| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Лифты часто настроены так, что реагируют на вес. И маленький ребенок, который до этого ездил с другими детьми, один может застрять. Или лифт поедет с ним как пустой
А у ліфті з дорослими то вже не "пригода"?
aglaya я говорю о своем ребенке и лифте в моем подъезде. сама она ездит с лета, по собственно желанию, просто спасательница только сегодня прилетела.
Девочки, а кто у нас ролетами занимается? Точно помню у когото в подписи было, не помню у кого???
Я ангел,честно...только нимб на подзарядке)))
А няня не може в ліфті з дитиною?
І я правильно розумію, що няня охороняє вєлік, а дитина 4-х (правильно?) років сама у ліфті катається?
І так, я буду "в ліфті возіть", або будуть сходами бігти. Благо, старша привчена вже - у нас будинок без ліфта. І наступне житло у перспективі хоч і з ліфтом, але поверх там п'ятий і сходи нормальні.
Я якось не такаобезбашенасмілива, як ви
Підстава. Я, наприклад, той підпис з компа не помічаю, а в тапці взагалі її не відображає
Та які правила? То для лохів![]()
Nat няня и мама, могут практически все, что их попросят. да 4года сама, пока только вниз))
про дом без лифта, спасибо, что сказали правду![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks