| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Платіжний чіп під рукою - вже реальність
Шведська залізнична компанія випробовує нову систему оплати за квитки.
Вона незвична - для проїзду достатньо просканувати руку.
http://www.bbc.com/ukrainian/media-4...lflow_facebook
а нам таке? бо е-квитки, судячи з усього, для міста це вже учорашній день.
Платний туалет на Побєдє, біля Сільпа працює до 17:00... Здається що він єдиний на масиві...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Хай Філатов дасть указівку зробити карту міста з туалетами платними і безкоштовними... для гостей міста... щоб усе було культурно.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
читаю ... ржу ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Шоб в маршрутках не воняло, необходимо маршрутки запретить ... и где вы там еще говорите воняет, в трамваях? тогда и их запретить ...
на крайний случай возобновить подачу ГВС в дома )
Эка тема сцанины тут народ зацепила....не менее актуальна чем грядущий отопительный сезон![]()
.. именно так мы и делаем. Потому что дом у нас кооперативный, и счета общие. Просто халявщикам это не понять. Они думают что они плохо живут из за того что вокруг них пидарасы, а они все в белом. В реале они просто не могут себя содержать. Ну и удержаться что бы не нассать в маршрутке тоже. Родители не приучили ссать в туалете. Потому что сами ссали где попало.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks