| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я сегодня через 1С Звит порегистрировала НН.
Но обмена с контрагентами нетжопа...
Вот прислал КИТ на почту
Повідомляємо, що безпечною для роботи вважається версія ПЗ M.E.Doc 10.01.188. Якщо Ви встигли оновити програму до останньої версії 10.01.189 — рекомендуємо конвертувати базу Вашої програми у попередню версію (10.01.18. В цьому Вам можуть допомогти наші конультанти.
Також хочемо зазначити, що акредитований центр сертифікаціїї ключів «Україна» відновив свою роботу в повному обсязі. Замовники та постачальники можуть скористатися своїми електронними цифровими підписами (ЕЦП) виданими АЦСК «Україна».
Для тих, хто постраждав від атаки і втратив ключі, ми пропонуємо перевидати їх безкоштовно.
Даже бесплатный аваст после понижения версии до 188 (силами кита) выдал
![]()
Ой, только что просто для успокоения совести тыцнула на стрелочку отправки в Айфине. Покрутилась и пишет "Звіт отправлено")))))
Рано радовалась-пришел ответ Податковий документ не відповідає затвердженому наказом Міндоходів України від 29.11.2013 №729 електронному формату (стандарту), а саме: помилка XML - запит містить некоректні дані і не може бути оброблений. Опис помилки:
"T1RXXXXG3": '1101 00' violates pattern constraint of '([0-9]){10}|([0-9]){8}|([0-9]){6}|(00[0-9]{3})|([0-9]){4}|([0])'. The element 'T1RXXXXG3' with value '1101 00' failed to parse..
С ошибкой разобралась. Переделала, попытка №2)))))
Коллеги, помогите определиться:
К примеру, Медок сегодня "гавкнул". У меня есть сегодня принятые сотрудники, нужно кровь из носу подать отчет. Как лучше это сделать (ключи Медковские - АСЦ Украина)?
Хочу по-пробовать он-лайн (забыл как называется эта хрень - вроде электронный кабинет плательщика). Стоит ли с этим связываться?
"Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
Публий Корнелий Тацит
ДЕвочки ,подскажите :
вчера зарегила нн №1 от 05.07. и потом еще случайно через кабинет зарегила эту же нн №1 только неправильной датой 06.07. Она как бы задвоилась. . Как ее обнулить?![]()
Я очень много знаю, но практически ничего не помню
"Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
Публий Корнелий Тацит
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks