| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Управляй своим здоровьем!!!
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
эттапять![]()
З.Ы. я так посмотрю что каптерки потихоньку со средины моста убирают на левый берег, парковку уже убрали ещё с понедельника. Сегодня утром большое скопление народа наблюдалось...наверное все уже нырнули под мост ибо разворачивание техники и готовка бетона для заливок не наблюдалась.
Прессе дали команду фас
http://24tv.ua/zolote_dno_pid_tsentr...dnipra_n855815
Да интересное кино вырисовывается
" Поки фірма Мішалова отримує нові мільйони на продовження ремонтних робіт, які мала б виконати за суттєво менші кошти,
половина міста із мільйонним населенням перебуває у ролі заручників міської влади та наближеної до неї підрядника.
Центральний міст потроху перетворюється на довгобуд.
Віце-мер Дніпра Михайло Лисенко в своєму інтерв’ю також заявив,
що роботи на мосту будуть проводитись і навесні 2018 року"
"Міська влада повністю відмовилася від ремонту опор Центрального мосту, визнавши наприкінці травня їхній стан задовільним.
Проте саме аварійним станом опор Філатов та його команда на початку року обґрунтовували необхідність багатомільйонного капітального ремонту.
Найбільш аварійні балки, на які зросте навантаження через розширення пішохідної частини мосту, тепер вирішили просто відремонтувати та замазати."
Потому как деньги, выделенные на эти самые аварийные балки конечно же ушли, а самих балок нет.
Что то это все мне напоминает объездную, на которой планируют распилить 3 миллиарда.
Пока же на мост - "сума з міського бюджету – 249 000 000 гривень – буде використана компанією батька секретаря Дніпровської міської ради"
Но - лиха беда начало...
А вот хренушки!!! Надежней всего - веревочкой привязать и узел на бантик!
https://gorod.dp.ua/photo/usergorod/.../21/113636.jpg
![]()
,,,,заряжаемся,,,,
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks