| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
на узбіччі?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
чого? ні. цілком цивільний
живеш там і не в курсі що через дорогу діється?))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Да обязана то она обязана. Кто же с этим спорит. Ни цена проезда там такая что банально не хватает на уборку. Будет власть это сильно требовать останется совсем без общественного транспорта. Думаешь народу это больше понравится? Или ты думаешь что перевозчики за свой счет маршрутки мыть будут.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Та хай влада спробує розірвати хоч один договір за ненадання перевізником людських умов громадянам. Там подивимося що буде...
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Странно, почему Водила до сих пор не отписался по всему сказанному....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks