| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Антикорупційна програма обов'язкова для закупівель понад 20 млн. Якщо сума закупівлі менша, можна подати довідку в довільній формі про відсутність антикор. програми з посиланням на ЗУ Про публічні закупівлі про необов'язкову її наявність.
Відхилити вас, в такому разі, не мають права.
Девочки, а есть какие-то "камни" если мы продаем товар ФОПу,который зарегистрирован в Луганске? Фактически он находится в Одессе ... И платит оттуда же...
Я очень много знаю, но практически ничего не помню
Востаннє редагував Кв@кушкА: 14.08.2017 о 16:02
Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости
Та это и так понятно. У меня много заблокировали входящих, т.к. покупаем только у производителей и услужниковВот, нн выписана 22.07, послана на регистрацию вовремя, но заблокирована. Вот если такую нн разблокируют, к примеру 16.08, то мой кредит за июль плавно перетекает в август или все-таки раз такая нн считается своевременно зарегеной, то таки можно в июль? Капец, какой вылазит НДС,если низзя.
![]()
Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.
Еще один "приятный" сюрприз. Разблокированные налоговые в медке не видно, как зарегеные. Вытягом не затягиваются за дату разблокировки.![]()
разблокированая 16.08, такая н/н все -равно будет зарегистрирована с нарушением сроков...для поставщика на период блокировки приостанавливается применение штрафов, но граничные сроки регистрации не увеличиваются, т.е независимо от срока рагистрации заблокированной н/н поставщика не оштрафуют(У разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних згідно з пунктом 201.16 статті 201 цього Кодексу штрафні санкції, передбачені цим пунктом, не застосовуються на період зупинення такої реєстрації до прийняття рішення щодо відновлення реєстрації таких податкових накладних/розрахунків коригування згідно з підпунктом 201.16.4 пункту 201.16 статті 201 цього Кодексу.)
...а покупатель имее право включить такую н/н только в месяце регистрации, т.е. уже в августе. ( Суми податку, сплачені (нараховані) у зв’язку з придбанням товарів/послуг, зазначені в податкових накладних/розрахунках коригування до таких податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних з порушенням строку реєстрації, включаються до податкового кредиту за звітний податковий період, в якому зареєстровано податкові накладні/розрахунки коригування до таких податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних)
Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости
А я уже размечталась что в деку за июль включу июньскую заблокированную, которую вот 11 августа зарегили моему поставщику... Эх.
Кстати, Квакушка, поскольку только Вы включились в разговор, то, наверное, Вам тоже интересно.
С горем пополам я таки затянула разблокированные НН в медок и что же я вижу в дате регистрации? Дата отправки начальная, когда была блокировка, а не дата фактической регистрации. По идее, если я не сижу в кабинете, а пользуюсь медком, то фиг я отслежу опоздание регистрации, получается. Отака петрушка. Так что надо отслеживать теперь с двух сторон![]()
а зачем на кабинет ориентироваться?
там вечно не та дата. Даже в зарегистрированных вовремя.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks