) у нас поставили раніше, ніж почалася ця котовасія

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

З.І. Читаю цю всю хрінь і так радію, що лічильник (індивідуальний) у нас поставили раніше, ніж почалася ця котовасія
    У нас у некоторых по стояку тоже такая радость была, а когда сказали что рубать будут всему дому сразу....больше они не улыбаются ...а вот теперь есть и письменное тому подтверждение....

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    У нас у некоторых по стояку тоже такая радость была, а когда сказали что рубать будут всему дому сразу....больше они не улыбаются ...а вот теперь есть и письменное тому подтверждение....
    У нас весь будинок з лічильниками.
    Чесно, якщо відрублять газ (теоретично), то я сильно страждати не буду. У мене електричні кухонні девайси дозволяють готувати все те саме, що з газом. Ну може додам плитку, якщо перфоманс затягнеться. В цій всій ситуації мене більше хвилюють нарахування по граничним тарифам, які оскаржити можна лише через суд. І то ще не факт як скоро це вийде у тих, хто звернеться з подібними питанням (я маю на увазі строк від початку до переможного кінця).

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Чесно, якщо відрублять газ (теоретично), то я сильно страждати не буду. У мене електричні кухонні девайси дозволяють готувати все те саме, що з газом. Ну може додам плитку, якщо перфоманс затягнеться. В цій всій ситуації мене більше хвилюють нарахування по граничним тарифам, які оскаржити можна лише через суд. І то ще не факт як скоро це вийде у тих, хто звернеться з подібними питанням (я маю на увазі строк від початку до переможного кінця).
    А у нас на дом из 80 квартир, счетчики стоят максимум у 5-10 человек, так что они тоже попадают под раздачу, и они уж точно не будут в случае чего участвовать в сборе денег на установку домового счетчика.
    Электроприборы это хорошо, НО когда они появятся сразу у всех, ещё и в зимний период...сколько проживет домовая электропроводка ??? то-то же

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 053

Типово

гггы. А те, хто платит по граничному тарифу...платят за установку счетчиков еще больше)))

Звідки Ви
    Дописів
    13 638

Типово

в лучшем случае полгода

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    А у нас на дом из 80 квартир, счетчики стоят максимум у 5-10 человек, так что они тоже попадают под раздачу, и уж точно не будут в случае чего участвовать в сборе денег на установку домового счетчика.
    Электроприборы это хорошо, НО когда они появятся сразу у всех, ещё и в зимний период...сколько проживет домовая электропроводка ??? то-то же
    Ну у кожного ж своя ситуація у будинку. У нас все з проводкою добре, т.к. будинок після реконструкції. І навіть замінена частина силового кабелю від стовба у будинок, до заміни були проблеми з електропостачанням у зимовий час саме по вказаним вами причинам - всі грілися.
    Тому, ремарка про мою радість стосується лише конкретно моєї ситуації. Не поставили б індивідуальний лічильник, стояло б питання про навішування загальнобудинкового, для двох необлічильнених у будинку квартир. Газовики порахували просто, що їм вигідніше доставити два індивідуальні прилади. У нашому випадку, звичайно.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

в лучшем случае полгода
    І це дуже оптимістичний варіант. Пів року мабуть лише всі документи зібрати для людини, яка працює. Боюсь, роботодавці не зрозуміють і не увійдуть в положення.

Звідки Ви
    Дописів
    13 638

Типово

І це дуже оптимістичний варіант. Пів року мабуть лише всі документи зібрати для людини, яка працює. Боюсь, роботодавці не зрозуміють і не увійдуть в положення.
    да)
    Вчера полдня провела на ксероксе и почте, чтобы этот гамуз документов отксерить и отправить)) Описи минут 20 заполняла) Это при условии, что все нужные документы и справки у меня были уже готовы и я не работаю)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Так а если всем они обрежут газ...с чего они будут жить эти газюки?

Дописів
    1 207

Типово

Интересно то, что даже для того, чтобы этот газ обрезали, нужно пойти к ним (в рабочий, между прочим, день) отстоять в очереди и попросить..
    Мы счастливцы. Нашему дому за сентябрь выставили счет по счетчику - который никто не видел, ящик для счетчика видели и все - по 19 кубов на человека. Что нужно делать, чтоб набежало больше их граничного тарифа - не представляю.

Сторінка 832 з 1442 ПершаПерша ... 3327327828228238248258268278288298308318328338348358368378388398408418428829321332 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті