Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 521 з 2220 ПершаПерша ... 2142147151151251351451551651751851952052152252352452552652752852953053157162110211521 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 10 401 по 10 420.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    1 156

Типово

Еще один говорит.....
    Небезпечним пунктом президентського законопроекту про реінтеграцію Донбасу є легітимізація Мінських домовленостей в правовому полі.
    "Щоб назвати все своїми іменами, треба було б виконати Конституцію і закон про правовий режим воєнного стану, що зобов’язують Президента або того, хто виконує його обов’язки, під час виникнення загрози територіальній цілісності і суверенітету проголосити воєнний стан. Це не питання його вибору, а зобов’язання! Оскільки цього не було зроблено, маємо низку проблем: зокрема, військовополонені не мають відповідного статусу, цивільні громадяни не забезпечені елементарними умовами для життя, військові дії ведуться з житлових кварталів тощо", - наголосив політик.
    "Українській правді" прокоментував внесені законопроекти колишній член політичної підгрупи Мінської ТКГ Роман Безсмертний.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Я не Провидиця з Матриці, що скажу і що робитиму - не знаю; залежно від обставин.
    Це не відповідь.
    Для повноти картини пропоную і вам відповісти на це питання , припускаючи, що здасть країну Порошенко.
    Я ВМІЮ визнавати власні помилки і нести за них відповідальність. Якщо таке, не дай Боже, станеться, я ВИЗНАЮ, що помилялалась щодо нього та буду крити його матом так, як нікого іншого. Але вирогідність того, що це станеться, мізерна, тому що він вже четвертий рік при владі, але жодної ознаки того, що він здає країну, я не бачу. Помилки у його діях є - і багато. Бездіяльність у багатьох питаннях теж є, невиконані обіцянки тим більше. Але здачі країни агресору немає, навіть навпаки.
    Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    Не переживай: ты в эту категорию не входишь.
    Цитата Допис від Веталь Переглянути допис
    Всем отделом небось статью придумывали ?[/I]
    Ну, конечно! Причём, еще два года назад. Персонально для тебя! Понравилось?
    Цитата Допис від blom Переглянути допис
    Это отетот Кроль?
    Понятия не имею.

Дописів
    1 156

Типово

Понятия не имею.
    По крайней мере откровенно.

Дописів
    22 011

Типово

Самое лучшее что может сделать Петя для себя и страны и сохранения своих бизнесов, так это импичмент объявить для себя "я устал, я ухожу", или сделать этот сценарий возможным, иначе пздц стране ... Петя заврался по самые гланды, заигрался с агрессором РФ ....

Дописів
    1 873

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Самое лучшее что может сделать Петя для себя и страны и сохранения своих бизнесов, так это импичмент объявить для себя "я устал, я ухожу", или сделать этот сценарий возможным, иначе пздц стране ... Петя заврался по самые гланды, заигрался с агрессором РФ ....
    Не напомнишь ли какое второе обязательное условие для обьявления мухожука?
    А у вас есть квадрат диаметром 16 или 18?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Новый закон о реинтеграции Донбасса: еще один гвоздь в гробик «неньки»?
    https://durdom.in.ua/ru/main/article...id/31426.phtml
    Можна подумати, що ті бандюки, гірші за цих. Вони одного поля ягоди.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    3 279

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Можна подумати, що ті бандюки, гірші за цих. Вони одного поля ягоди.
    Та шо-то я стал сомневаться немного.
    То, что написано по ссылке вроде как и плохо. Даже не вроде как, а просто плохо.
    Но почитал еще мнения ботвы... и взяло меня сомнение.
    Еще бы сам законопроект прочесть, для полной ясности.
    Основные тезисы ботвы:
    1. Россия является страной-агрессором, оккупировавшей украинские территории в Донецкой и Луганской областях.
    Очень подробно расписаны способы и методы действий российских оккупантов: от постоянных обстрелов гражданских объектов до введения российского рубля как единой валюты в ОРДЛО. "Деятельность вооруженных сил и других военных формирований РФ и оккупационной администрации РФ, которая противоречит нормам международного гуманитарного права, является незаконной.
    2. указано, что Украина не несет ответственности за происходящее в ОРДЛО, в то же время у граждан Украины и самого государства остаются все права собственности на имущество, оставшееся на оккупированных землях. А также содержится отсылка к 51 статье Устава ООН, который подтверждает право Украины на самооборону от вооруженного нападения
    3. Закрепляется реальное и давно сложившееся положение дел, когда именно РФ полноценно присутствует на Донбассе, несет всю ответственность за происходящее там, а общую ситуацию никак нельзя свести к понятию "антитеррористическая операция".
    4. Закрепление за Россией статуса агрессоров не даст ей возможности делегировать своих солдат для миротворческой миссии ООН на Донбассе.
    5. Создается единый оперативный штаб, к которому переходит фактически вся полнота власти в зоне конфликта. Так, штабу будут подчиняться вооруженные силы, МВД, Национальная полиция, другие вооруженные формирования, он будет также контролировать и координировать военные или военно-гражданские администрации на местах.
    6. Продлевается т.н. "особый статус" для Донбасса.
    Это скорее хорошо. Точнее - просто хорошо.
    Где же лежит истина?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Та шо-то я стал сомневаться немного.
    То, что написано по ссылке вроде как и плохо. Даже не вроде как, а просто плохо.
    Но почитал еще мнения ботвы... и взяло меня сомнение.
    Еще бы сам законопроект прочесть, для полной ясности.
    Основные тезисы ботвы:
    1. Россия является страной-агрессором, оккупировавшей украинские территории в Донецкой и Луганской областях.
    Очень подробно расписаны способы и методы действий российских оккупантов: от постоянных обстрелов гражданских объектов до введения российского рубля как единой валюты в ОРДЛО. "Деятельность вооруженных сил и других военных формирований РФ и оккупационной администрации РФ, которая противоречит нормам международного гуманитарного права, является незаконной.
    2. указано, что Украина не несет ответственности за происходящее в ОРДЛО, в то же время у граждан Украины и самого государства остаются все права собственности на имущество, оставшееся на оккупированных землях. А также содержится отсылка к 51 статье Устава ООН, который подтверждает право Украины на самооборону от вооруженного нападения
    3. Закрепляется реальное и давно сложившееся положение дел, когда именно РФ полноценно присутствует на Донбассе, несет всю ответственность за происходящее там, а общую ситуацию никак нельзя свести к понятию "антитеррористическая операция".
    4. Закрепление за Россией статуса агрессоров не даст ей возможности делегировать своих солдат для миротворческой миссии ООН на Донбассе.
    5. Создается единый оперативный штаб, к которому переходит фактически вся полнота власти в зоне конфликта. Так, штабу будут подчиняться вооруженные силы, МВД, Национальная полиция, другие вооруженные формирования, он будет также контролировать и координировать военные или военно-гражданские администрации на местах.
    6. Продлевается т.н. "особый статус" для Донбасса.
    Это скорее хорошо. Точнее - просто хорошо.
    Где же лежит истина?
    Істина в тому, що Лугандон краще за все звільнювати військовим шляхом, а це значні втрати наших українських солдатів.
    Справа в тому, що йде повільна боротьба з Росією з не військовими методами об'єднаного Заходу, на Україна припадає у цій боротьбі своя частина.
    Визнання Росію агресором змінює статус при перемовинах, як Росії, так України.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    І хто ж замість шоколадного? В Україні багато хто грає з агресором, навіть на стороні агресора.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Дави их Алексеевич(с)
    Так? Дейнерис?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Це не відповідь.

Я ВМІЮ визнавати власні помилки і нести за них відповідальність. Якщо таке, не дай Боже, станеться, я ВИЗНАЮ, що помилялалась щодо нього та буду крити його матом так, як нікого іншого. Але вирогідність того, що це станеться, мізерна, .
    Ні, це відповідь. Якщо ви звичайна людина, а не згадана кіношна ясновидиця, детально планувати наперед свої дії в незвичній і невизначеній ситуації ви навряд чи зможете. Пояснювати можу, але це довго.

А те, чим ви будете займатись - визнавати, крити, рвати на собі волосся чи одежу, качатись по підлозі - ці подробиці є вашою особистою справою, бо це - емоції, а не дії.

Ознак здачі дійсно нібито й немає. Тепер подумайте. яким би чином це зробила жахлива Тимошенко. Як би вона здала країну, коли у нас стільки патріотів, і лише жалюгідна купка ( як кажуть ) ватників, путінолизів і ще інших по списку. Он Янукович спробував уже, в більш сприятливій ситуації. А зараз це і подавно не вийде. Чи варто нагнітати істерію і надумані страхи?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Якщо ви звичайна людина, а не згадана кіношна ясновидиця, детально планувати наперед свої дії в незвичній і невизначеній ситуації ви навряд чи зможете
    А до чого тут плани?? Це не плани. Просто я знаю себе і знаю, на які події в мене бувають ті чи інші реації: що мене може обурити, що подарувати радість, що вивести з себе, тощо. Так і в цьому випадку: з вирогідністю у 99% я знаю, яка в мене може бути реакція, якщо дізнаюся, що Президант зрадив МОЮ Батьківщину. Що в цьому дивного?
    Тепер подумайте. яким би чином це зробила жахлива Тимошенко. Як би вона здала країну
    Ви мене питаєте??? Вибачте, але в мене немає досвіду зради країни - я цим ніколи не займалася навіть подумки. Спитайте краще в Беззеба - він більш досвідчений на цьому питанні.
    Он Янукович спробував уже, в більш сприятливій ситуації.
    І що? Не вийшло? Він майже ЗАВЕРШИВ цю справу! Його зупинили в останню мить. Але те, що він стиг накоїти, ми розгрібаємо вже четвертий рік і будемо ще довго розгрібати.
    Чи варто нагнітати істерію і надумані страхи?
    Ще раз питаю: Ви бажаєте перевітири це життям країни? Я - ні. "Бережёного Бог бережёт"(с). Щоб зрозуміти, що її категорично неможна допускати до крісла Президента, мені достатньо лише трьох фактів: кабального газового контракту, Савченко енд Міхо, а також того, що вона ніколи не голосує за ГАРНІ закони. Про те, що вона за ці три роки декілька разів літала до Москви, вже промовчу.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

-Куме,а куме,а кем запомнится Порошенко в истории Украины?
    -Очень просто:мужем Марины,ведущей аэробику на ахметовском канале Украина.
    Ремонт аудио,видео,бытовой техники-это к нам !
    Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

...

Сегодня парламент посетил Президент. Агитировал за какой-то ненужный закон о Донецкой и Луганской областях, в котором нет ни внятных норм, ни правового регулирования.Президент говорил о необходимости признать уже миллион признанную агрессором Россию.
    Только одно не совсем понятно. Почему Президент находит голоса за изменения в Конституцию и за ворох другого неликвидного парламентского мусора, а в Украине остаются до сих пор действующими:
    - положения Конституции об аренде Россией базы Черноморского Флота в АРК;
    - Харьковские украино-российские соглашения о продлении аренды украинской территории для российского флота;
    - договор о дружбе, сотрудничестве и партнёрстве с РФ.
    Чего не хватало у Президента и парламентского большинства, чтобы инициировать изменения и денонсацию этих актов?
    Если Президент считает Крым украинским, то почему ни разу не использовал право законодательной инициативы и не инициировал хотя бы формальное, для дальнейших международных процессов, изменение текста Конституции в части права на использование иностранных военных формирований.
    Суть этой короткой заметки в том, что все действия власти подчинены лишь дешевому пиару и телевизионному словоблудию на собственных же телевизионных каналах. Они полностью оторваны от реалий и уже не помнят и не понимают причин, взаимосвязей и последствий своих действий и инициатив. Они не подготовлены экономически, юридически и дипломатически
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Йоран, Вас не смущали пиар-обвинения Тимошенко в адрес Турчинова о сдаче Крыма?
    И немного иная, открывшаяся в последствии реальность

Тимошенко на секретном заседании СНБО по Крыму в 2014 году: Мы должны вести себя как голуби мира

Звідки Ви
    Св. Стефан
    Дописів
    19 726

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис

Тимошенко на секретном заседании СНБО по Крыму в 2014 году: Мы должны вести себя как голуби мира
    Лично меня смущало ЧТО ВАЩЕ ОНА ТАМ ДЕЛАЛА!!!!?!?!?
    Да на какой ее ваще из гаража выпускают!? (С) Мама не горюй
    Быть везде и всюду чужестранцем
    Вечным чужестранцем на Земле

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    . Щоб зрозуміти, що її категорично неможна допускати до крісла Президента, мені достатньо лише трьох фактів: кабального газового контракту, Савченко енд Міхо, а також того, що вона ніколи не голосує за ГАРНІ закони. Про те, що вона за ці три роки декілька разів літала до Москви, вже промовчу.
    Ну хто б сумнівався. Стандартний мінстецевий набір. Мінімально осучаснений, бо "вароффка" вже набило оскому, та і має непристойно смішний вигляд на тлі "досягнень" діючих урядовців, прокурорів і інших.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис

]
    Мені, як і Daishi, було незрозуміло, як вона на нараді опинилась і в якій іпостасі.

По заявах ЮВТ, як політика. Мене багато що бентежить. Я не знаю, яка вона, як економіст, а як політик - відверто слаба. Тому мій голос серед тих 2 310 050 відсутній.

По кримських подіях: чим далі, тим сильніше враження, що повну картину суспільство дізнається дуже не скоро. Є речі очевидні, наприклад, Устав, який зобов'язує вартового відкривати вогонь в обумовленій ситуації. А є туманні обмовки, натяки, які свідчать про дуже сильний тиск світових лідерів, який істотно впливав на рішення нової влади. Що було насправді і в яких пропорціях - як на мене, дізнаємось через багато років, і не факт, що повністю.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Мені, як і Daishi, було незрозуміло, як вона на нараді опинилась і в якій іпостасі.

По заявах ЮВТ, як політика. Мене багато що бентежить. Я не знаю, яка вона, як економіст, а як політик - відверто слаба. Тому мій голос серед тих 2 310 050 відсутній.

По кримських подіях: чим далі, тим сильніше враження, що повну картину суспільство дізнається дуже не скоро. Є речі очевидні, наприклад, Устав, який зобов'язує вартового відкривати вогонь в обумовленій ситуації. А є туманні обмовки, натяки, які свідчать про дуже сильний тиск світових лідерів, який істотно впливав на рішення нової влади. Що було насправді і в яких пропорціях - як на мене, дізнаємось через багато років, і не факт, що повністю.
    Ну який Устав і вартовий, коли пішов повним ходом злам постсовка. Росія вже не могла чекати, а після Майдану все одно пішли ті ідеологічні невідворотні зміни, що в Криму чи в Донбасі. Цей конфлікт, ця війна вирішує багато проблем, які були не вирішенні за попередні роки незалежності, а роль окремих політиків у глобальних процесах мізерна, могла впливати на події в нюансах.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Коалиция сильна , как никогда ... бугага ... сегодня около 60 голосов дали гомосеки и другой внефракционный сброд ...
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Сторінка 521 з 2220 ПершаПерша ... 2142147151151251351451551651751851952052152252352452552652752852953053157162110211521 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті