| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый день всем!
Подскажите, в платных клиниках кто-то проходил/планирует проходить диспанзеризацию перед школой? Может, есть отзывы о Дейли-Медикал (на Гагарина)?
человечек - это звучит горденько
Нам про вышиванки ничего не творили. Может перед 1 сентября будут предлагать. Но мы и так в вышиваночке планируем пойти.
Спасибо. А какой у вас, можете показать? И где покупали, если не секрет )) мне ваша идея нравится)
У нас класс в темной стороне школы, учитель сама предупредила, что жарко не бывает.
А как у вас общее впечатление о школе?
Детская обувь в наличии - сапоги, тапочки, мокасины, кроксы
Нашому також 7,5 буде і будемо в перший клас іти. Хоча от думаю чи не перетримали ми його вдома. Він уже і читає десь 26-28 слів в хвилину і пише в зошиті з прописами і просто сам може речення вигадати і написати. Рахувати вчився по програмі http://www.socionictest.net/MathGame.aspx і зараз легко додає і віднімає там числа до 50. В минулому році, коли було 6,5 років, то здавалось, що ще рано такого маленького в школу в 1-й клас віддавати, а зараз здається, що вже пізно.Що ж тепер робити?
Детская обувь в наличии - сапоги, тапочки, мокасины, кроксы
абсолютно нормальный уровень . Мой ребенок с такими же навыками идет в этом году в первый класс, на подготовке учительница мягко намекнула, что программу первого класса мы перевыполнили. но я ни на минутку не сомневаюсь в том, что поздно отдаю, на момент 1-го сентября ей будет 7 лет и 2 недели. В прошлом году она умела чуть меньше, хотя пишет прописными изначально, читает и считает довольно быстро, НО год назад в психологическом плане она была НЕ ГОТОВА!
Я також думаю, що рік тому був не готовий в психологічному плані. Але от що буде, якщо в плані знань буде випередження? У нас в університеті ті випускники, які поступали із спецшкіл, на початку першого курсу випереджали всіх по знаннях і їм було не цікаво на початку. Але потім коли почали давати матеріал, який вони не знали, то вони часто не могли налаштуватись на навчання і вже в кінці першого курсу багато хто з них не змогли здати сесію.
Але сильної школи біля дому немає. А кудись возити його навряд чи буде час, у нас ще двоє менших малюків є. Ну і тут навіть не йде річ ні про яку геніальність. Якби він зараз перскочив один клас, то по віку відповідав би більшості дітей, які вчаться в другому класі. Зараз же більшість в 6 років в школу ідуть, наскільки я знаю.
Буду ще з мамою радитись, що вона з цією школою може допомогти. Памятаю, коли я вчився, то до нас в 5-му класі дівчинка приєданалась. При цьому клас був україномовний, а вона дочка військового, жила до того в Угорщині, розмовляла тільки російською. Так доволі добре в колектив влилась, була відмінницею. Може дітям легко в такому віці в колектив вливатись.
Все дети разные. Кому то легко, а кто то и не сможет. Нужно по своему ребенку смотреть. Ну и второй класс уже привык учиться, привык к учителю, требованиям, для вашего это все будет в новинку. Вы не подумайте, я не о отговариваю, просто, тут нужно взвешивать все за и против очень и очень серьезно и понимать, что если он у Вас пройдет во второй класс, а потом ему будет не комфортно учиться там, то перевести в первый в этой школе уже будет не вариант. А переводы с класса в класс не во всех школах приветствуются. Ну и на счет учителя, тот который нравиться Вам, не всегда есть хорошим для Вашего ребенка.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks