| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
РФ самая большая по территории в мире,
но мелкая по населению,
тем более отстающая страна -
всё что появляется
/технологии, мода, музыка\ -
это приходит всё с Запада,
перерабатывается,
и появляется с запозданием
в виде того же Яндекса или ВК,
или ворованной песни Филиппа Киркорова,
Лучше тогда уже сразу настроиться на приём с Запада,
минуя РФ,
учить английский, интегрироваться с ЕС,
Нормальные страны - интегрируются,
а РФ - закрывается в изоляции:
вот такой должен быть процесс.
гы, посольство Украины в России функционирует, аналогично работает посольство России в Украине плюс консульства. То есть наши руководители не смотря на все заявления для публики на самом деле не считают, что между Украиной и Россией идет война.
Так что срочно надо дать им пожизненное (разумеется без суда и следствия) или отправить под пули ихтамнетов
Дык эта. Воп же привел доказательства. Статья 15. Цензура запрещена. Не? Не доказательство?И, естественно, ни единого доказательства нарушения Конституции.![]()
![]()
Востаннє редагував RedFox: 16.05.2017 о 17:51
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
вот оно как болезно для русиш швайнов оказался этот списочек санкций. так а делов то -- сковырнуть те прилипшие какашки в виде яндексов... мэйлру и прочиго дерьмеца. Веть в мире полно всего... мир намного разнообразнее и цветастее!
Мы эту херню уже годами слушаем. Это как "немножко беременна". Президент и правительство считают что у нас нет войны - иначе было бы военное положение и разрыв дипотношений с россией и много чего другого.
А всего этого нет. Люди гибнут, это да. Но в ДТП за год гибнет больше чем в АТО. И никто не запрещает автомобили и водку.
Несправедливо как то, не находите?
Даешь великий Украинский фаервол..
Свидомые..это вы не меня в доступе ограничили..это вы себя свободы слова лишаете..Впрочем мне по фиг на ваше слово..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
... окуеть истерика.... я даже не обратил внимания на эту куйню.... а тут такое... особо доставляет персона ТС...
ЗЫ через полгода будет новая соцсеть и все про эти одноглазники даже забудут...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Автор: Богдан БуткевичВже чекаю скиглення від всяких там Amnesty International та решти інших общєчеловєків про те, що як же це погано – блокувати Яндекс, Вконтакте та одноглазнікі. Й решту расіянських сервісів, які немов щупальця гігантського восьминогу обплутали український кібер-простір.
Від критиканів – мовляв, та всі поставлять собі TOR та спокійно будуть все одно там сидіти.
Я ж скажу одне. Саме в соціальних мережах розпочиналася гібридна війна рашки проти України. Саме ці соцмережі стали та залишаються основним місцем координації антиукраїнської діяльності всіх мастей в країні. Саме яндекс продовжує бути оком російських спецслужб, через яке можна роздобути будь-яку інформацію про українських громадян.
Російський бізнес в будь-яких формах не має працювати в Україні. Особливо такий – системно-державний, за яким стирчать вуха Газпрому, якому й належать ці контори. Газпром = ФСБ = Кремль.
А щодо того, що хтось поставить собі TOR і все одно буде там сидіти – так прекрасно, в нас же демократична країна. Мова йде не про порушення прав людини на інформацію, а про припинення ворожої пропаганди.
Хоча повірте – от переважна більшість користувачів саме цих мереж є досить пасивними й мало просунутими в інтернеті. Так що ця заборона стане могутнім ударом по ваті та тим, хто просто не хоче думати головою. А вконтакті сидить понад 20 мільйонів громадян України. Тому цей крок має велике й позитивне значення з усіх боків. Той нечастий випадок, коли владу й особисто президента є за що похвалити. А головне – команду InformNapalm та особисто Михайла Макарука, які доклали чимало зусиль для того, щоб ця російська пошесть була видалена з українського інформаційного простору.
Ось так, крок за кроком, ми переможемо й вичавимо расіянську гідру з України.
Щойно на емоціях навіть видалив свою сторінку вконтакте, яку спеціально тримав для тролінгу вати. Хоча інші сторінки під іншими іменами для слідкування за ватою в мене там залишилися.
P.S. І хай це навіть черговий піар-привід для Банкової перебити негатив. Якщо вони так будуть перебивати й надалі, то я за!
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks