Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 520 з 2220 ПершаПерша ... 2042047051051151251351451551651751851952052152252352452552652752852953057062010201520 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 10 381 по 10 400.

Тема: Петр Порошенко

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Цитата Допис від FREGATIK Переглянути допис
    а вы видите кого то других в президенты
    Будь моя воля,я бы вообще эту должность упразднил,и оставил парламентскую республику,значительно подсократив состав
    Ремонт аудио,видео,бытовой техники-это к нам !
    Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Проблема була від початку, варто поглянути на список претендентів. Серед них на той час Порошенко, як на мене, заслужено вважався "кращим з гірших".
    З тих, хто зайняв наступні місця: 2. Тимошенко 3. Ляшко 4. Гриценко 5. Тігіпко 6. Добкін 7. Рабінович - кого б можна було обрати замість нього?
    А это наша общая вина,что нам дают выбор без выбора,нужно менять систему выборов и власти,иначе страны не будет,и дайте наконец этой дейнерис или снотворное или слабительное,чтобы не читать рулоны пропагандисткого бреда
    Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Веталь Переглянути допис
    и дайте наконец этой дейнерис или снотворное или слабительное,чтобы не читать рулоны пропагандисткого бреда
    Правильнее будет, если ты, наконец, застрелишься. Потому как от пропагандистского бреда ВАШЕГО СТАДА с форума ушло большое число интересных и умных форумчан!
    нужно менять систему выборов и власти,иначе страны не будет
    Да-да-да, страны не будет только в случае, если Порошенко останется у власти. А вот если его убрать, хотя система НЕ ПОМЕНЯНА и лучших кандидатур НЕТ, тогда страна точно будет спасена!
    Систему "мышления" рашиков-путинообожателей нужно в музей сдать, как идеальный образец маразма и извращённой логики.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

И вообще,мое личное мнение,надо выбирать не человека,а идею.Кстати хохма,по шиномонтажам Киева уже бегают сбушники,и просят стучать на тех,кто скупает старые шины)какая предусмотрительность перед 17 числом)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

по шиномонтажам Киева уже бегают сбушники,и просят стучать на тех,кто скупает старые шины)какая предусмотрительность перед 17 числом)
    Новую методичку из Ольгино прислали? Наконец-то, у тебя появилось свежее чтиво! Поздравляю!

Дописів
    2 314

Типово

И вообще,мое личное мнение,надо выбирать не человека,а идею.Кстати хохма,по шиномонтажам Киева уже бегают сбушники,и просят стучать на тех,кто скупает старые шины)какая предусмотрительность перед 17 числом)
    а что 17,если что у меня пару штук есть

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    [ А якщо ми, патріоти, виявимося правими і, вигравши, Юлька таки ЗДАСТЬ країну Х.лу, тоді Ви що скажете? .
    Ви, патріоти, таким самонавіюванням себе до енурезу і неврозів доведете. Будете здригатись від того, що поруч хтось це ім'я назве, зовсім не про Тимошенко згадуючи. При тому, що за довгі роки так і не вдалось почути більш переконливого обгрунтування хижих намірів підступної Юлії, аніж знамениті "хі-хі" поруч з хутіним.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ви, патріоти, таким самонавіюванням себе до енурезу і неврозів доведете. Будете здригатись від того, що поруч хтось це ім'я назве, зовсім не про Тимошенко згадуючи. При тому, що за довгі роки так і не вдалось почути більш переконливого обгрунтування хижих намірів підступної Юлії, аніж знамениті "хі-хі" поруч з хутіним.
    Честного и конкретного ответа я и не ждала.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Цитата Допис від FREGATIK Переглянути допис
    а что 17,если что у меня пару штук есть
    17 октября гражданские активисты будут собираться в Киеве с требованиями о принятии важнейших законов:создание антикоррупционных судов, отмена депутатской неприкосновенности, принятие нового избирательного закона.Остальные требования собираются сейчас при поездке по городам

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  22008032_1931665270492618_3195568842188661824_n.jpg
Переглядів: 35
Розмір:  34,7 КБ
ID:	2137299Дейнерис,ложись уже спать,водки нет,боярышника тоже,петр алексеевич играет

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Честного и конкретного ответа я и не ждала.
    Переконливих аргументів на підтвердження правоти вашого ставлення до ЮВТ я не чекав тим більше. Поскільки не зустрічав їх і від більш обізнаних персонажів, аніж ми, пересічні відвідувачі провінційного форуму.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Віктор Шишкін

2 ч ·

Завтра мінський колаборантський договорняк зрадник парошенко буде намагатись протягнути через закон про реінтеграцію. Україну сліто остаточно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

водки нет,боярышника тоже
    Ты выдул.
    Переконливих аргументів на підтвердження правоти вашого ставлення до ЮВТ я не чекав тим більше. Поскільки не зустрічав їх і від більш обізнаних персонажів, аніж ми, пересічні відвідувачі провінційного форуму.
    Ви погано читаєте? Я НЕ ПРОСИЛА підтверджень чи спростувань мого ставлення до тюльки. Також я НЕ ПРОСИЛА описувати ВАШЕ ставлення до неї чи до будь-кого іншого. Питання було більш ніж чітке: якщо станеться так, як я кажу, ЩО ВИ СКАЖЕТЕ? Ви не відповіли мені на це питання. І ніколи не відповісте. Бо відповіді у Вас НЕМАЄ. Ви настільки вірите в те, що все, що казали/писали про Тимошенко, брехня, що навіть не намагаєтеся допустити інші варіанти. А значить, і відповідь Вам просто не потрібна. А якщо таки станеться те, що я кажу, Ви або почнете співати те, що й всіляки беззеби-вєталі-сергови ("Я не голосував! Це не мій вибір! Це ви винні!"), або просто зникнете з форуму, як Беззеб з країни.
    автра мінський колаборантський договорняк зрадник парошенко буде намагатись протягнути через закон про реінтеграцію. Україну сліто остаточно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Эту статью просили передать лично Веталю, Пиночету, Беззебу, Ацтеку и пр. представителям стада зрадофилов. Т.е. тем, кто ненавидит Украину и фанатеет от паРаши, спит с портретом Х.ла в обнимку и выполняют все заповеди из раша-методичек. Проще говоря, предателям.
    Статья 2015 года, но с некоторыми поправками на год нынешний.

Как изменилась бы Украина, если бы к власти пришли патриоты?

От хочеться взяти і назвати війну війною, а не АТО, оголосити військовий стан і йти «перемагати без Порошенка».
    Взяти і всеукраїнськи мобілізувати тих «переможців», які «перемогли би без Порошенка», підняти їх задниці з диванів, відібрати в них айфони. Всіх хто хоче і далі командувати арміями в твітері чекатиме розстріл за дезертирство. Кордон з Польщею буде перекритий, звичайно.
    Взяти оцих «переможців», які вже би відвоювали Крим, Кубань і Сибір посадити в ржаві танки БТР і БМП, котрі заправлені патріотичним дизпаливом патріота Коломойського, вкраденим на Одеському НПЗ і так і не доставленим в ВСУ (тобто не посадити в незаправлені танки) і відправити перемагати.
    «Перемагальну» піхоту вдягнути в броніки з березового пруття, видані волонтерським фондом Корбана і суперволонтером Ледокаїном Гетьмана.

Автомобілі «переможців» експопріювати на користь держави, а в будинках розквартирувати солдат. Хулє, у нас-переможців військовий стан. Бізнес… ой який нафіг бізнес? Які податкові кодекси, які ставки оподаткування? Які курси долара? Що таке долар?…. ви про що? Всі перемагаємо, всі на фронті!

Перемагальних самок (вибачте, не можу назвати жінками тих, хто хоче «перемагати» життями чужих чоловіків, одночасно зависаючи в спа-салонах мирних міст), та от самкам-переможцям видати по куваллді і відправити на танкові заводи працювати за сухпайок і пляшку кефіру. Я думаю, враховуючи кількість ржавих танків у нашій армії самкам-патріотам прийдеться працювати годин так по 16 на добу.

Ми ж сповідуємо традиції сталіна, «мінські договоряняки» і перемир’я нас не влаштовують.

Всю цю переможну рать очолить Парасюк на карому коні, який як Вільям Воллес в «Хороброму серці» буде налаштовувати цю всю переможну рать на ржавих незаправлених танках на перемогу.
    Начальником Генштабу призначимо Соболєва, начальником паралельного Генштабу призначимо Семенченка. Шо би зливав всіх так, як у 2014 році. Коли пацани воювали, а воно в кафе пости строчило заради піару та проходження у владу.
    Ой нє! Парасюк — це зрада, Коханівський так каже який салон краси атакував замість офісу Медведчука, Йуля наш президент! Та шо контракт з ***лом підписала та ржала з ним, коли Грузію бомбили.
    Яка Йуля???!! — Саакашвілі наш президент! Прямо зі Швейцарії буде командувать, де з Коломойським зустрічався.
    Толя! Толя Гриценко повенен повести рать переможців на смертний бій з ворогом, він справжній полковник! Як ото тікав з Майдану в оточенні охоронців, так і тут буде землю загрибати.
    Ні! — Свобода прийде, порядок наведе! Тільки патріотична сила партіотів, здатна захистити країну! Так само, як коли Тягнибок піарився за рахунок Шувалова на Інтері…

Хоча… яка хрен разніца в тому, хто буде очолювати цю країну в останні дні її існування, тому що дебіли вирішили «перемагати»….

І так, шановні обіжені «патріоти» можете і далі тримати свої голови в жопі страуса, але для всіх, хто в голові має мозок, а не вату, цілком очевидно і зрозуміло, що Україна своїм існуванням, ми всі своїми життями, своїми мирними містами, повинні передусім завдячувати двом людям — Турчинову і Порошенку. Всі інші втопили би країну у ріках крові, а деякі рулеголові здали би все до правого берега Дніпра.

Ігор Ронович
    Востаннє редагував Дейнерис: 05.10.2017 о 01:30

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Про Порошенка та його опонентів

Кажуть, сьогодні т.з. “порохоботи” випрошують надбавку до зарплати пишучи улесливі слова про Порошенка, чим викликають надлишкові викиди метану в атмосферу в представників гуснявої і малогуснявої отари.
    Долучусь і я.

За останні 3 роки я побачив різні альтернативні моделі “їхньої держави”:

Я бачив як боротьбу за дешеві тарифи очолювала потворна карга, яка уклала кабальну газову угоду, за 2 роки “господарювання” набрала $23 млрд. кредитів і провалила все що тільки могла
    Я бачив як боротьбу з корупцією очолювали люди, які не можуть пояснити свої звязки з олігархами і походження своїх квартир
    Я бачив як боротьбу проти олігархів очолювала політична сила олігарха, який кинув 10 млн. вкладників на 140 млрд. грн. і подав судовий позов на Україну в розмірі $4,7 млрд.
    Я бачив як партія, лідер якої за 10 років не зміг вирішити питання сміття в очолюваному ним місті, відігнавши десятки інвесторів, намагається позиціонувати себе як реформаторська партія.
    Я бачив як боротьбу за права ветеранів очолюють аферисти з фейковими прізвищами, які завели людей в пастку і втекли з неї напередодні штурму, а потім зливали інформацію про шляхи відходу з Д****ьцево і влаштовували “блокади” в інтересах гусні.
    Я бачив як т.з. праві “партії” настільки “патріотичні” і настільки “революційні”, що все на що вони спромоглися – це водити хороводи в камуфляжах мирними містами, вигукуючи комуністичні гасла про тарифи і землю крестьянам.
    Я бачив як імпортний “реформатор”, найбільшим досягненням якого в Україні є “бе-бе-бе” настільки намагається “реформувати” Україну, що заради цього дозволив собі повторити подвиг губарєва.
    Я бачив як вусата тварина, яка розпродала і розвалила армію, а потім відпроваджувала з Майдану кримський беркут, розказувала, що потрібно кидати непідготовлених військових з кийками на захист Криму і Донбасу.
    Я бачу як з носія ідей “нє такіє русскіє” (навіть по відношенню до відвертих тварин), “нє твоя війна”, “автомобілі розвідки підриває недовіра” грубо намагаються зліпити Верховного Головнокомандувача армії воюючої країни і головного переговорника по Україні.
    Я бачу як повії, які працюють на кремлівські ЗМІ і не соромляться бути лакеями мгб днр, щодня лиють помиї на Порошенка.
    Я бачу як вся ця погань об’єдналась, намагаючись заспамлювати правками реформи, засміювати і применшувати будь-які зміни, я бачу як ця погань фактично дублює інформаційні меседжі кремля.

І я бачу як тяжко, з помилками, але впевнено, наполегливо і в правильному напрямку йде Порошенко, в той час як погань звідусіль дзявкає, намагається вхопити за штани завадивши руху вперед.
    А знаєте що основне? А основне те, що за 3,5 роки Порошенко не дав мені жодного приводу засумніватися в правильності свого вибору в 2014 і в тому, що він відстоює інтереси України.

Ігор Кріль

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Т Питання було більш ніж чітке: якщо станеться так, як я кажу, ЩО ВИ СКАЖЕТЕ?]
    Я не Провидиця з Матриці, що скажу і що робитиму - не знаю; залежно від обставин. Для повноти картини пропоную і вам відповісти на це питання , припускаючи, що здасть країну Порошенко. Ви ж допускаєте інші варіанти? От вам варіант.

Дописів
    24 778

Типово

Радует, что не я одна тут умная. Спасибо.
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

[QUOTE=Дейнерис;35321283]Эту статью просили передать лично Веталю, Пиночету, Беззебу, Ацтеку и пр. представителям стада зрадофилов.

Что ж ты так жестко то палишься ,а ? Всем отделом небось статью придумывали ?

Дописів
    1 156

Типово

Про Порошенка та його опонентів

Кажуть, сьогодні т.з. “порохоботи” випрошують надбавку до зарплати пишучи улесливі слова про Порошенка, чим викликають надлишкові викиди метану в атмосферу в представників гуснявої і малогуснявої отари.
    Долучусь і я.

За останні 3 роки я побачив різні альтернативні моделі “їхньої держави”:

Ігор Кріль
    Это отетот Кроль?
    27 марта 2008 года избран главой новой партии «Единый центр». Считается, что идейным вдохновителем создания новой партии выступил Виктор Балога.
    Нардеп 5-го скликання 04.2006-06.2007 від Блоку «Наша Україна», № 71 в списку. На час виборів: тимчасово не працював
    Нардеп 6-го скликання 11.2007-12.2012 від блоку «НУНС», № 40 в списку. На час виборів: тимчасово не працював

Дописів
    3 279

Типово

Новый закон о реинтеграции Донбасса: еще один гвоздь в гробик «неньки»?
    https://durdom.in.ua/ru/main/article...id/31426.phtml

Сторінка 520 з 2220 ПершаПерша ... 2042047051051151251351451551651751851952052152252352452552652752852953057062010201520 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті