Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1150 з 3205 ПершаПерша ... 150650105011001140114111421143114411451146114711481149115011511152115311541155115611571158115911601200125016502150 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 22 981 по 23 000.

Тема: Покращення от новой панды

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 446

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Не розумію - звалити з України в тепле місце на все готовенькое.
    Називати себе громадянином України , приходити на український форум щоб ображати форумчан і сходити жовчю на українське.
    Ну, так все досить очікувано: лайна в них забагато - аж через край б'є, - дівати його кудись потрібно, а на країну, в яку втік, не повоняєш - виженуть. Ось і приходять на цей форум, щоб випорожнитися.
    Цитата Допис від JJMM Переглянути допис
    Вам, пишущим здесь оттуда, объясняют, что раздражает манера поплевывания в сторону людей, которые здесь живут.
    +1000 Сами не сумели и, главное, не захотели менять страну в лучшую сторону - удрали туда, где всё сделали за них, но при этом имеют наглость указывать нам, что делать и как жить, еще и оскорблять за то, что не хотим выполнять их указания. Это не просто раздражает - это бесит!
    Цитата Допис від Язва Переглянути допис
    Вы сча скажете что Дейнерис и Микела крайне учтивы а?Так с ними и общаещься на их языке а Самара 11 учтиво сейчас высказался ?
    Ты вваливаешься сюда раз в месяц с вёдрами дерьма, которое собирала всё это время, выливаешь его нам на головы, а мы должны спокойно это воспринимать, да еще и рашаркиваться перед тобой? Наглость у тебя из ушей так и прёт!
    если люди уехали уни уже второсортные чтоль и тут не смогли состояться и вообще твари редкие
    "Твари редкие"(с) исключительно те уехавшие, которые смеют являться на украинские форумы с указаниями, как нам жить и что делать, и оскорбляя украинцев. ПОРЯДОЧНЫЕ люди, которые искренне переживают, помогают, радуются нашим успехам, переживают нашу боль, как свою, дают советы (именно советы, а не указания, и только когда просят), и т.п. - эти люди вызывают исключительно уважение - о них даже не подумаешь плохо, не говоря уже о том, чтобы что-то грубое сказать.
    с момента кога я прежде чем перейти на ее манер
    Не ври: у тебя этот манер на генетическом уровне - ты НЕ УМЕЕШЬ общаться ИНАЧЕ.
    будет огребать
    Еще кто из нас отгребает! Причём, не только от меня, как показывают последние страницы темы.
    нервничает немного
    Галлюцинации - это уже серьёзно.
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Было бы там все хорошо, не лезли бы сюда в надежде что тут им комфорт построили. А так..... и тут усрались, и там не состоялись, вот и лезут сюда обманывая себя что они настолько ценны что тут будут все костьми ложиться что эти ценности вернулись... а секрет просто... на фиг они тут не нужны... усрались раз, усрутся и второй и третий раз..... вот их и бесит что вместо того что тут выполняли их капризы их тупо посылают на куй.....
    +1000, ППКС и т.п.
    Востаннє редагував Дейнерис: 13.08.2017 о 22:52

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 446

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    А кто исходит на все украинское?
    Ты! Язва! Оренда! И прочие отходы. Причём, соревнуетесь между собой, кто более ядрёные помои вывернет на Украину и украинцев.
    Почему говорят на тех,кто уехал совки,приехали на все готовое.
    ...дцать раз объяснили - не доходит. И потом ты украинцев идиотами называешь?
    Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    здриснуть на тепле , зроблене не їх руками та мозком і з теплого чужого менторить - моральне злидарство.
    пельку стуліть, добродіі , ви і тут і там ні про що.
    +100000
    Ну я состоялся.
    Жаль, что не умом.
    И мне не нужно,чтоб мне в украине не ты,не дейнерис ничкго не строили.
    А чего ж тогда лезешь на этот форум с указаниями и говном?
    Все,твоя теория развалена?
    Наоборот: только укрепилась. Хоть и не моя.
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость)
    Вот когда у тебя в будет все хорошо у тебя претензий к жизни в Украине не будет совсем. Тебе будет пох как тут живут. От слова совсем.
    ППКС
    А почему ты думаешь ,что у меня все плохо?
    Это видно даже слепому и понятно даже тупому. Ты удрал отсюда, испугавшись войны и мобилизации, надеялся получить рай в Польше. Рая не получилось. И теперь ты обвиняешь НАС в том, что ты ни на что не способен.
    Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ти брешиш і прикриваєшся нами, що б сховати свою неспроможність. Ти ж звичайна совкова нікчема, навіть нічого доброго і гарного зробити не можеш, така твоя суть.
    +10000
    Я не могу ждать пока у дейнерисов появятся мозги.
    И не нужно: у дейнерисов они есть с самого рождения. А вот у язв и беззебов их закладка остановилась еще на первых неделях внутриутробного развития.
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Шоу Беззеба и Сергофа продолжается... на манеже одни и те же. Кони бегают по кругу и в уме круги считают.
    А Язву Вы почему вниманием обделили? Она же в их стаде вожак!
    Востаннє редагував Дейнерис: 13.08.2017 о 22:54

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 446

Типово

разгребли
    разгребли
    Слово "разгребАТЬ" совки поняли как "разгребЛИ". Как показательно, однако! И после этого они утверждают, что у них ЕСТЬ мозги.
    Я в акуе товарищи.Куле вы тут языками то разгребли?Аль преступность уменьшили аль коррупцию побороли,аль социальное жильишко построили ,что вы разгребли?Тучи руками вы разгребли да пальцами по клавишам поворочали ,разгребатели диванные.А ядом плюют как будто они и правда пользу несут невъебенную.Клоуны патриотические.Кучка собралась тут строителей страны и давай языками стоэтажные выстраивать)))
    Сколько дерьма! Значит, хорошо Шурик зацепил - браво ему!

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Слово "разгребАТЬ" совки поняли
    Тебя все понимают правильно,не переживай и даже учитывают твою дибильность.Выпей успокоительное,ты взволнована..

Дописів
    10 908

Типово

Сколько дерьма! Значит, хорошо Шурик зацепил - браво ему!
    Шурик меня зацепил единожды,когда травил обездоленных собак и кичился этим на форуме в тебе о бездомных.Но это твое окружение и мне не удивительно что ты с ним дуэтом.
    И последнее,ты не ставь себя на одну ступеньку с адекватными украинцами ибо твое место где нить на затворках,стеб исключительно в твой адрес и адрес тебе подобных клоунов.

Дописів
    13 721

Типово

Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 446

Типово

Тебя все понимают правильно,не переживай и даже учитывают твою дибильность.
    Это ты по своему уровню дИбильности судишь? Так ты не переживай: до него мне не суждено упасть, так что твоя корона при тебе останется навечно.
    Выпей успокоительное,ты взволнована..
    Мне не нужно, так что бухай одна.
    травил обездоленных собак
    А должен был в попу целовать тех, кто нападает на детей?
    это твое окружение и мне не удивительно что ты с ним дуэтом.
    И отличное окружение, должна сказать. Главное, что не твоё: у меня аллергия на д...мо, знаешь ли.
    ты не ставь себя на одну ступеньку с адекватными украинцами
    Я там с рождения. А вот тебе твоё место очень ярко сегодня показали форумчане. Я испытала огромнейшее удовольствие, как тебя и Беззеба фейсом об тейбл добрая половина форума возила.
    затворках
    А это что? заДвогрки знаю, заТворки нет. От слова "затвор"?
    стеб исключительно в твой адрес и адрес тебе подобных клоунов.
    Клоун - очень тяжёлая и вызывающая уважение профессия, между прочим. И, что самое главное, клоуны не вызывают презрения, в отличие от тебя. Так что спасибо за комплимент.

Дописів
    10 908

Типово

Это ты по своему уровню дИбильности судишь? Так ты не переживай: до него мне не суждено упасть, так что твоя корона при тебе останется навечно.

Мне не нужно, так что бухай одна.

А должен был в попу целовать тех, кто нападает на детей?

И отличное окружение, должна сказать. Главное, что не твоё: у меня аллергия на д...мо, знаешь ли.

Я там с рождения. А вот тебе твоё место очень ярко сегодня показали форумчане. Я испытала огромнейшее удовольствие, как тебя и Беззеба фейсом об тейбл добрая половина форума возила.

А это что? заДвогрки знаю, заТворки нет. От слова "затвор"?

Клоун - очень тяжёлая и вызывающая уважение профессия, между прочим. И, что самое главное, клоуны не вызывают презрения, в отличие от тебя. Так что спасибо за комплимент.
    А ,то есть просто собаки во дворе априори уже кусаются?Ну то есть ты открыто признаешь это нормой ?Собственно что еще можно ожидать от деградированой напрочь .Степень опасности отравления животных всяческими ядами велика ж не только для животных да и цивилизованный мир считает эти действия уголовнонаказуемыми и неприемлемыми в обществе и только кучка ушлепков считает это самозащитой.
    Востаннє редагував Язва: 14.08.2017 о 00:31

Дописів
    10 908

Типово

:
    3-4 ника,постоянно ноющие с тобой в унисон и одинакового с тобой уровня развития тобой считаются доброй половиной форума и их тупезные возгласы " вам совки ватные не понять и т.д"так это вообще во внимание берется!!То раздвоением личности срадает,то свои высеры называет искусством ,а ещё и главный разребай и строитель Украины оформляющий субсидию....Ты не переутомишься случаем?)
    Востаннє редагував Язва: 14.08.2017 о 01:16

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 446

Типово

А ,то есть просто собаки во дворе априори уже кусаются?
    Это ТЫ будешь проверять их на кусючесть. Собой или своим ребёнком - это уже как получится. А я НОРМАЛЬНЫЙ человек, поэтому для меня любые бродячие собаки - ЗЛО! Вне зависимости от того, кусала кого-либо данная стая или нет. Нужно быть полностью безграмотной, чтобы не знать, что стая кобелей, которая гонится за сукой во время течки, неадекватна и агрессивна, воспринимает ЛЮБОЕ живое существо как врага.
    Собственно что еще можно ожидать от деградированой напрочь .
    А с чего ты взяла, что от тебя вообще ЖДАЛИ чего-то?
    3-4 ника тобой считаются доброй половиной форума
    На последних пяти страницах отписалось примерно 20 человек. Из них 8 оставили по одному ничего не значащему сообщению, т.е. их можно не считать. Из остальных 12-13 человек 8 тебя и Беззеба послали по известному адресу. Да, я таки ошиблась: БОЛЬШЕ половины.
    постоянно ноющие с тобой в унисон
    Ноющие? Признавать, что в стране ЕСТЬ проблемы, что многие проблемы НЕ РЕШАЮТСЯ, что нынешняя власть - не та, которая нужна стране; а также признавать, что что-то хорошее таки ДЕЛАЕТСЯ, - это, оказывается, ныть. А вот лить дерьмо в адрес Украины и украинцев, вопить о том, как тут всё плохо и как при Овоще было лучше, - это, оказывается, не ныть. Не знала, не знала.
    одинакового с тобой уровня развития
    Главное, что не твоего, - этого ни один нормальный человек не пережил бы.
    их тупезные возгласы
    Ну, естественно, тупые! Каждый, кто не считает дерьмо, которым ты тут фонтанируешь, изысканным деликатесом, тупой, да.
    раздвоением личности срадает
    Самокритично и откровенно, однако. Генетическое отклонение или родовая травма? Сочувствовать не буду, извини.
    разребай
    Новое слово в русском языке? Как и заТворки.
    строитель Украины оформляющий субсидию
    Это ты-то строитель??? Ты даже СВОЮ жизнь построить не смогла - ускакала на всё готовенькое.
    Ты не переутомишься случаем?
    Я сильный человек. А вот тебе уже давно на пенсию пора.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 446

Типово

Это ж надо, НАСКОЛЬКО хорошо живётся человеку в другой стране, что он менее, чем за сутки, изрыгает ТАКОЕ количество дерьма, что весь город утопить может!

Дописів
    10 908

Типово

Это ж надо, НАСКОЛЬКО хорошо живётся человеку в другой стране, что он менее, чем за сутки, изрыгает ТАКОЕ количество дерьма, что весь город утопить может!
    Та причем тут огород то к тебе и где та куча говна в сравнение с твоей))))я на тебя сливаю твое же дерьмо,раз нет конструктива а пока сходила почитала другие темы и там ты отличилось недалекостью что не я заметь а другие тебе говорят какое ты неумное создание и как только поступает неудобный вопрос на который ты не можешь ответить,сразу ведро говна хрякс на человека)))Это ж пушта большого ты ума наверно)И причем тут другая страна вдруг ?Хошь в гости?

Дописів
    10 908

Типово

:
    КОНЕЧНО Зло!!Животные не должны быть безпризорными, но и убивать их нельзя,они кста оч умные в отличии от тебя.Да и людям ну я не тебя исею ввиду а здоровых присущи не только функции размножения но и одно из многочисленных качеств как - чувство сострадания .Создайте своей доброй и отзывчивой компашкой приюты,чтобы каждое животное было отловлено (читай не мешало людям и не несло угрозы)и там содержалось(в достойных условиях) пока не будет найден хозяин.Но куда там,ты ж никогла ничего не создалавала жизни и не строило а вот орать что зло можешь. То есть жизнь вокруг начинается с мелочей.Мешают собаки,не смей убить,это аморально и противозаконно,ищи своей прыти место,займись добрым делом ,вылечи собаку от всяческих паразитов ,выкупай й и отдай в хорошие руки Ан нет,это ж надо напрягаться,тратиться а тут страна де в разрухе,надобно спасать и айда на форум)))Зато возглас ой опасно для ребенка!Громкий. Так и защити ,но по доброму как женщина.Да кому я это все говорю Собаки злооооо,людии с отличным от твоего мнения злооо,совок который уже забыт злооо.А по факту зло -это ты В общем переваривай и делай выводы.Я устала с тобой говорить ниочем,ты тупая и неадекватная.
    Востаннє редагував Язва: 14.08.2017 о 03:18

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Roman Skrypin

3 ч · Швейцария, Canton of Zürich, Цюрих ·

Неприємний пост.
    Нам немає чим пишатися. Немає тієї України, омріяної, яку кожен собі збудував в голові й частково материалізував у реальному житті.
    Я не вперше подорожую Європою. Але #ДПТВ утвердило в думці, що у нас абсолютно все не так: як мало б бути.
    По-порядку:
    ми живемо в захаращеній державі.
    Країна сама по собі прекрасна, а держава - ніяка.
    Абсолютно безглуздо доводити усім без винятку, що Україна - прекрасна й дуже відрізняється від ворожої Росії.
    Ми не вбили в собі совок. Ми не впровадили нові стандарти. Ми не продемонстрували ні в чому нове мислення, підходи. Ми й надалі не цінуємо особистість. Колективно-несвідомо (тобто тоталітарно) дехто намагається впроваджувати українськість в школах через обов'язковість вдягання вишиванки. Навіщо? Це ж та показушність, від якої нудило в СССР.
    Картинка останніх вражень це Волинська область, фестиваль "Бандерштат", приватний сільський магазин в передмісті Луцька, селі Рованці. Магазин вбогий. Невдоволена господиня, глухенький господар. Все, здається, звалене до купи, гараж. Наливає квас на розлив повільно, не поспішаючи. Але на стіні на скотч приліплено кілька сторінок з чи то журналу чи брошури з державним прапором та текстом гімну. Поруч з цим є красиві й неповторні будинки, де двері не глухі металеві китайські, а скляні, незаґратовані. Два паралельних світи. Поміж ними немає нормальної дороги.

Або ще розмова з життя, з одним бізнесменом, молодим хлопцем. Теза проста: в Україні купа стартапів. Тобто проблем з креативністю особливо немає. А от можливостей - зась. Тому стартапи лишаються на "гаражному" рівні. Бо створений у них "Мерседес" просто немає куди викотити. Ну, дороги немає. Звичайної інфраструктури економіки. Тож виходів не до жиру. Або лишити цей "мерседес" в гаражі, або втікти з ним за кордон. В Європу або Штати.
    Я хотів би пишатся Україною не лише під час виконання гімну. Не лише під час спортивних звитяг. Тим більше, я їх не заслужив. Це досягнення цілком реальних людей: які дістають "золото" не завядки, а всупереч.
    Мені соромно за мою державу, одразу по виходу з дверей "Борисполя".
    Навіть тут у нас примудрился зробити все, щоби пасажирам було незручно відлітати й прилітати.
    А є ж елементарний світовий досвід, як облаштувати простір аеропорту. Він досить стандартний в Європі. Але у нас не так.

Паралельно з #ДПТВ я читаю стрічку новин українських інформаційних аґенцій. Заголовки, ну просто зразкові. Як написати новину так, щоби нічого не повідомити? Це до наших "журналістів". Вони ще люблять робити новину з чужого фейсбука. І там постійно у нас героїчна боротьба. Гройсман рапортує, що він бореться з вірусом Petya. А це свідчить не про пильність, а про те що при кермі лохи.
    Або Уряд думає, як побороти нашестя автівок на євробляхах. Це замість того, аби подумати, як надати можливості людям. А у нас все ж навпаки - будь яку можливість треба негайно відібрати. Соціалізм.

Яку стрічку новин я хотів би бачити?
    Все просто:
    - Уряд України спростив ведення бізнесу, зробивши притомними податки
    - Нацбанк запропонував систему інтеґрації в Українську економіку світових платіжних систем та кріптовалют
    - Президент презентував стратегію розвитку України та дорожню карту з втілення економічних реформ до 2025 року
    - Міністерство інфрастукртури презентувало план реконструкції та побудови автобанів та швидкісних залізничних магістралей, відповідно до євростандартів й розширення залізничної мережі
    - Уряд впроваджує зімни, що утворюють фондовий ринок
    - Тепер стати підприємцем можна не виходячи з дому, через інтернет
    і так далі.
    Я хочу бачити позитивні новини, коли країна росте й розвивається.
    І відчувати себе у безпеці.
    Я хочу підзвітної влади, бо вони - наші наймити, а не навпаки.
    Ми платимо податки й ми утримуємо цю державу, яка не хоче, але мусить нас обслуговувати.
    Не ми винні їм. Вони винні нам.

Нічого придумувати не треба. Все вже придумано до нас.
    Не вмієте щось: тупо ctrl+c ctrl+v з найкращого європейського досвіду.
    Мені не треба український слон у вишиванці.
    Мені потрібна Європейська Україна.

Я не хочу пишатися. Я хочу жити. Так само, як і більшість.
    І винна не лише влада, а ми самі в тому числі.
    Нас цікавить політичне життя: хто кому Ляшко і де там Рабінович. Нам легше сказати "Порошенко барига", а не вбити цього баригу в собі.

Подорожуючи Європою я утверджуюся в думці, що усю асоціацію та безвіз нам видали глибоким авансом. І якщо необхідні зміни не почнуться завтра, то післязавтра буде вже пізно. Ми й так відстали вже на півстоліття.
    Все, чим ми пишаємося - випадковості, збіг обставин та особистий внесок конкретних людей. Яким видають паперову грамоту / подяку, але не платфому для розвитку здібностей та самореалізації.
    Ще ми вміємо заздрити. А тепер ще й ненавидіти мокшу.
    Але це погане виправдання повної бездіяльності нас і тих, кому ми доручили виконувати обов'язки президента, прем'єра, депутата.

І далі моя і ваша держава Україна бореться зі мною і з вами, як з громадянином. І далі є для цього і способи і важелі у разі потреби "прикрутити хвоста". У нас немає недоторканості процедури й верховенства права.
    От Maxim Scherbina правильно зауважив: в Європі незважаючи на гірську місцевість, тобто прироні перешкоди, набудували і автобанів і тунелів. А у нас практично степ й у ньому не змогли збудувати нормальних доріг за євростандартом. Вам хто заважав? Путін?
    І не списуйте нічого на війну.
    Справа не в ній. У нас чверть століття, практично, не було війни. А цей час у нас вкрали чиновники, які постійно в процесі "реформування". А якщо бути точним - бездіяльності.

Все можна було зробити. Але не зроблено. Засадничих речей не зроблено.
    Ще не пізно, але час критичний. Там де в нас було 10 років, тепер рік.
    І якщо не почати зміни зараз, то ми втратимо не державу, а країну.

Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    21 734

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Твої, мабуть, певні проблеми на сексуальному фронті, що просто волаєш на весь форум. Все ж по Фрейду, хто на що збочений. Таке складається враження.
    Якщо по Фрейду, то ти ніяк не воіін, не боєць, бо импотент, ти навіть не українец, бо нічого в тебе нема украінського, ти брехло та пустозвін

Дописів
    21 734

Типово

Ага, зима очень ветреной тогда была.
    вот видишь! шото в тебе человеческое имеется

Дописів
    10 908

Типово

Ведьма,так об этом все и говорят вам же.. я с ним солидарна,только два пункта меня напрягают.Это дурацкое выражение совковость и последнее,если мы сейчас не начнем менять то потеряем.Собсно этих возгласов более чем не только на огороде ,но все как-то только с диванов да из кухонь доносится.все всё понимают а сделать ничего не могут ...

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    вот видишь! шото в тебе человеческое имеется
    Гд-е то очень глубоко,в зачаточном состоянии ,потому и размножается почкованием))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 051

Типово

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Roman Skrypin

3 ч · Швейцария, Canton of Zürich, Цюрих ·

Неприємний пост.
    Нам немає чим пишатися. Немає тієї України, омріяної, яку кожен собі збудував в голові й частково материалізував у реальному житті.
    Я не вперше подорожую Європою. Але #ДПТВ утвердило в думці, що у нас абсолютно все не так: як мало б бути.
    По-порядку:
    ми живемо в захаращеній державі.
    Країна сама по собі прекрасна, а держава - ніяка.
    Абсолютно безглуздо доводити усім без винятку, що Україна - прекрасна й дуже відрізняється від ворожої Росії.
    Ми не вбили в собі совок. Ми не впровадили нові стандарти. Ми не продемонстрували ні в чому нове мислення, підходи. Ми й надалі не цінуємо особистість. Колективно-несвідомо (тобто тоталітарно) дехто намагається впроваджувати українськість в школах через обов'язковість вдягання вишиванки. Навіщо? Це ж та показушність, від якої нудило в СССР.
    Картинка останніх вражень це Волинська область, фестиваль "Бандерштат", приватний сільський магазин в передмісті Луцька, селі Рованці. Магазин вбогий. Невдоволена господиня, глухенький господар. Все, здається, звалене до купи, гараж. Наливає квас на розлив повільно, не поспішаючи. Але на стіні на скотч приліплено кілька сторінок з чи то журналу чи брошури з державним прапором та текстом гімну. Поруч з цим є красиві й неповторні будинки, де двері не глухі металеві китайські, а скляні, незаґратовані. Два паралельних світи. Поміж ними немає нормальної дороги.

Або ще розмова з життя, з одним бізнесменом, молодим хлопцем. Теза проста: в Україні купа стартапів. Тобто проблем з креативністю особливо немає. А от можливостей - зась. Тому стартапи лишаються на "гаражному" рівні. Бо створений у них "Мерседес" просто немає куди викотити. Ну, дороги немає. Звичайної інфраструктури економіки. Тож виходів не до жиру. Або лишити цей "мерседес" в гаражі, або втікти з ним за кордон. В Європу або Штати.
    Я хотів би пишатся Україною не лише під час виконання гімну. Не лише під час спортивних звитяг. Тим більше, я їх не заслужив. Це досягнення цілком реальних людей: які дістають "золото" не завядки, а всупереч.
    Мені соромно за мою державу, одразу по виходу з дверей "Борисполя".
    Навіть тут у нас примудрился зробити все, щоби пасажирам було незручно відлітати й прилітати.
    А є ж елементарний світовий досвід, як облаштувати простір аеропорту. Він досить стандартний в Європі. Але у нас не так.

Паралельно з #ДПТВ я читаю стрічку новин українських інформаційних аґенцій. Заголовки, ну просто зразкові. Як написати новину так, щоби нічого не повідомити? Це до наших "журналістів". Вони ще люблять робити новину з чужого фейсбука. І там постійно у нас героїчна боротьба. Гройсман рапортує, що він бореться з вірусом Petya. А це свідчить не про пильність, а про те що при кермі лохи.
    Або Уряд думає, як побороти нашестя автівок на євробляхах. Це замість того, аби подумати, як надати можливості людям. А у нас все ж навпаки - будь яку можливість треба негайно відібрати. Соціалізм.

Яку стрічку новин я хотів би бачити?
    Все просто:
    - Уряд України спростив ведення бізнесу, зробивши притомними податки
    - Нацбанк запропонував систему інтеґрації в Українську економіку світових платіжних систем та кріптовалют
    - Президент презентував стратегію розвитку України та дорожню карту з втілення економічних реформ до 2025 року
    - Міністерство інфрастукртури презентувало план реконструкції та побудови автобанів та швидкісних залізничних магістралей, відповідно до євростандартів й розширення залізничної мережі
    - Уряд впроваджує зімни, що утворюють фондовий ринок
    - Тепер стати підприємцем можна не виходячи з дому, через інтернет
    і так далі.
    Я хочу бачити позитивні новини, коли країна росте й розвивається.
    І відчувати себе у безпеці.
    Я хочу підзвітної влади, бо вони - наші наймити, а не навпаки.
    Ми платимо податки й ми утримуємо цю державу, яка не хоче, але мусить нас обслуговувати.
    Не ми винні їм. Вони винні нам.

Нічого придумувати не треба. Все вже придумано до нас.
    Не вмієте щось: тупо ctrl+c ctrl+v з найкращого європейського досвіду.
    Мені не треба український слон у вишиванці.
    Мені потрібна Європейська Україна.

Я не хочу пишатися. Я хочу жити. Так само, як і більшість.
    І винна не лише влада, а ми самі в тому числі.
    Нас цікавить політичне життя: хто кому Ляшко і де там Рабінович. Нам легше сказати "Порошенко барига", а не вбити цього баригу в собі.

Подорожуючи Європою я утверджуюся в думці, що усю асоціацію та безвіз нам видали глибоким авансом. І якщо необхідні зміни не почнуться завтра, то післязавтра буде вже пізно. Ми й так відстали вже на півстоліття.
    Все, чим ми пишаємося - випадковості, збіг обставин та особистий внесок конкретних людей. Яким видають паперову грамоту / подяку, але не платфому для розвитку здібностей та самореалізації.
    Ще ми вміємо заздрити. А тепер ще й ненавидіти мокшу.
    Але це погане виправдання повної бездіяльності нас і тих, кому ми доручили виконувати обов'язки президента, прем'єра, депутата.

І далі моя і ваша держава Україна бореться зі мною і з вами, як з громадянином. І далі є для цього і способи і важелі у разі потреби "прикрутити хвоста". У нас немає недоторканості процедури й верховенства права.
    От Maxim Scherbina правильно зауважив: в Європі незважаючи на гірську місцевість, тобто прироні перешкоди, набудували і автобанів і тунелів. А у нас практично степ й у ньому не змогли збудувати нормальних доріг за євростандартом. Вам хто заважав? Путін?
    І не списуйте нічого на війну.
    Справа не в ній. У нас чверть століття, практично, не було війни. А цей час у нас вкрали чиновники, які постійно в процесі "реформування". А якщо бути точним - бездіяльності.

[I]Все можна було зробити. Але не зроблено. Засадничих речей не зроблено.
    Ще не пізно, але час критичний. Там де в нас було 10 років, тепер рік.
    І якщо не почати зміни зараз, то ми втратимо не державу, а країну.[/I]

Ведьма, я не совсем понял, Вы поддерживаете Скрыпина и в каком месте?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Сторінка 1150 з 3205 ПершаПерша ... 150650105011001140114111421143114411451146114711481149115011511152115311541155115611571158115911601200125016502150 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті