| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
юлия ден я так живу))) и других не трогаю, хочу такого же отношения к себе.
я думаю, это асоциальность
... и неожиданно погладил кота(с)
В тему лифтов. Смотрели сюжет, когда двери лифта зажали женщину и потянули вверх? А всего лишь хотела в него зайти.
А теперь представьте, что это ребенок.
Блиск, может у Вас супер современный лифт, но все равно странное у Вас видение ситуации и отношение к ней.
Ви таки "странна", вибачте. От мене це все не смішить аж ніяк.
Я сама теж в основному живу по принципу "ви мене не трогайте і я не буду". Але я прекрасно розумію, що це не така вже й норма і набагато простіше, коли вмієш легко заводити знайомства і коли відкритіший до спілкування. Закритися завжди встигнеш, а от відкрити метафоричні двері, які довго були зачинені - це складна робота. І починати своє життя у "шафці"... ну такоє
ви не праві.
1. є правила.
2. вони не з повітря висмоктані, а взяті з життя.
3. що заважає малолітнім дітям пояснити, що треба або з домашніх когось покликати (подзвонити, наприклад), щоб забрали ліфтом, або почекати поки хтось дорослий не буде їхати і попросити супроводити на поверх??? це ж над усе безпека ваших дітей!
4. ви ніколи не задумувались, чому, наприклад, правилами користування передбачено, що спочатку заходять чоловіки, потім жінки, а вже потім діти? приклад нашого дому: чекала мама з коляскою. приїхав ліфт, вона, мабуть не думала/не читала правила і зібралася штовхати коляску в ліфт. і дуже вчасно побачила, що двері відкрилися, а кабінки немає. тільки шахта ліфта....
от тепер і відповідь - тільки дорослі максимально адекватно здатні оцінити безпечність ситуації. все інше - на ваш розсуд.
так а чому таки зло пішки? високий поверх? я, наприклад, на 25-му. то мені точно не альо ходити, ще й з дитиною, що погано ходить і дуже втомлюється
Nat дома, я же им дверь открыла, когда они пришли.
lago-naki
1и2 читала, может и з повитря, хз. автор лет сто как умер.
3. моим детям бы ооочень сильно попало, если бы они зашли с каким-то взрослым в лифт.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks