| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нимагу нираспространить http://blogs.pravda.com.ua/authors/d...59a7acbc98e69/
Неплохой обзорчик.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Напомню, что самолет был сбит в зоне нашей ответственности. Можно обвинять кого угодно в запуске ракеты, но наши диспетчеры должны были изменить маршрут или высоту потому, что там шли боевые действия. Так что там не все так однозначно. Точнее, то что нам говорят, далеко не вся правда.
Жизнь прекрасна и удивительна
Тут хитрий тезис, економіка росла, а політика їй економіці не відповідала. Звичний для совків хід, хай бандюки продовжують дерибанити, будуть перекоси у тарифах, де накопичуються великі борги, але не чіпайте пост совок.
Виникає запитання,як все було так, чому спочатку на підписання асоціації, намагався отримати десятки мільярдів від західних партнерів, коли не вийшло, поїхав клянчити те ж саме до Хуйла.
Є зростання, а гроші на рахунках вичерпалися, вичерпалися і золотовалютні резерви, режим Януковича виявляється просто бакрот і він просто свою нездатність проводити реформи, створювати прибуткову економіку вирішив продати Україну.
Продажу нездатності режиму Януковича завадив майдан, овощобендер безславно завершив своє існування.
А залишилися пачітатєлі з тими ж інтересами, знову тягну українців у подібне ярмо, прикриваючись совковою стабільністю.
Так сьогодні є зростання і стабільність, золотовалютні резерви відновленні, куди далі, у яку прірву знову тягне совок у своїх брудних інтересах?
Что, он так и говорил?Глава Социалистической партии и бывший советник главы МВД Илья Кива заявил, что намерен лично расстрелять соратников Михаила Саакашвили, включая нардепов, которые приедут встречать его на границу 10 сентября. "Буду расстреливать на месте всех этих бл….ей, кто будет причастен к нарушению государственной границы, как это мы делали и делаем на восточном фронте. А именно: Юлию Владимировну Тимошенко, Сергея Лещенко, Семена Семенченко, Владимира Парасюка, Евгения Мураева, который уже договорился с Саакашвили о прямой трансляции на телеканале NewsOne, и прочих российских агентов", - сказал Кива.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks