| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
[QUOTE=Шашки;35019719]Два раза за последние месяцы подвыпившим ездил: один раз после 21:00, по темноте.
Второй раз - около полуночи, через пол города.
[QUOTE]
Всем алкашам за рулем посвящается:
До українського парламенту внесено законопроект «Про внесення змін до деяких законів щодо перевірки водіїв транспортних засобів на стан сп’яніння».
Проект закону дає Нацполіції право проводити регулярні перевірки водіїв у місцях, де велика ймовірність випадків керування транспортним засобом у нетверезому стані. Водії будуть зобов’язані зупинятися і проходити тест на алкоголь.
Крім того, депутати пропонують трохи змінити покарання за водіння в нетверезому вигляді:
– 0,2-0,5 проміле алкоголю в крові – штраф у 600 неоподатковуваних податком мінімумів (10 200 гривень). Права в такому разі (а це рівноцінно 2 пляшкам пива) відбирати не будуть;
– 0,5-1 проміле або стан наркотичного сп’яніння, а також повторне порушення з показником 0,2-0,5 промілле – штраф 600 неоподатковуваних мінімумів і позбавлення права керувати транспортним засобом на 1 рік;
– 1-2 проміле – штраф 1200 неоподатковуваних податком мінімумів (20 400 гривень) і позбавлення водійських прав на 3 роки;
– понад 2 проміле або відмова від перевірки на алкоголь – штраф 2400 неоподатковуваних податком мінімумів (40 800 гривень) і позбавлення водійських прав на 3 роки. Таке саме покарання передбачено і за повторне (протягом року) порушення з рівнем алкоголю понад 0,5 проміле.
2 промиле или выше это сколько ? литр водяры? я столько даже не выпью, а если выпью, то не то шо за руль, я уже перед апостолом петром с капельницей буду стоять
Пусть примут закон и останавливают. Я готов каждое утро дуть, лишь бы алканавтов за рулем стало меньше.
И я прочитал начало истории и обрадовался- как ни грустно звучит, но лишение права управления- это лучшее, что может предложить мрзд для сохранения жизни и здоровья как персонажа, так и мимопроходящих горожан. Ан не срослось в этот раз((
Имхо, копы не могут не знать в лицо такие "акиивные" машины. И если не получается принять их за превышение или создание ав ситуации- приймут на другом, и по полной программе.
Я с вами и так дружу - то путевочку, то гринкарту с турстраховкой ) вот Зираэль ваша меня Болгарией заразила - теперь езжу каждое лето туда как к себе домой )))
А Шашки - то такэ, его болтовню надо делить на 2... мне кажется, он больше троллит и бравирует, ему в реальной жизни наверное внимания не хватает. Да, Робокоп?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks